Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben fórum

Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben (beszélgetés)

❮❮ ... 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ... ❯❯
967. 480b578442 (válaszként erre: 960. - D6d0a67fc0)
2010. jún. 16. 20:03
Ó hát a tiéd is bájos,csodaszép:)
966. Cilumiluci (válaszként erre: 941. - Aranka2)
2010. jún. 16. 19:19

Köszönöm:)

A beíratkozás nálunk 24-én lesz:)

965. Cilumiluci (válaszként erre: 944. - Laszlozsu)
2010. jún. 16. 19:17

Köszönöm szépen:)

Én is gratulálok mindenkinek.)

964. viki021
2010. jún. 16. 19:01

Sziasztok!

Na meg volt a ballagás tegnap.Szerintem jó volt.De az utána lévő összeröffenés is.:)Majd 24.-én lesz a gimibe a beiratkozás aztán utána lazulhatunk egy kicsit szeptemberig.Lesz gólya tábor ahol egy kicsit megismerkedhetnek a gyerekek egymással.Azt hiszem jobban izgulok mint a fiam amiatt hogy mi lesz a gimibe.Bízom benne és ez a lényeg.Ha kellett eddig is teljesített.

963. 480b578442 (válaszként erre: 958. - Timejja)
2010. jún. 16. 18:09

Hú ez igen!

Szép nagyra nőtt fiad van:)

Azért ezeket a gyerekeket látva elgondolkodom ők már mennyire fejlettebbek mint mi voltunk.Én legalábbis 8-ban ugy néztem ki mint egy nyeszlett kisveréb a mostani gyerekek meg szép délceg férfiak,kész nők.

Timejja!

Korábban kérdeztem,h szerinted lesz e nekik gyakorlat?

Vagy ez csak a szakiskolákban bevett szokás?

962. Aranka2 (válaszként erre: 958. - Timejja)
2010. jún. 16. 17:15
Nagyra nőtt ! Megkérdezhetem ? centi ?
961. Aranka2
2010. jún. 16. 17:08

Sziasztok !

Mindenkinek a lánykáját,fiát megkukucskáltam ! Nagyon szépek , helyesek !

Tegnap nálunk is lezajlott a ballagás. Csak az a tömeg és fejetlenség ne lett volna :-((( Megfigyeltem a nagylányom 20 évvel ezelőtti ballagásán is ez volt,azzal a különbséggel ,hogy akkor 10 osztály búcsúzott.Most pedig 3.

Minden osztálynak volt egy kis műsora. A mieink Teréz Anyától mondtak idézeteket. A végén pedig az ofő minden gyereket felsorolt. Akkor a csemete nagy ováció közepette a helyére ment DDD

Majd a legvégén közösen az évfolyam előadta a Valaki mondja meg című számot.

Az évfolyamból kb 12-14 osztálytársa lesz Andreának ,akik szintén maradnak :-)))

960. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 956. - 480b578442)
2010. jún. 16. 15:24
Csatlakozom az előttem szólókhoz, akik dicsérték a lányodat, valóban szép kislány!
959. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 958. - Timejja)
2010. jún. 16. 15:16

Szia! Nagyon helyes a fiad! Nálunk is ez a helyzet, az elhagyatottság érzete ....:(

Most szervezkednek, hogy majd mennek ide-oda együtt strandra, stb. Még azok a fiuk is azt irják msn.-en, hogy hiányozni fogtok! - a lányoknak, akik idáig, csak cikizték egymást! - Hát igen, akkor értékeli az ember a másikat, amikor már nincs!:(

958. Timejja
2010. jún. 16. 09:06
A középső a fiam a képen.
957. Timejja
2010. jún. 16. 08:32
Megvolt a ballagás.Hát jó időnk volt nem úgy mint ma.Volt sirás,főleg a lányok körében.A záró dalt már hüppögve sirva szipogva adták elő de nagyon szép volt.Most el van kenődve a gyerekem ,azt mondja elhagyatott.Nincs iskolája a réginek vége az új meg még távoli nagyon számára .Próbálok képet feltenni róla...
2010. jún. 15. 16:33

Köszönjük a dícséreteket de persze minden gyerek szép,főleg egy ilyen szép napon és mind külön egyéniség.

Náluk nem volt bolondballagás,szerenád(mert ez is van a bárátnőméknél)sőt ajándékozásról sem tudok.Azt tudom,h terveznek egy osztály strandolást a nyár folyamán.Lesz-e belőle valami nem tudom.Pont ma mondta a lányom nem nagyon van olyan emléke a 8 év alatt amikor igazán jól érezte volna magát az osztállyal.Nem tudom ez miért volt de most év végén csináltattak bélyegképeket osztani egymásnak.Kb a fél osztály nem csinált.Így hát gondolom nem csupán a gyerekemmel van baj ha mégsem érezte jól magát.Ez igy jött össze,hátha a következő jobb osztály lesz.Igy legalább nem fáj a búcsúzás:)

Nyári program nektek?

955. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 954. - Timejja)
2010. jún. 15. 13:18

Köszi, egyébként az én lányom is egy édes tündér::))

Egyébként veled érzek, engem is megvisel ez a ballagási szertartás. Most telefonált a lányom, kiosztották a bizit, és sirtak a barátnők, ugyhogy felmentek az egyik lányhoz még együtt kb 5-en, nem tudnak elválni egymástól! - Reméljük jövő héten már könnyebb lesz, az idő gyógyszer, mint tudjuk!:)

954. Timejja
2010. jún. 15. 11:45

Bocsi ez Zsulának ment!

Jucus!

Naná ,hogy a te lányod is egy szép kis tündér!

953. Timejja (válaszként erre: 951. - D6d0a67fc0)
2010. jún. 15. 11:44
Néztem a képeket,nagyon szép lányod van és az a ruha nagyon szép volt.Igazi nő:)
952. Timejja
2010. jún. 15. 11:34

Sziasztok!

Nekünk ma lesz a ballagás és már nagyon izgulok.Vasalok ezerrel.Megvettem a fiuscsokrot már és ahogy nézegettem,majd akasztgattam az ingjét nyakkendőjét kitörtem ismét sirásba.Hát én ott nem tudom mi lesz velem.Ráadásul ez egy nagyon jó osztály.Fele már bölcsi óta az óvodán át együtt jártak.Nem is emlékszem,hogy anno engem igy megérintett volna ez a dolog mint most a gyerekemet.Fiú létére egy elég érzékeny fajta,olyan mint én.Az apja kicsit keményebb stílusa majd talán segít neki átlendülni.

2010. jún. 15. 10:44

Ja! És elfelejtettem mondani, h amikor hazajöttünk a ballagásról, bent volt a fellebbezett suli levele a postaládában. Az állt benne, h nem tudják helyhiány miatt felvenni, de ha lesz hely, majd telefonálnak! És mindezt 1-e helyett 11-én kaptam meg! - Rendesek!

Ugy néz ki a hétvégén elmegy a lányom az egyik barátnőjével a balcsira egy pár napra, remélem jót tesz majd neki, kizökken ebből a bucsuztatós napokból, hetekből.

Zsula! Valószinü, h igazad van, nem is sajnálom már, h nem vették fel a fellebbezett iskolába, hogyan lehetnek ilyen indolensek a gyerekekkel és szülőkkel!

950. 480b578442 (válaszként erre: 948. - Aranka2)
2010. jún. 15. 10:35
Köszönöm:)
2010. jún. 15. 10:31

Sziasztok Lányok!

Látom többeknek is - nekünk is meg volt pénteken a ballagás. A ballagás alatt többen sirvafakadtak, volt osztálytársa, aki zokogott, a többiek egy-egy könnycseppet ejtettek, tegnap tanárbucsuztató volt, ma meg a bizonyitványosztásra mentek be. Ugyhogy a mai nappal vége lesz az általános iskola látogatásának. Ballagás után feljöttek a közvetlen családtagok, - mivel csak azokat hivtuk el a ballagásra, majd egy kis vendéglátás után mi indultunk le a Balatonra, mivel ott volt egy 4 napos tánctáborunk. (mármint a párommal) A ballagó lányunk pedig a testvérééknél volt addig. Tegnap jöttünk haza, de borzasztóan fáradt voltam, sok minden történt az elmult néhány napban. A lányomon láthatóan nyomot hagy a sulitól való bucsuzás, nem sirdogál, csak belülről, de az látszik rajta! A két legjobb barátnőjének ajándékot készitett, füzött gyöngyből cicát, a másiknak egy lóherét. Irt mellé egy levelet, amin én teljesen elérzékenyültem. Szóval ennyi történt! Csak tul leszünk ezen is!

948. Aranka2 (válaszként erre: 946. - 480b578442)
2010. jún. 13. 22:15

Nagyon szép ,kész hölgy a lánykád DDD

Hú ,de megnézném tánc közben .

2010. jún. 13. 11:51
Tettem fel képeket
2010. jún. 12. 23:48

Nem tudom lányok de az én gyerekem nem sírt csak mi az apjával.A ballagás végén meg is kérdeztem miért nem hisz annyira szép volt.Azt mondta a lufinál kicsit igen de számára 7 év borzalmas volt,azt a pár könnycseppet a 8-nak adta.Tény,h nagyon rossz osztályközösségük volt és csak most utolsó évre kovácsolódtak össze.

CILU!

Én is megnéztem a szép komoly nagy fiadat.Fogok feltenni én is képeket.Mivel tánctagozaton végzett náluk hagyomány,h a táncosok táncruhában ballagnak.Olyan gyönyörűek voltak!

945. Timejja (válaszként erre: 938. - Aranka2)
2010. jún. 12. 21:31

Nálunk is kedden lesz,de mi már az unokatesójáén voltunk pénteken és legalább láttuk már,hogy milyen.Szépek voltak,volt aki öltöny nyakkendő stb,volt osztály aki csak kitűrt ing nyakkendő,lányok vegyesen amibe akartak menni.Éredkes volt .Az eleje és a végső búcsúdal szép volt,a közepe annyira nem tetszett a műsornak.Brutál meleg volt egy kislány ki is dőlt.

Az én fiam sem tudja feldolgozni azt,hogy vége,napok óta az osztályképeket nézi.Most lett kész a 8.-as.Betette az albumba és ezt mondta:"életem legszebb korszaka véget ért" és csak bámulta a képet.Na én elsirtam magam,persze nem látta.....

944. laszlozsu (válaszként erre: 940. - Cilumiluci)
2010. jún. 12. 20:14
Megnéztem! Gratulálok, igazi komoly nagyfiad van.
943. laszlozsu (válaszként erre: 939. - Aranka2)
2010. jún. 12. 20:12

Hát nekünk a lufin és virágon kívül még ballagótarisznya volt.

A lufikat úgyis szélnek eresztik, amint felolvassák az ofők a nevüket az utolsó csengetés alatt. Tehát az nem marad meg, a tarisznya viszont igen. Még jó, hogy a csengőt egész halkra állították. Megbolondultunk volna, amire az 5 osztálynévsort végigolvassák.

Itt így csinálják, de hát ahány ház annyi szokás.

2010. jún. 12. 18:29
Köszönöm szépen:)
941. Aranka2 (válaszként erre: 940. - Cilumiluci)
2010. jún. 12. 18:00

Köszi gyönyörködtem !

Nagyon helyes ballagód van DDD

940. Cilumiluci (válaszként erre: 937. - Laszlozsu)
2010. jún. 12. 17:07

Nálunk 24-én lesz a beíratkozás:)

A mieink lufit kaptak:)

A naplómban vannak fotók:)

939. Aranka2
2010. jún. 12. 17:04
Még 1 kérdés a virágcsokron és lufin kívül szoktak még valamit kapni a gyerekek ?
938. Aranka2
2010. jún. 12. 17:01

Sziasztok !

Nálunk sajnos kedden lesz a ballagás. Amit a lánykám nem akar elfogadni. Tegnap kisírt szemmel jött ki a szobájából. Apjával szinte egyszerre kérdeztük ,mi baj van . Nagy nehezen árulta csak el ,hogy miért nem maradhat minden így? (Pedig az osztály fele marad továbbra is osztálytárs ) Nagyon megsajnáltuk.

Csütörtökön volt tanárbúcsúztató. Minden tanártól külön kis versben elköszöntek, és megköszönték a munkáját. Igazán 3 pedagógus volt tegnap aki viszonozta, pl az egyik remek idézeteket írt nekik...Hétfőn bolondballagás ami még jó móka lesz DDD

❮❮ ... 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook