Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben (beszélgetés)
Tényleg?
Hát a múltkor még nem azt írtad, hogy most is melóból írsz. Vagy az már két hónapja volt? Lehet! Összefolyik az idő nekem.
Na akkor pláne drukkolok.
Jó-jó, gondolok Rád.
Váltani akarsz?
Egy kis offolás:Drukkoljatok csajok,ma megyek 2 állásinterjúra,holnap megy egyre:)
Köszike:)
Sziasztok!
Holnap gólyabál. Az ifjak már lázasan készülődnek.
Ilyenkor szokott mindig valami gixer beütni, amikor sokkal inkább az iskolai programmal vannak elfoglalva, mintsem a holnapi órarenddel.
Egyébként szédületes, képzeljétek. A kicsi fiam meséli, hogy ez alatt az 1 hónap alatt már 3 szerelmespár van az osztályban. 7.-ben!!!
Gratulálok a jó jegyekhez!
Nálunk is volt ilyen, h mindig én rohangáltam az általa elfelejtett dolgokkal, de akkor még helyben volt a suli, mostmár nem igen tudnék!:) De ezek szerint megusztátok!
Judit még nem ért haza de telefonált, h még tart a kopaszavató és nagyon jól érzi magát.
Tímejja!
Az én fiam minden nap hoz egy beírást, h valamit itthon hagy pedig mostanában minden nap ellenőrzöm de azt mondja beszedték, padban hagyta stb.Olyan szétszórt és hanyag, annyi bajom van vele.
Sziasztok!
Látom megkezdődött a jegyszüret, beérett a "termés".
Nálunk is gyűlnek már rendesen, panaszra továbbra sincs okom.
Úgy örülök, hogy olyan jól érzik magukat a suliban fiúk. Szerintem ez is doppingolja őket,ezért is próbálnak jobban tanulni. Szóval, jól választottunk, tényleg.
- Hát igen! Én is észrevettem, hogy ugy értékelik, hogy mi sokat beszélünk:) Biztos mi is ilyenek voltunk, de azért bizunk benne, hogy megválogatják maguknak a barátokat!
Egyébként nekünk már 12 jegyünk van, ebből 6 db 5-ös a többi a kettestől a négyesig minden van!
Sokat kell tanulni nekik, sokkal többet mint az általánosban:(
Egy másik gimibe,Kőbányára.Írtam róla is az elején.
Meg többes számban szoktam írni a gyerekekről ha nem kifejezetten a kezdő gimisről van szó:)
Nekem is ilyesmi elvárásaim vannak,mint neked:)
Némelyik fiatal szörnyen tud kinézni.A fültágítósok meg azok a gótok vagy mik.
Kábítószeres? Jesszus! Én ilyenről nem tudok bár megmondom őszintén nem is biztos, h felismerném vagy a gyerekem.Na igen ettől én is félek de ilyenkor már csak bízni tud az ember, h ha nem ezt látja itthon hátha nem.
Tegnap pont hasonló dolgokról beszélgettünk mivel észre vettem Judit után nagyon forgolódnak a fiúk.
Mondtam neki én elfogadom majd azt akit te fogsz szeretni csak az lenne a kérésem a szembelógó hajjal és a cigivel már kibékültem de ne szedj már majd össze olyan fiút aki iszik, drogozik, fültágítós, pirszinges, csokibőrü.Azt mondja nagy felháborodva de anya a te különleges elvárásaidtól akkor nekem pasim sosem lesz:) Puff!
Pedig csak annyit kértem, h majd normális legyen.
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi
- Isten és a matematika
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- Tudja valaki, hogy mennyi volt a felvételi ponthatár 2010-ben a gyöngyösi Vak Bottyán Szakközépben informatika ill. elektrotechnikai szakra?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?