Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben (beszélgetés)
Június 1 a határidő,addig várni kell!:((
Úgy hallottam,hogy éves szinten kb 100-110 gyerek fellebbez,vagy azért, mert sehova,vagy azért,mert nem a kedves helyre vették fel!Ez Szolnokra igaz.
Nálunk a 30 fős osztályból 4-5 gyerek lóg a levegőben.Emelt angolos kiemelkedő tan.eredményes osztály.
Sziasztok!
Szerintem azért van mozgás még bőven ilyenkor. Nem hiszem, hogy csak páran fellebbeznének. Nálunk is pl. a nagyfiam osztályából 4-en fellebbeznek, a kicsinél is még 3 kislány adta be a fellebbezését, s ez csak a gyerekeim két osztályából. Azt mondják, hogy egészen szeptemberig van mozgás még, függetlenül mindenféle hivatali határidőtől. Még szeptemberben is akadnak átiratkozók más sulikból mindenféle fellebbezés nélkül. Egyszerűen átiratják a gyerekeket ilyen-olyan indokokra hivatkozva, s mivel tanköteles korúak, az intézményeknek fogadniuk kell őket.
Szóval kitartás Lányok, ha a fellebb. nem sikerül, még utolsó lehetőségként ez is fennállhat.
Drukkolok minden fórumos fellebbező diáknak és szülőnek. Egy nagy lóherét küldök mindannyiótok számára a szerencse jelképeként.
Pedig tudod mi pézeket bezsebel utánuk az iskola?Azzal,h folyamatosan versenyeken 3-dik a fiam éve szinten az iskola kb 70-80000 kap utána.És ez csak egy gyerek de sokan sportolnak:)De persze e felett szemethunynak,bezzeg mikor az alapítványi bálra gyűjt az iskola meg tudják jegyezni ki nem ad legalább támogatói jegyre 1000Ft-ot.Legutobb pipa lettem és mondtam a gyereknek ha megint szólnak mondd meg te nem ennyit hozol az iskolának kérjék mástól anya ezt mondta.
Szerintem csak 2-en lebbeztünk fel.Mi még semmit nem kaptunk.
Sziasztok!
Hát igen, azt mondják,h nem sportolnak a mai gyerekek, vajon miért? az iskolában is megjegyzéseket kaptunk egy-egy tanártól. Persze most meg azt mondják, hát igen a lányom milyen sokat tesz, másokkal szemben, hajnalban kel, stb. de egyébként ezt senki nem dijazza semmivel. A gimibe, ahová szeretne menni, ahonnan még várjuk a választ, ott azt mondták, h csoda h ilyen eredménye volt ennyi elfoglaltság mellett. - aztán majd meglátjuk az igazgatónak is ez lesz-e a véleménye.
Köszi Nektek, h szoritotok nekünk, én is drukkolok, akik még várják a választ, de egyébként nem csak ketten vagyunk ezzel?
Nem tudom egyébként hányan fellebbeztek általában? van aki azt mondja, h biztos nem sokan. Hát majd kiderül!
Szia!
Nekünk is ennyi,plussz gólyatábor,ugyhogy közel 50 ezer ft kell a beiratkozásra...hát jó sok,lehet gyüjteni+ruha cipő,meg ami kell.
Sziasztok!
Megvannak a tankönyvárak,34000 ft.lesz.
Hm.Pedig a 63 központi az jó!A miénk 60 lett és én ettől is be voltam ájulva mert osztály szinten a 4-dik legjobb lett.Átlag 50-60 közötti pontokat értek el de alatta is akadt jócskán.Szerintem inkább azért mert a 2 be felvették.
Ez a versenyszerű sport is egy érdekes dolog:))
Az iskolák kapnak egy rakás pénzt az önkormányzatoktól ha sportolójuk van de semmi + juttatást ezért a diáknak nem adnak.Az én fiam is versenyszerűen sportol de még csak egy ig.dicséretet sem kapott pedig már círka 3 éve igérik.Már többszőr bevitte az érmeit de egyszer az ig.nincs bennt,vagy épp nem ér rá.Már nem is érdekli a gyereket.Azt hiszem a középiskolák sem szakadnának meg ha legalább 1-2 pontot beszámítanának a felvételibe csak a formaság kedvéért legyen ami inspirálja a gyereket.Pedig ez már tényleg nem pénz kérdés:)No majd én is szúrkolok.
Szia! A szűlői itt is korán lesz május 25-én. Addig itt is ki fognak értesiteni.
A már felvett suliba csak junius első hetében lesz szülői.
Sziasztok!
De igen ez az az iskola, amelyiket végül 3. helyre irtam. Most még a legelső helyre jelölt iskolából várjuk a választ.
Ebből az iskolából, - ahonnan elutasitottak - a tanulmányi eredmények miatt nem vettek fel (4,1 átlag, és 63 központi)Megirtam nekik, h versenyszerüen sportol a gyerek, - amiért régen adtak plusz 30 pontot, de már eltörölték - és ez is lehetett az oka, h nem tudott ugy teljesiteni, hiszen minden első óráról hiányzott. - Mondták a válaszban, h megéritik, de helyhiány miatt nem tudják felvenni. Ez egy elég erős suli, de itt van a szomszédunkban.
Igen,igen juni 23 beiratkozás nekünk is nem szülői.Bocsi erre gondoltam én is.
Jucus!
Nagyon sajnálom:( Már megkaptátok? És ebből a suliból milyen elutasítást kaptatok anno?Helyhiány miatt vagy a pontok alapján nem nyert felvételt?Nem ez volt az-az iskola amelyik nem előttetek hanem utánatok volt sorrendben?
Sziasztok! A szülői abban a két iskolában május 19, és 25. Tehát előbb van junius 1-nél.
Képzeljétek el, h mire ma hazaértem - megéreztem!! -
ott volt a levél a legközelebbi iskolából, ami itt van mellettünk, és azt irták, h megértik az indokainkat, de helyhiány miatt sajnos nem tudják átvenni. :((( hüp...hüpp...hüpp.... Ugyhogy az egyik iskola kilőve! - de megpróbáltuk! A lányomnak nem is mondom, igaz azt sem tudta, h ide fellebbeztem!
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi
- Isten és a matematika
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- Tudja valaki, hogy mennyi volt a felvételi ponthatár 2010-ben a gyöngyösi Vak Bottyán Szakközépben informatika ill. elektrotechnikai szakra?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?