Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben (beszélgetés)
Sziasztok!
Na megjött végre a levél.Nem vették fel.
Nem baj fókuszálunk a meglévőre.
Ballagás nálunk most pénteken 17.30-kor lesz.
Sajnos nálunk is történt egy haláleset(nem is én lennék :))és pont a keresztanyja anyukája halt meg igy nem is tudom ők eljönnek-e.Csütörtökön temetés,pénteken ballagás,elég morbid.
Szolíd vendéglátást tervezünk kis fasírt,hidegtál,süti.Én a lányomnak pénzt adok illetve már oda is adtam 10.000Ft-ot.Ezt kért mindenkitől.
Aranka!
Megnéztem a képet,helyesek.És melyik a te csemetéd?
Sziasztok!
Nekünk is pénteken lesz a ballagás,5-kor:)
Most irigy vagyok. A lehető legjobb időpont:-)))
Jó nektek.
Sziasztok!
A mi sulink igen jól szervezte. Most 11-én, pénteken délután 5-kor lesz a ballagás, szombaton este pedig a bankett.
Ez jó időpont. Így itthon is megtarthatjuk a családi bulit, hisz mégiscsak két gyereket söpörtem ki egyszerre az általánosból.
Nálunk 11-én pénteken 12 órakor lesz a ballagás!
Évek óta a ilyen hülyén szervezi az iskola,aki dolgozik annak biztosan szabadságot kelljen kivenni!:(
Vendéglátás szombaton, ballagás után pedig még 2 nap iskola!No komment!A városban a többi általános iskolában meg tudták oldani ésszerűen!
Tettem fel osztályképet . A nyakkendőjükön rajta van az osztálynévsor DDD
Nálunk kb 12 vendég lesz. Azon agyalok mit lehetne előre sütni főzni. Nem akarunk nagy banzájt ,keresztszülők és családtagok lesznek.
Nekünk kedd 15-e délután 3-kor lesz a ballagás.Nekem a férjem oldaláról nincs család.Se szülő se testvér,ezért a ballagáson a szüleim és a nővérem lesz jelen a csalájával.Ott szintén ballag az ő fiuk,de már 11.én meglesz az övék.Úgy volt,hogy egybe megtartjuk a vacsit,de aztán mégsem,mert egy haláleset volt náluk a
családban most és ők nem tartanak semmit.Mi anyuékat elhivjuk szombaton egy ebédre egy kisvendéglőbe majd.
Nálunk csak azt mondták,hogy ünneplő ruha,ezen belül mindegy.Sötét naci és fehér ing.Ennyi.
Sajnos 15.én 11 kor lesz.
Így a dolgozóknak szabadságot kell kivenni:-(((
Per pillanat azon görcsölünk ,hogy a menyem kap -e.Andreának nagyon klassz frizurát szokott csinálni, felesleges lenne fodrászra költeni DDD
Jövő hét csütörtökön minden tanár együtt lesz ,akkor köszönik meg a munkájukat és kapják meg az osztálynevében az ajándékot /pedagógusnapot idén nem tartottunk /
BALLAGÁS!
Nálatok mikor lesz és,h fog zajlani?
Tudom erről már beszéltünk de azóta kirajzolódtak konkrét elképzelések lebonyolítás terén?
Én is szeretném ha menne a gyerek.Bár a hely jó,Balatonakali gyermektábor és 2 nap 3 éjszaka lesz 13000.Jónak tűnik.A fiam először azt mondta,hogy hagyjam békén vele,de azóta megdumáltam.
Kitartás lányok,most már csak veszika fáradságot,hogy küldjenek egy levelet végre,de azért ez durva.Amúgy ezt is lehet úgy értelmezni,mint az első felvonásnál,hogy nem küldenek levelet ha nem veszik fel a gyereket,mert nem muszály?Mert ugye juni 1 az már jól elmúlt.Nem értem ,bele sem gondolnak a szülők és gyerekek helyzetébe.
Remélem nagyon szép idejük lesz.
Év végi kiránduláson Angyalkerten voltak . 2napig szakadó esőben ...azt mondta a lányom ez volt a legjobb kirándulás a 4 év alatt:-)))
Zsula! Mi sem kaptunk ma sem semmit, ugyhogy nem vagytok egyedül!
Én is ugy vagyok már, hogy a biztos iskolára fókuszálok, az már meg van, azzal foglalkozom, kedden megyek szülőire.
Köszönöm! Ha a két iskola forditva lenne, mármint távolságban, akkor eszembe sem jutott volna fellebbezni, nekem leginkább az utazás volt mérvadó.
Igaz a fellebbezett iskola erősebb, de közelebb van.
Ha viszont a biztos iskola lenne itt, biztos nem variáltam volna. - De hát próba szerencse, ha meg nem sikerül, akkor utazunk még 4 villamosmegállónyit!
Vagyis hasonlóan.Elfolyt a vizünk amit leolvasáskor a vízoraleolvasó vett észre.
35.000 számlánk lett amit bementem a vízművekhez megreklamálni,h ez tőrtént és engedjék el a szenyvizet.A hölgy készséges volt de azt mondta nem tud segíteni,írjak egy levelet a vízműveknek.Megtettem,tegnap jött rá válasz miszerint küldjek be az akkori óraállásról és a folyásról fényképet ,számlákat a javításról(amit persze a férjem végzett + 3500-as anyagköltséggel)amennyiben ez nem tőrténik meg kijönnek,jegyzőkönyvet vesznek fel aminek a költségét nekem kell fizetni:)
Igyhát most megyek gyorsan a postára és befizetem mert még hamarabb ideérnek és meg is büntetnek amiért mertem megszólalni.
Ebből okulva inkább csendben maradnék
Nem hívom,nem akarom ennyire abajgatni.
Nem is tudom kit kell hívni.Még a végén addig piszkálom amig kicsomagolják és módosítják nem nyert felvételt:))Jó ez vicc volt de pont igy jártam a héten a vízművekkel.
Felhívtam.Azt mondták a jegyző fog értesíteni levélben a héten vagy majd a jövőhéten megkapjuk.
Nagyon dühítő,nem tudom miért kell ezt csinálni.Jön a hétvége.
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi
- Isten és a matematika
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- Tudja valaki, hogy mennyi volt a felvételi ponthatár 2010-ben a gyöngyösi Vak Bottyán Szakközépben informatika ill. elektrotechnikai szakra?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?