Milyen hasznos dolgot lehet adni egy hatvanas férfinak, akinek már mindene megvan? (beszélgetés)
Könyv, masszás kupon, a hobbival kapcsolatos dolog, pl ha horgászik, színház, mozi, koncert.
Elvinni egy ebédre vagy valami különleges helyre.
Valószínű, hogy a fiamnak is hasonló gondja volt velem, amikor e jeles évszámhoz értem. Hisz addigi életem során ünnepkor és folyamatosan is ajándéközönnel árasztottak el. De neki eszébe jutott valami. Hogy sok éven át emlegettem már, hogy egy jó vonatozás szép helyeken, az nagyon kedvemre lenne.
És megszervezte a háromnapos vonatozást. Csupa csodás helyen Ausztriában és Svájcban.
Hatalmas élmény volt és maradt is számomra!
Dehogy!!!!
Te hány éves is vagy???
Mondjuk az ötven a tuti, de a hatvan is tökéletes az ajándékra!!!
60 éves!
Nem öreg ember!
Ne csináljátok már!
Fotó album?
Fürdő belépő? Az én férjem idősebb, de akkor sem szeret punnyadni a fürdőkbe.
Én valami kütyüt vennék neki. Okos óra, ha nincs még, kamera, ha nincs, valami jó órát (a legtöbb férfi szereti az órákat), egy jó bőr pénztárcát, táskát, gokártozásra befizetném ( ha sokat vezet, akkor is szeretik az ilyet a férfiak).
Vagy igen, egy jó étteremben vacsora közösen, egy üveg pia, torta, stb.
Nekem is egy éttermi ünneplés jutott eszembe. :)
De akár egy fotókönyv is szép lehet a közös pillanatokról/élete fontos eseményeiről.
Wellness utalvány, vagy ha nem akar ott aludni valahol, sima fürdőutalvány is van. Élményvezetés. Helikopterezés. Színházjegy. Ajándékkosár kedvenc édesség/kv/tea/bor vagy bármilyen itallal megrakva. Vagy egy finom ebéd vagy vacsora vele(d)tek.
Neked kell tudni, mit szeret, mi az érdeklődési köre.
Hogy kaphass ötleteket, többet kellene édesapádról tudni.
Pl. milyen a természete, mit szeret csinálni, dolgozik-e még, vannak-e hobbijai, egészsége jó-e? Inkább érzelmes, vagy praktikus ember, mennyit vagy vele stb.
Muszáj valamit adni?
Apukámnak elég volt, ha átöleltem, és elmondtam neki, boldog vagyok, hogy van nekem.
Ő nem szerette a felhajtást, zavarta.
További ajánlott fórumok:
- Mennyi esélye van egy 42 éves férfinak a család alapításra?
- Szerintetek ciki ha egy 30éves férfinak nincs semmije?
- Egy nő kezdeményezhet, vagy hagyja meg a férfinak?
- Milyen szoknyát engednél felvenni egy férfinak nyilvánosan?
- Jobb lenne férfinak lenni
- Mit adnátok 30.szülinapra egy olyan férfinak, akinek mindene az autója?