Középiskolai felvételi (beszélgetés)
Bocsi kicsit más téma, de hol látjuk hogy idén hány fő a "meghirdetett helyek" száma?
van olyan iskola ugyanis, ahol elég hektikus az előző éveket nézve a felvizsgás táblázatban.
Köszi előre is!
Akkor lehet, hogy összekeveredett a fejemben ez a kevéske információ, amit olvastam az utóbbi hetekben, bocsi :)
Ha meglenne a Madách is, az már tényleg felérne egy nyugitablettával. De őszintén szólva, sokan örülnének, ha a ti pozíciótokból várhatnák a fejleményeket :)
Köszi az eddigi válaszokat a "hányra kell beérni" kérdésre.
Még a Trefortra kellene válasz, a 8 órás kezdéshez képest meddig kell beérni, és mennyire veszik komolyan? (Elméletben, ha a BKK futár hihető, olyan 7:46-7:50 között érne be, ha nem a 20 perccel korábbi vonattal megy...)
A Major az egyetlen, ahova BIZTOS, hogy a korábbi vonat kell, és csak a 8:15-ös kezdésűek BIZTOSAK, hogy a későbbi - A többi határeset... (Radnóti épp 7:45, Fazekas 7:48. Persze, ha minden klappol, és ha a gyerek gyalogol annyira sebesen, ahogy a tervező számolja... Vagyis lehet, hogy azok is 20p-el korábbi indulás :(...)
...de milyen jó lesz a 2017-ben kezdőknek. Majd.
Sajnos a jövő év sem lesz fáklyásmenet. :-( Ami a felkészülést illeti... nem arról szól a fáma, hogy nem kell annyi kiművelt emberfő, hanem jó szakmunkásokra van szükség?
Sztem pont lesz---ják, hányan nem jutnak be normális helyre a nagyobb létszám miatt. Sőt, Palkovics dörzsöli a tenyerét.
Gratulálok!
Akkor megírod a tööbieknek , hogy hol szbadul fel hely?
Még a végén nekem lesz igazam?! Kishitű voltál ugye?!
Gratulálok! :)
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben
- Óvódák, bölcsődék, általános iskolák, középiskolák, bárhol a világon
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?