Középiskolai felvételi (beszélgetés)
Ezt találtam az E5 oldalán:
Az előző év tapasztalatai alapján többször születhet a felvételi eredmények összesítésekor egyező pontszám.
Ezekben az esetekben a rangsor kialakításánál a következő szempontokat vesszük figyelembe:
- a szóbelin mutatott teljesítmény,
- kiemelkedő tanulmányi, sport, kulturális, vagy versenyeredmények,
- a jelentkező diák testvére jár iskolánkba.
He-he. Mi az élbolyban vagyunk, csahogy hátulról! :) Úgyhogy gyanítom, hogy nem. Ugyanez a helyzet angolon is.
De ez neked, sajnos nem segít :(.
Gratula mindenkinek, aki jól áll, a többiek bizakodjanak!
Jedlik
"A nyolcadikosok eredményei várhatóan március 19-én pénteken kerülnek feltöltésre."
Jedlik nyolcosztályos.
Budai Gimnázium kirakta az ideiglenes listákat...
Se egy sorszám, se egy pontszám nincs benne, csak a százalékos eredmény. Nyilván vissza lehet számolni, hogy ez hány pont, de akkor is, minek így?
Nyek-re (angol) 701 jelentkező volt, tavaly csak 371.
Matekosok!!! Kölcsey VI.ker kéttannyelvű francia tagozaton 115. rangsorral, mik az esélyei idén a gyerkőcnek?
Azt tudom, hogy tavaly 176. volt az utolsó felvett rangsora.
De ez az idei felvételi egy kissé más, ott ugye az a + 12 000 gyerek....
Megkérdeztem a gyereket: Azt mondja, hogy a Trefortban csak annyi a lényeg, hogy órakezdésre benn legyél a teremben. Nincs olyan, hogy 50-re vagy 55-re be kell érni, és ha nem, akkor beírás van késés miatt.
Ő egyszer késett el (itthon felejtette a maszkját és visszajött a buszmegállóból, majd elment az orra előtt a busz). Ekkor kb. 8:05-re esett be az órára, de akkor is csak annyit mondott a tanár, hogy semmi gond. Nem láttam utána beírást sehol. Gondolom azért, ha rendszeres lenne, akkor szólnának.
Sziasztok
Gratulalok minden ugyes mar biztos befutonak! A Rakoczirol es a Xantusrol nem tud valaki barmilyen infot, hogy mikor fogjak kitenni az ideiglenes listat? A honlapon 22-e van, de hatha tud valaki barmit is....
Koszi
Sajnos nem.
Ennyit jelent egy gyenge általános gyenge nyelvoktatása :-(
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben
- Óvódák, bölcsődék, általános iskolák, középiskolák, bárhol a világon
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?