Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben (beszélgetés)
Sziasztok!
Nálunk már szépen gyűlnek a jegyek.
Nem panaszkodom, ügyesek, tanulnak. Remélem meg is marad ez a lendület. Csak annyi negatívum van, hogy szörnyen fáradtak még mindig. Alig érnek haza, szinte rögtön le kell ülniük készülni másnapra, s bizony ez estébe nyúló sokszor. Tényleg csak péntek délután és szombaton van pihenés. Az általánosban fél óra alatt megették a leckét, de itt majd minden nap felelés, röpdoga, nem lehet készületlenül menni.
Péntek délután buli lesz nekik. Alig várják.
Sziasztok!
Gratulálok!
Nekünk még nincs jegy.Most voltam intézni a folyószámlát,sikerült minden.
Sziasztok!
Tegnap Judit megint hozott angolból egy 5-öst.Valami párbeszédet kellett megtanulni és tartalmilag elmondani.Szegénykém totál beteg volt hétvégén és így tanulta.Hát...bennem ilyen akaraterő sosem volt és a kicsifiam sem rá ütött:))
Jaj ez nem jó de nyogodj meg biztos nem lesz semmi baj.Jobbulást a férjednek:)
Jó éjt!
Ma fiamék irtak töri dogát,volt egy hosszabb kifejtős feladat és kettő rövidebb.Tegnap pont töriztünk és kikérdeztem,pedig úgy volt kedden iratja meg,csak előrehozta,mert nem lesz holnap töri ,nyelvtan lesz helyette.Matek korrepetálás be lett irva az ellenőrzőbe,hogy ajánlott 2010-2011-ben.Jó,hogy jelentkezett rá.
Más:A lelkivilágom taccson van,meghalt a nyuszink tegnap,feérjem ma kórházban,vasakat műtöttek ki egy tavalyi műtét maradványait szóval totálkáros vagyok........Jó éjt mindenkinek!
Sziasztok!
Nálunk múlt pénteken volt gólyaavató.
A kicsik angyaloknak, a nagyfiamék ufónak öltöztek.
Mármint ezt kérték tőlük a 12-esek.
Valami dicsőítő verset kellett írni a végzősökről, kikenni magukat, táska helyett kukazsák és krumplis zsák. Szóval volt hacacáré. Itt még az osztályfőnököknek is be kell öltözniük az osztályukkal.
Bál az majd 24-én lesz. A gyerekek nagyon élvezték, pedig nem akartak beöltözni először. Aztán meg azt mondták, hogy tök jó buli volt.
Szívatás csak az egyik osztály esetében volt, fogkefével kellett a lépcsőt sikálniuk, mert nem vették komolyan a beöltözést. Gyengék voltak a jelmezek, meg volt aki be sem öltözött. Hát a 9/b így sikált.
Köszönjük aranyosak vagytok.Csak maradjon is így:))
Tímejja nálunk is vannak témakörök amik jól mennek és vannak hiányosságok.Judit is volt 7 dik félévkor matekból 3-as.De az mindenképp megnyugtat, h ugy látom a jók táborához tartozik.Ezek szerint másoknak is mumus:)
Én nem hallottam se bedolgozásról se szülőbálról viszont lesz nálunk csacsiavató.
Nálatok is?
Ez ugy zajlik, h a 10-ek kitalálnak valami szivatást nekik mint a katonaságnál a kopaszoknak.
Az egyik, h fürdőruhába kell kiállni az aulába cumival a szájba és szakálkával a nyakba aztán valami feladatot kapnak.Juditnak csak a fürdőruha rész nem tetszik meg másnak sem ezért kitalálták, h harisnyára veszik fel.
Karácsony előtt munkarend változás lesz,és azt. Mellettem beszélt egy anyuka és ezért nem tudom pontosan:(
Mához 1 hétre azért mennek színházba. Lehetett választani tanulás -vagy valami kulturális program.
Ledolgozni a decembert?Nem értem....
Nálunk lesz őszi szünet,síszünet,téli szünet.
Sziasztok !
Akkor csak a lányom barátkozott már pici kortól fiukkal ? Anno ahol laktunk Gáborral egyidősek voltak ,így az oviba is a legjobb barátja volt.
Majd rögtön az elsőtől lett másik 4 fiú akik a mai napig a baráti társaságához tartozik. Egész nyáron összejártak ,mozi ,strand,párnacsata stb... Tündéri ,helyes udvarias srácok:)
Gratulálok Judit jegyeihez :)
Köszi:))
Ez a 3-dik jegy.Egy 4, 5 angolból, és most a matek 4-es.
Nálatok még mindig nincs jegy?
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi
- Isten és a matematika
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- Tudja valaki, hogy mennyi volt a felvételi ponthatár 2010-ben a gyöngyösi Vak Bottyán Szakközépben informatika ill. elektrotechnikai szakra?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?