Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Milyen hasznos dolgot lehet adni egy hatvanas férfinak, akinek már mindene megvan? fórum

Milyen hasznos dolgot lehet adni egy hatvanas férfinak, akinek már mindene megvan? (beszélgetés)

máj. 20. 09:13

Köszönök minden ötletet! Újságelőfizetés lesz végül, van egy lap, amit 1-2x már megvett, annak örülne szerintem, ha gyakrabban olvashatná.

A tandemugrásba belepusztultunk volna mi többiek az idegességtől. :) Lehet neki tetszett volna.

A testközeli dolgokat nem kedveli, sose volt masszázson, nem szereti a wellnest.

A vonatozás nagyon szép lehetett, csodálatos egy ilyen álmot megvalósítani, sajnos most se idő, se keret nálunk utazásra nincs.

máj. 19. 06:14
Én pl a 60.-ra tandemugrást kaptam a lányaimtól. Az élmény leírhatatlan. Amíg élek emlékezni fogok rá, nem úgy mint egy valamilyen tárgyra ami egy idő után feledésbe merül.
máj. 12. 18:11
Kedvenc újságjának elő fizetését.
18. Érdekes73 (válaszként erre: 16. - Embertárs)
máj. 12. 11:34
Szép ajándék
17. Alnisa (válaszként erre: 1. - Boldogabban)
máj. 12. 11:33

Könyv, masszás kupon, a hobbival kapcsolatos dolog, pl ha horgászik, színház, mozi, koncert.

Elvinni egy ebédre vagy valami különleges helyre.

16. Embertárs (válaszként erre: 1. - Boldogabban)
máj. 12. 06:05

Valószínű, hogy a fiamnak is hasonló gondja volt velem, amikor e jeles évszámhoz értem. Hisz addigi életem során ünnepkor és folyamatosan is ajándéközönnel árasztottak el. De neki eszébe jutott valami. Hogy sok éven át emlegettem már, hogy egy jó vonatozás szép helyeken, az nagyon kedvemre lenne.

És megszervezte a háromnapos vonatozást. Csupa csodás helyen Ausztriában és Svájcban.

Hatalmas élmény volt és maradt is számomra!

15. simple (válaszként erre: 1. - Boldogabban)
máj. 11. 20:12
A legnyagobb ajándék amit adhatsz neki, az az, hogy időt töltesz vele. Menjetek el valahova, igyatok egy jó kávét, sétáljatok, beszélgessetek. Hidd el boldog lesz.
14. andi6020 (válaszként erre: 1. - Boldogabban)
máj. 11. 19:58
Élményt adni a legjobb. Egy utazás például.
13. Anyagi (válaszként erre: 12. - Komor)
máj. 11. 19:30

Dehogy!!!!

Te hány éves is vagy???

Mondjuk az ötven a tuti, de a hatvan is tökéletes az ajándékra!!!

12. komor (válaszként erre: 11. - Anyagi)
máj. 11. 18:14
Az egy másik évforduló. Mondjuk 18.
11. Anyagi (válaszként erre: 10. - Komor)
máj. 11. 18:03
Vagy egy csinos hölgyet????
10. komor (válaszként erre: 1. - Boldogabban)
máj. 11. 18:00
Ilyenkor, a hatvan évfordulón szoktak kényelmes hintaszéket ajándékozni, vagy ha szokott horgászni az öreged, akkor egy pár kinyitható kényelmes horgász fotelt adni. Ez be is szokott válni.
máj. 11. 17:59

60 éves!

Nem öreg ember!

Ne csináljátok már!

Fotó album?

Fürdő belépő? Az én férjem idősebb, de akkor sem szeret punnyadni a fürdőkbe.

Én valami kütyüt vennék neki. Okos óra, ha nincs még, kamera, ha nincs, valami jó órát (a legtöbb férfi szereti az órákat), egy jó bőr pénztárcát, táskát, gokártozásra befizetném ( ha sokat vezet, akkor is szeretik az ilyet a férfiak).

Vagy igen, egy jó étteremben vacsora közösen, egy üveg pia, torta, stb.

8. Sirga (válaszként erre: 4. - Globus)
máj. 11. 17:35

Nekem is egy éttermi ünneplés jutott eszembe. :)

De akár egy fotókönyv is szép lehet a közös pillanatokról/élete fontos eseményeiről.

máj. 11. 17:30
Egy utazás veled. Én tavaly kaptam, még mindig a hatása alatt vagyok. Nem kell messzire menni, csak szép hely legyen. Van- e neki kedvenc ország, város?
máj. 11. 16:43
Én megfőzném a kedvenc ételét, elkészíteném a kedvenc édességét, töltenék vele időt hogy érezze fontos nekem és számíthat rám. Ha örömmel elutazna valahova de egyedül nem akar útra kelni elmennék vele.
máj. 11. 16:17

Wellness utalvány, vagy ha nem akar ott aludni valahol, sima fürdőutalvány is van. Élményvezetés. Helikopterezés. Színházjegy. Ajándékkosár kedvenc édesség/kv/tea/bor vagy bármilyen itallal megrakva. Vagy egy finom ebéd vagy vacsora vele(d)tek.

Neked kell tudni, mit szeret, mi az érdeklődési köre.

4. globus (válaszként erre: 1. - Boldogabban)
máj. 11. 16:16
Hívd meg valahova, programra, szórakoztató rendezvényre, kirándulásra, akár étterembe, ahol együtt töltetek minőségi időt.
3. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 1. - Boldogabban)
máj. 11. 16:01

Hogy kaphass ötleteket, többet kellene édesapádról tudni.

Pl. milyen a természete, mit szeret csinálni, dolgozik-e még, vannak-e hobbijai, egészsége jó-e? Inkább érzelmes, vagy praktikus ember, mennyit vagy vele stb.

2. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 1. - Boldogabban)
máj. 11. 15:56

Muszáj valamit adni?

Apukámnak elég volt, ha átöleltem, és elmondtam neki, boldog vagyok, hogy van nekem.

Ő nem szerette a felhajtást, zavarta.

máj. 11. 15:53
Apukámat szeretném megajándékozni, de ötletem sincs. Tanácstalan vagyok, mert sosem mondja meg, minek örülne.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook