Középiskolai felvételi (beszélgetés)
Ez tök jó, de így okoznak egy kis zűrt a fejekben.
Mindenki azt nézi a felvizs.ga-ról, hogy kb. hanyadik helyről lehet bekerülni, vagy az előző években még kikerült be. Így pedig az már nem lesz igaz, mert nem mennek el majd előle annyian, mint gondolná.
Miért lenne szándékos? Nem hiszem hogy befolyásolná, hogy végül ki hova megy. Pontozás már megvan. Kitűztek egy napot és tartják magukat ehhez.
A fene vigye el őket.
“Nincs rendszergazda az Apiban”
Na akkor ez lehet a baj. 🤣 túl sok helyre kellett szétosztani a c vitamint
Én örülök, hogy nincs, mert bízom benne, hogy az ő fizukeretét is odaadják a tevékenységet végző remek, de valszeg alulfizetett tanároknak.
A fiam arra is rákérdez, hogy miért húzzák. Az ofőkre is rákérdezett, de nem tudta megmondani a tanár úr, viszont megígérte, hogy utánanéz.
Értem! :) Bár ez meglepő, mert én biztos voltam benne hogy van saját rendszergazdájuk.
Azt tudom, hogy szándékos. Csak furcsa mert korábban eléggé idegkímélő üzemmódban voltak.
Megragadnám az alkalmat, hogy eloszlassak egy félreértést! 🤓😁
Nincs rendszergazda az Apiban, informatika- és vezető matematika tanárok honlapoznak.
Így ha egy ki is dől, marad még, aki hozzáfér.
Szóval, nem ez, hanem szándékosság állhat a nem tesznek fel listát mögött. 😩
Deák téribe nagyon sok katolikus jár, vagy még inkább szeretne járni. :) Fordítva igaz, az evangélikusok kevésbé pályáznak Szt Imrébe stb.
Egyházi sulikból (általános) nem jellemző, hogy Radnótit, Szilágyit is beírják. Ezért morzsolódnak le kevesen a Szent Imre listájáról sajnos.
Hali,
Szent-Gyorgyi Albert feltette
Sziasztok!
Nagyobbik fiam a Szerb Antal 6 osztályos német tagozatára jelentkezett. Várólistára került.
Van köztetek olyan, akit felvettek ebbe az osztályba, de nem ide jön?
(Csak hogy mennyi esélyünk van feljebb kerülni a listán?)
Köszi előre is :)
Szia!
Látom érdekeltek vagytok az Óbudai gimiben. Priviben mehetne egy kis információ csere, ki mit tud a suliról?
Köszi!
Kedves Kicse!
Nektek már körvonalazódik a 2 gyerek sulija?, vagy még vártok listát, hogy bezáródjon a kör?
Köszi
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben
- Óvódák, bölcsődék, általános iskolák, középiskolák, bárhol a világon
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?