Középiskolai felvételi (beszélgetés)
Köszönjük szépen! :)
Igen, jó lenne ha évfolyamtársak lennének a srácok.
Lászlós pontban picit több, mint 89 van neki matek-angolon. 2020-ban ott 88 pontja volt az utolsó bejutónak. Azt nem tudom és nem is akarom számolgatni, hogy ez valójában mennyi, mert attól függ, hogy jobb tanuló csak rosszabbat írt vagy fordítva.
Fiadnak mi is a Lászlóban a pregerált tagozat? Infó?
Köszi a választ, ez mindenképpen az olaszra mutat!
Lányodnak jobbulast és jó újratervezest! Két éve pont így jártunk a lányommal, 66 pontot írt, teljes pánikban beírtunk 10 iskolát meg nemtomhány tagozatot. Aztán mikor tisztult a kép, nem győztük lemondani a szóbeliket. Kiderült, h a 66 pont nem is kevés, de azert nem csinálnám újra :) Bizom benne, h nálatok is minden jól alakul a végén :)
Tavaly írt,a matek 34,a magyar 43 pontos lett neki.
Kolléganőm fia a Móriczba jár,angol nyekre. Nagyon szeretik.Mi is hallottunk negatívumot is a Móriczról,de ez volt az első hely,ahonnan a fiam elégedetten jött ki a szóbeliről. És ide is ment volna,a Móriczot jelöltük másodiknak,de sikerült az első helyen megjelölt Rákóczi.
Haha a Pantera az egyik, amit olvas, a másik a Zúzmaraszív...
Vittetek vmit? Ami hobbihoz kapcsolódik? Lányom írogat meg festeget egész jól.
Ohhhh
A némán téma nem tetszene neki, inkább az irodalomban szárnyal.
Olvasmányai remélem beugranak, most is többfélét olvasgat.
Köszi az infókat.
Memoritert nem is kérdeztek?
Azért ez egy nagy pozitív fordulat lehetett nektek.:)
:)
Örülni igazán majd április huszonvalahanyadikán fogok. Legalábbis remélem. :) Mármint ha matek-angol lesz. Az infónak kevésbé örülnék.
Megkérdezem a magzatomat,de arra határozottan emlekszem,hogy elétettek egy szöveget és megkérdezték,hogy van-e benne névmás és milyen.A fiam lazán közölte,hogy egy darab névmást sem lát sehol...
De ami feltette az i-re a pontot, az az volt,amikor reggel megbeszéltuk,hogyha humán,akkor biztosan ŕákérdeznek a legutóbbi olvasmányélményére. Ez Nógrádi Gábornak a Koldus és királyfihoz hasonló témájú regénye volt,amelynek a címe most nem jut eszembe. Ajánlottam,hogy említse meg akár a Panterát,íróstul. A gyereknek ez maradt meg,közölte,hogy utoljára ezt olvasta,hogy ki írta?,az sajnos nem jut az eszébe,valamilyen K. Erzsi...
Amikor mindezt otthon elmesélte, majd'elsüllyedtem szégyenemben es gondolatban fájó búcsút vettem a Rákóczitól.
De valamiért,valakinek mégis a fiam kellett...
Szia!
Egressy Gábor Technikumban a 14. kerületben. (Általános iskolánk mellett van, minden évben sokan ott írnak.)
Nem zseni, csak kicsit jobb az átlagnál. ( Bizonyítványai nem, 4,2-4,3 körüliek. :))
Köszönjük a gratut! :)
Nem ám!Pontosan ez volt az,amiért a sorrendcsere idején komolyan főtt a fejünk,hogy mitévők legyünk,mert a gyerek benn volt a Móriczban és az Óbudaiban is. Végül rábíztuk a választást a fiamra.
Először megörültem,hogy ha már így alakult, akkor kiscsoportban tanulhatja a németet. De sajnos, a kis létszám sem garancia semmire...Úgyhogy most némettanár keresőben vagyunk...
ó de jó! Végre egy jó hír! :-D
Köszönöm a választ! Visszaolvasok akkor.
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben
- Óvódák, bölcsődék, általános iskolák, középiskolák, bárhol a világon
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?