Koronavírus - Politikamentesen! (beszélgetés)
Én elhiszem, hogy az oltás miatt történnek ilyen halálesetek, de még mindig az a kérdés, hogy ha senki nem adatta volna be, akkor mégis mi más lehetett volna a megoldás a vírus fékezésére? Erre pedig egy oltást visszautasító sem tudja megmondani a választ. Ráadásul sokan közülük maszk nélkül akar már mindenhol lenni, jogokat akarnak, mert mindegyik biztos abban, hogy ha fertőződne, akkor túlélné. Persze, túl lehet élni, de az sem mindegy, hogy mit hagy maga után, van aki az ún. felgyógyulás után hónapokkal halt meg a visszamaradt szívprobléma vagy egyéb miatt. És az sem biztosíték, hogy ha valaki könnyen átvészeli, akkor legközelebb is.
Szóval akkor szerinted ha nem oltás, akkor mi a megoldás? Olvastam Reviczky Gáborral egy interjút, aki feszületet tett ki az ajtóra, Istent hívta, meg arról beszél, hogy az önrezgést magas szintre kell vinni, de úgy látszik, hogy 100%-ban azért mégsem bízott meg ebben, mert azért beoltatta magát amint lehetett.
Mint már lentebb is írtam benne van a pakliban, hogy halnak meg emberek az oltástól. Én abszolút nem vonom ezt kétségbe. Döntsön belátása szerint mindenki, hogy beadatja-e, vagy sem!
Csak azt nem értem miért az oltások ellen kiabálnak sokan? Azért miért nem, hogy közel harmincezren meghaltak már covidban?
Az úgy teljesen rendben van?!
Továbbá olyant sem olvastam még egy oltásellenestől sem, hogy mi a tuti megoldás a járvány leküzdésére?
Nagyon szeretném már olvasni végre ezt is!
Nem fogom elengedni spontán nem érdekel ki mit írogat itt támadásból ahogyan te írtad vagy hogyan nevezzem.
A te posztjaidat viszont visszamenőleg nem látom kitoroltetted vagy csak nekem nem jelenik meg?
Hidegen hagy mit beszélsz.
Még a többi is amire figyelmeztetve lettem.
Azoknak írtam akiket érdekel vagy történt velük azaz a környezetükben. Spontán átlépték ezen te kire gondolsz és azon is a többi oltasimadó mit mon. Ennek a csoportnak a neve koronavírus. Nem oltasparti ha kell neked akkor semmi gond. A hogyan lehet csinálni olyan csoportot ha gondolod. Zárójelentes? Ne haragudj de te ki a fene vagy ahhoz hogy ez után érdeklődj?
Hidegen hagyta te is meg a többi aki vadul támad. Írhatsz ami jól esik erre van az a bizonyos tabletta
Ez a poszt és amit írtam azoknak szól csak és kizárólag akiknek volt ilyen mint olvasom nem kevesen vagyunk
Én kérdeztem, hogy láttál-e zárójelentést. Mert addig, míg az ki nem jelenti, hogy oltási reakció okozta a halált beszélhetsz bármit.
Az oltást nem politikai okokból, nem kormánymédia, nem hoxa fórumozók hatásaként vettem fel. Saját döntésem volt, miután rengeteg orvosi cikket olvastam (nem csak magyar oldalakról).
Remélem, neked sem kell majd megbánnod ezt a nagy oltásellenességed!
Na szóval igen nem írtam.
Ez nem rémhír ez nem kitaláció.
Egyiknek sem volt alapbetegség igaz ahogyan látom a kormány jól bezúzta az agyba ezt az információt.
Felesleges írni bárkinek láttam e a zárójelentest engem hidegen hagy az aki mániákusan oltasparti mintha fizetve lennének nem megyek bele politikai dolgokba
A lényeg a rokon a fiú szívrohamot kapott. Honnan tudjuk hogy oltás? Ezt maga a főorvos úr mondta hogy nagyon sajnálja Ő SAJAT MAGA SEM VETTE FEL AZ OLTÁST KIKERULTE MAS UTON. ES NEM NEM MONDTA EL HOGY HOGYAN. Nem is érdekel én nem fogok oltást felvenni ezek miatt.
A nő a szomszédom. Nem volt alapbetegség alig kb 2 hónapja volt minden vizsgálat magán úton (meddőség miatt) A-Zig kivizsgálva. Felvette az oltást ezt a háziorvosa tanácsára tette
Meg is kapta majd pár nap után elsapadt gyenge lett igaz az már este megvolt neki az oltás napján. Neki egyfajta epilepsziás tünetet hozott elő de nem volt ilyen betegség. Aztán bevitték a kerületi kórházba és már nem jött ki. Meghalt ráadásul úgy hogy a lélegeztető gépre sem sikerült tenni.
Lehet nekem ugrani ahogyan itt figyelmeztetett valaki engem ez nem érdekel.
Ez egy megtörtént eset(ek)
Eddig összesen 12 ember halt meg környezetben február óta de azok 50 felett voltak.
Én elhiszem, hogy haltak meg emberek az oltás következményeként. Ez is bent van a pakliban sajnos! Mindig vannak olyanok, akiknek rosszul reagál a szervezete valamilyen külső beavatkozásra. Vagy lehet akár rejtett betegség is a háttérben. Covid is akár. Ilyenkor csak a találgatás megy...
Mindezektől függetlenül ne tegyünk úgy, mintha máskor soha nem lettek volna hirtelen, semmivel nem magyarázható rosszullétek, halálesetek egészségesnek tűnő embereknél. Mert voltak!
Döntse el mindenki szabadon, hogy bevállalja-e az oltást, vagy megkockáztatja, hogy elkapja a covidot! Ami szintén nem egy életbiztosítás. Persze lehet benne bízni, hogy szerencsés kimenetele lesz, de mi van, ha mégsem? Nekem több életerős ismerősöm halt meg itt a harmadik hullámban hihetetlen gyorsasággal.
Az oltás is rizikó tudom..., de aki volt már egyszer covidos az megpróbál mindent megtenni, hogy legközelebb elkerülje!
Én is így gondolom, azaz sosem fog visszatérni a jó szaglásom.:(
Vagy örömködjek? Már ezt sem tudom...
Bár, ez még mindig jobb, mint egy bármilyen maradandó szervi károsodás...
Kik azok az Ők?
Bízom benne, hogy sok millió embernek segítenek a vakcinák elkerülni a lélegeztetőgépet, amelyről nagyon kevesen jönnek le.
Nem hiszek, hanem bízom, mert olvasok, informálódok különböző helyekről. Nem pusztán a vírus és oltástagadók oldalait olvasom.
Butaság lenne elutasítani, ha ezzel könnyebb lefolyású lesz a betegség, ha megbetegednék.
Hagymától én sem könnyezek, ha közel hajolok a ketté vágott, vagy felszeletelt hagymához, akkor érzem, de jóval enyhébben, mint annak idején.
Szokták mondani a kollégáim, hogy a munkahelyi vizesblokkban gyakran erős szennyvízszagot éreznek. Már többször volt dugulás, előntött miket a trutyi. December óta ezt én nem érzem.
A cigit, kávét, füstszagot, azt közel olyan intenzitással, mint a betegségem előtt.
Most úgy gondolom, hogy az egykori vadászkutya szaglásom már sosem fog visszatérni.
Attól, hogy oltást kaptak még megfertőződhettek.
Sok oltott sajnos elfelejti, hogy az oltást követően is védekezni kell.
Olvastad a zárójelentésüket, a halál okát vagy csak rémhíreket terjesztesz?
7 hónapja nem érzek szagokat. Tudom miről beszélsz.
Illatokat közelről igen, azaz cigizésnél nem érzem a cigi szagát, utána a kezemen sem, csak a szappan illatot.
Hagymát simán felvágok több kilót könnyezés nélkül, stb...
Szerintem engedd el ezt a témát ezen a felületen.
Én is ezt feszegettem amit Te, aztán néhány "kedves" fórumtárs nekem esett.
Ők olyan szinten hisznek az oltásban, hogy mi szerintük egyenesen ördögtől valók vagyunk.
Pedig Te sem kitalációkat írsz, ahogyan vagyunk még páran, akik nem szemellenzővel élnek.
Én most is azt kérdezem, hogy mi volt a halál oka a 39 éves szomszédnőnek? Milyen betegségei voltak?
A 34 éves fiatalembernek mikor állt le a szíve? Mennyi idővel az oltás után?
Tesztelték őket, hogy nem voltak e koronások, mert az is lehet, hogy ha embóliájuk volt, akkor magától a betegségtől volt ilyenjük és nem az oltástól.
A másik: hány ismerősöd van oltva? Csak ilyen sztorit ismersz?
Sziasztok.
Az oltasról...
39 éves fiatal szomszédunk nő megkapta a Pfizert és 9 nap múlva meghalt.
34 éves fiatalember (ez hozzátartozó) Janssent kapott leállt a szíve de újra tudták éleszteni ez egy hete volt.
Nem beszélek le senkit nem is beszélek rá senkit, de kérdem én. Erről miért nem beszélnek az embereknek korrekt módon???
Ezért kérdeztem!
Rögtön jellemzően nincs semmi, másnap reggelre indul be valami általában;)
Igen. Illetve most már tegnap :)
Mára csak annyi változott, hogy nyomásra és vállkörzésre érzékeny lett a helye, de legalább tudom, hogy reagált rá az immunrendszerem és legfeljebb ma nem nyomkodom és nem tornáztatom :)
Kati
Uhhh, az durva lehet!
Na erről sem sokat hallani, csak mindíg az oltást szidják 🥴