Középiskolai felvételi (beszélgetés)
Megkérdeztem a gyereket: Azt mondja, hogy a Trefortban csak annyi a lényeg, hogy órakezdésre benn legyél a teremben. Nincs olyan, hogy 50-re vagy 55-re be kell érni, és ha nem, akkor beírás van késés miatt.
Ő egyszer késett el (itthon felejtette a maszkját és visszajött a buszmegállóból, majd elment az orra előtt a busz). Ekkor kb. 8:05-re esett be az órára, de akkor is csak annyit mondott a tanár, hogy semmi gond. Nem láttam utána beírást sehol. Gondolom azért, ha rendszeres lenne, akkor szólnának.
Sziasztok
Gratulalok minden ugyes mar biztos befutonak! A Rakoczirol es a Xantusrol nem tud valaki barmilyen infot, hogy mikor fogjak kitenni az ideiglenes listat? A honlapon 22-e van, de hatha tud valaki barmit is....
Koszi
Sajnos nem.
Ennyit jelent egy gyenge általános gyenge nyelvoktatása :-(
Gratulálok a gyerekeidnek! :) Nagyon szuper.
Akkor iskolatársak lesznek. :)
6.
2019-hez képest eddig úgy tűnik 2 ponttal többje van annak aki 2019-ben az utolsó bekerülő sorszámon van... Vajon idén nagyobb sorszámmal is be lehet kerülni?( kb 100 gyerek minden TOP gimis listán megtalálható) A kérdés, hogy idén melyik a legnépszerűbb iskola sorrend:)
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben
- Óvódák, bölcsődék, általános iskolák, középiskolák, bárhol a világon
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?