Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben (beszélgetés)
Az enyém sem szereti ha nyaggatom:)
Ruhát pedig nem lehet nélküle venni mert nem minden tetszik neki amit kap.
Az én nagyfiam is hirtelen nagyon kultúrális érdeklődésű lett. Az általánosban húzta a száját, ha valami kultúrális programra kellett volna menni. Most pedig közölte, hogy pénteken színházba megy, jövő pénteken pedig múzeumlátogatás. Nagyon lelkes lett, bár kötelező is neki, de úgy látom most kedve is van.
Ennek azért örülök, hogy már nem csak mozilátogatás és az utána következő MC Dönci és plázázás érdekli.
Én még nem tapasztaltam ilyet,de ami késik nem múlik...
Nem baj ez,annak idején én is ilyen voltam:)
Sziasztok!
Az én drága gyerekem ma reggel mondta, h aki akar szombaton mehet Kassára történelmi kirándulásra.
Még gondolkodási időt sem hagyott mert ma be kell fizetni a pént.Nem sok mindössze 1800Ft, vonattal mennek de nem csak az osztályból.Azt mondtam ha akr menjen de kérdezze meg hányan mennek az osztályából.Megőrít ezzel az állandó csavargással.
Elég itthonülő gyerek volt a divat pedig sosem érdekelte és most 100%-os fordulatot vett és nekem ez olyan furcsa.Ma is szólt, h késöbb jön mert mennek a népkertbe sétálni.Ez természetes és nálatok is így van?
Hááát, gondolom nem szükséges annyi jegyet szórnia.
Ha feleltetne, akkor is max. pár gyereket tudna osztályozni. Vagy nem tudom. Szóval ez nagy divat itt a giminkben. A legelső ilyen föci órán Leventémnek mákja volt, mert akkor még nem készült úgy, de szerencsére ő akkor pont nem esett bele a szórásba. Azóta már kétszer benne volt, de nem is meri elhanyagolni a készülést.
Gratula az ajándékboltosnak. Küldtem az érdemérmet.
A föcitanár tényleg ravaszul csinálja. Az azonban biztos, hogy így mindenki készül az órájára.
Nem gondolom, hogy lusta lenne kijavítani, inkább csak arról van szó, hogy ezek feleleteket helyettesítenek, s egyszerre többet is "lefeltet" ezáltal. Levimnek eszébe sem jut, hogy ne tanuljon alaposan föcire. Más tanár is így taktikázik itt a suliban, ez olyan jellemző ebben a gimiben, csak nem tanítják a gyerekeimet.
Timejja! Nem bántsd szegény fiadat, olyan szenya ez a matek! Majd megtanulja, látod már kis 5-öse is van, akar Ő, majd menni fog neki!
Nálunk töménytelen jegy van már, minden nap kap vagy három jegyet.
Ez elég fura hogy csak az osztály feléét szedi be:)
Ilyet még nem is hallottam:)
Sziasztok!
Nálunk is röpdogákon van a hangsúly. Csak németből felelnek szóban gyakrabban a nyelvi tagozaton.
A kicsinél vegyes, van felelet és röpdoga egyaránt.
A földrajzos pl. megíratja a dogát és csak 20-at szed be a 38-ból. Ők már "csak" 38-an vannak. Egy kicsit visszavittek az általánosba, már most nem bírta szegényke.
igen,a doga hatékonyabb mint a feleltetés:)
Egyenlőre jó jegyei vannak,kivéve a 3-ast kémiából.
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi
- Isten és a matematika
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- Tudja valaki, hogy mennyi volt a felvételi ponthatár 2010-ben a gyöngyösi Vak Bottyán Szakközépben informatika ill. elektrotechnikai szakra?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?