Középiskolai felvételi (beszélgetés)
DNG. Bemásolom amit korábban írtam.
DNG-ről.
Sokat irhatnék, és ha már DSD: pro és kontra:-).
A tavaly végzősökből a top szakok és egyetemek hallgatói lettek., közgazdász, mernök,jogász, orvos. Cc. 450-470 pontokkal. Vannak, akik kint tanulnak.
Sokat kell tanulni, nulláról kezdve különösen, kemény időszakokat élhetnek meg . De megéri. Ezek a gyerekek most is kiválóan teljesítenek az egyetemen.
A nemzetiségi /tanulmanyi ösztöndíjak, remek lehetőségek, kint tölteni heteket.
Ketten lettek aranyérmesek a DNG-ból:-) tavaly nyáron Szingapúrban, a fiizikaversenyen . A biológia, kémia oktatása is kiváló. A töri is. És nyert magyar OKTV-ét itt tanuló diák.
Ez volt a Pro. A Kontráról, ha érdekel privátban.
Igen. Bocs.
István. 6 osztályos. Term tud.
Köszi!
A Szent-Györgyiben a japán nyelv vonzza nagyon a fiamat, de nagyon szimpik voltak neki a jedlikes felvételiztetők is meg odamenne a jelenlegi osztálytársa is, így most inkább odahúz.
Ott is esélyes mindkét gyerek, mert 4. és 7. legjobb írásbelivel mentek neki a szóbelinek. De ő azért izgul nagyon. De ugyanez az osztálytárs a Szent- Györgyiben is felvételizett, sztem ő is bent van mindkét osztályban a magas írásbeli pontszáma alapján.
Segítséget szeretnék kérni Kossuth vs. DNG tekintetében.
Akinek van ezekről ismerete, melyiket ajánlaná?
Lányomnak mind a kettő tetszett. A DNG-ben biztos befutó helyen van. Legalábbis az első lista szerint.
330.8
Eddigi években 70-92 között volt az ucsó felvett rangsora. Utóbbi években inkább magasabb.
Nekem jónak tűnik, de érdekel, hogy más is így értelmezi-e a számokat.
Kösz.
Istvánban tud valaki osztályfőnökről bármit a term. tud osztályban.
Bármi infót a tanárokról szívesen veszek.
Kösz előre is.
Köszi, az én lányom a 39. az angolon, így eggyel előrébb lépne..;-) (Egyébként GRAT. nektek!!!:-))
Jó ötlet lenne ez, ha vki jelezné itt, hogy honnan lép vissza tutira hányadik ranghelyről.. másoknak sokat segíthetne...
Mi a Szent-Györgyi angool mellett a SZIG angol és SZilágyi angolos nyolcosztályosokban vagyunk érdekeltek..
Szent István mind a kettő osztály.
Madáchban több tagozat lett jelölve, de az István a gyermek vágya :)
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben
- Óvódák, bölcsődék, általános iskolák, középiskolák, bárhol a világon
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?