Középiskolai felvételi (beszélgetés)
Sziasztok!
Felvették a fiamat az érdi VMG 8. osztályosába, így a Kempelen angolos osztályában felszabadul egy hely. Hátha valakinek érdekes lehet.
A pontértékből is és a helyezésből kiindulva is meglesz szerintem tutira!
Gratulálok! :-)
Ez tényleg jó ötlet :)
Akinek már van biztos helye, megírhatná hová nem megy tutira, vagyis hol csúszik egyet előre a többi gyerek.
Mi olyan helyre pályázunk, amit szerintem sokan csak 3.-4. helyre írtak, így bízunk a sok kiesőben.
Kedves vagy!
Arról van szó mindössze, hogy mi tényleg úgy éreztük, a 71 pontos központi nagyon el lett szúrva.
És most sorban derülnek ki a maxos szóbelik és a biztos helyek, amik kellettek a lelkének úgy hiszem. 🙂
Drukkolok az Istvánhoz és gratulálok !
Biztos jó lesz !
( Lányom volt oszt.társai hetedikesek, szeretik a gimit.)
Gratulálok ! Nem semmi fiad lehet ! :)
Ennyi jó eredmény...és humora is van és/vagy magabiztos.
Szeretném pár év múlva ilyennek látni saját fiamat is. :)
DNG. Bemásolom amit korábban írtam.
DNG-ről.
Sokat irhatnék, és ha már DSD: pro és kontra:-).
A tavaly végzősökből a top szakok és egyetemek hallgatói lettek., közgazdász, mernök,jogász, orvos. Cc. 450-470 pontokkal. Vannak, akik kint tanulnak.
Sokat kell tanulni, nulláról kezdve különösen, kemény időszakokat élhetnek meg . De megéri. Ezek a gyerekek most is kiválóan teljesítenek az egyetemen.
A nemzetiségi /tanulmanyi ösztöndíjak, remek lehetőségek, kint tölteni heteket.
Ketten lettek aranyérmesek a DNG-ból:-) tavaly nyáron Szingapúrban, a fiizikaversenyen . A biológia, kémia oktatása is kiváló. A töri is. És nyert magyar OKTV-ét itt tanuló diák.
Ez volt a Pro. A Kontráról, ha érdekel privátban.
Igen. Bocs.
István. 6 osztályos. Term tud.
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben
- Óvódák, bölcsődék, általános iskolák, középiskolák, bárhol a világon
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?