Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Koronavírus - Politikamentesen! fórum

Koronavírus - Politikamentesen! (beszélgetős fórum)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
8942. Orsi2017 (válaszként erre: 8939. - Plavalaguna)
ma 17:51
Mert ennek a korlátozásnak nevezett viccnek volt értelme igaz?? 10- 12 idős sőt krónikus hal meg nap mint nap az nem baj?
8941. Orsi2017 (válaszként erre: 8937. - _Berry_)
ma 17:48
A krónikus maradjon otthon , az idős maradjon otthon támogassuk védjük őket de ennyi embert korlátozni teljesen hülyeség és felesleges.
8940. Kuszkudina (válaszként erre: 8935. - Orsi2017)
ma 16:37
Egyetértek veled.
8939. plavalaguna (válaszként erre: 8935. - Orsi2017)
ma 16:31

ugye tudod, hogy a gazdaságok nem függetlenek egymástól?? svédország nem állította le a gazdaságot, meg az orvosi ellátást. ennek ellenére a gazdaságuk ugyanúgy megrottyant, mert egyedül nem mennek semmire ugye, plusz mivel az orvosaik közt is végigsöpör a betegség, így ugyanúgy elláttlanok maradnak emberek. viszont náluk jóval többen meg is halnak...


ezt kéne látni, a gazdaság egészségügy mindenképp dől. a kérdés, mennyi embert hagyunk meghalni meg lebetegedni.


annak örüljünk hogy nem lett nagyobb gáz egyenlőre. reméljük így is marad.

8938. plavalaguna (válaszként erre: 8934. - Amathellia)
ma 16:28

nézd meg irán járványgörbéjét... hát így pl.

[link]


illetve mert pár járvány már körbefutott z emberiségen, és ami elterjedt mindenhol (mint pl ez) mind többhullámos volt...


persze mindenki azt szeretné, ha ez lenne az első olyan járvány, aminek nincs több hulláma.

8937. _Berry_ (válaszként erre: 8935. - Orsi2017)
ma 16:00
És ha egy családtagod lett volna a napi 12-ben? Akkor is népbutítás? Mit szerettél volna? Ha olaszországi, spanyol vagy éppen USA helyzete alakul ki nálunk is? Még megtörténhet, mert a vírus még nem hagyta el a bolygót.
8936. spinneli (válaszként erre: 8931. - Ms_Daisy)
ma 15:52
Nalunk a mult heten szuntettek be a home office-t.Szocialis intezmeny, ugyfelek is nohetnek mar szemelyesen is.
8935. Orsi2017 (válaszként erre: 8930. - Fokhagyma)
ma 15:13

Védekezni ? Az orr alá vagy toka takaró maszkokkal ? Na nevettetessük ki egymást?! Vagy úgy hogy "indokolt esetben " lehetett elhagyni a lakást tele volt P.ker meg társai..


Népbutítás volt napi 12 ember halt meg..egy hosszú hétvégén közlekedési balesetben 2x annyian halnak bele.

Megérte ugye hogy hány-és hány ember lett munkanélküli ..Egészségügyi ellátás 0 volt. Gratulálok majd tapsolok ..ja nem.

ma 15:01

Amikor az első világháború volt, akkor még senki nem nevezte első világháborúnak, hiszen nem sorszámozunk, ha valamiből csak egy van, és nem tudjuk, hogy lesz-e második, sokadik. Addig nem kell sorszám. Azt se mondjuk, hogy teszem azt Bendegúz az első férjem, csak annyit, hogy Bendegúz a férjem. Hogy venné ki magát, hogy ha azt mondom, az első? Első világháborúnak tehát az első háborút csak akkor kezdték hívni, amikor már volt második. Akkor eszerint a logika szerint hogyan hívhatják első hullámnak a mostani koronavírus járványt? Honnan tudják, hogy lesz második?

Ehhez szorosan hozzátartozik, nem is offolok, hogy tegnap kelkáposztafőzelék volt az ebéd nálunk. Jövő héten is az lesz majd egyik napon. És ezt onnan tudom, hogy én fogom csinálni.

8933. Ms_Daisy (válaszként erre: 8932. - Channa*)
ma 08:44
Köszi a választ.
8932. Channa* (válaszként erre: 8931. - Ms_Daisy)
ma 07:10
Nálunk, vannak területek, akiket már visszahívtak, de pl. az IT-nak, ahol én is vagyok, még nem kell bejárnunk.
8931. Ms_Daisy
ma 07:08
Ti már visszatértetek a munkahelyetekre a home office-ból? Vagy még otthonról dolgoztok?
8930. fokhagyma (válaszként erre: 8921. - Orsi2017)
tegnap 21:39

Szerinted ki lehetett előre számítani, hogy lesz-e tetőzés? Jobb lett volna, ha van, és tömeges fertőzések is? Közben meg mindent szabadjára engedni? Akkor meg azért lennél dühös, hogy miért nem fékezték meg.

Nem lenne jobb inkább örülni neki, hogy nem lett nagyobb baj? Még mindig lehet, fennáll a lehetősége. Ha nem lesz, akkor inkább legyünk boldogok, és ne azért bosszankodjunk, hogy védekezni kellett.

8929. Fat Black Pussycat (válaszként erre: 8902. - Amaunet)
tegnap 21:30
A meg meg sem jelenetet lefoglalni szuer kiemeltseg. Ez most nem bulihely
8928. Fat Black Pussycat (válaszként erre: 8899. - VincaMinor)
tegnap 21:28
Persze, hogy eladják. Ekkora, világ méretű kampány után eladják a kb. rizsport
8927. valeriaria66 (válaszként erre: 8925. - Channa*)
tegnap 20:36

Én olyan erős vagyok mint a vas.


Az immunrendszerem toplistàs!


De:A férj a (szeretett ),sajnos krónikus bronchitis -ben szenved.Napi program: tüdő fű tea elkészítése.

Párbeszéd:

Én:Ne cigizz,megütlek😁


Én:Ne cigizz ,megütlek nochmal😘


Én:Ha mégegyszer rágyujtasz elválok.


Én:Kérlek vedd be a q..va D vitamint,nem mondom mégegyszer.Én:Menjünk sétálni ,55 éves vagy szívem rád fér a mozgás és most süt az a kib...szottnap ,kell a D vitamin.


Én:Még mindig nem ittad még a tüdő fű teád,ha megpusztulsz megütlek és ez most tényleg komolyan mondom!!!!Ez egy kivonat egy napunkból!Csoda ,hogy most innom kell...

8926. Piroska52 (válaszként erre: 8924. - Valeriaria66)
tegnap 20:17
váljék egészségedre,
8925. Channa* (válaszként erre: 8924. - Valeriaria66)
tegnap 20:15

:DDDD


Hozzánk meg 3 hónap után eljöttek a barátok múlt hét végén (nem pünkösd, hanem előtte), úgy ittam volna velük rumot, de a májértékeim nem mertem:(((


Na, majd 2-3 hét múlva:DDDD

tegnap 20:00

Három hónap totál idegesség és férj éjszakai figyelése:


( hogy veszi a levegőt ,kap e elég levegőt,hajnali hærom körüli pánikroham : nekem)


Betartva minden szabályt , fertőtlenítés ezerrel .


Kutatások :MSM kapszula ,tüdőfű ,D vitamin szerepe .


Alkalmazása .Ma : vettem magamnak Triple sec orange cca .20 % alkohol tartalmú italt és megfogom inni.


Nem bírom tovább ezt a fajta feszültséget.

8923. plavalaguna (válaszként erre: 8922. - Plavalaguna)
tegnap 18:36

hja, és írom úgy, hogy ha el is kapok valamit, rajtam még ha súlyosabb is, egy két nap alatt átmegy minden, szülni voltam csak kórházban, sose volt tüdőgyulladásom, semmilyen súlyos betegségem. A nagyon durva új influk is, egy két nap lázzal átfutottak amit elkaptam esetleg, amikkel mások hetekig kinlódtak. (két éve amikor tombol t az influ, pl elkaptam, mert épp nem voltam túl jó kondiban, de dokihoz már nem kellett mennem, olyan hamar jobban lettem, mikozben tényleg ismerősök nem ennyt küzdöttek vele... szóval abba pont beleestem )


szerintem a sima infulenzajárványok se olyan simák, nem kéne félvállról enni ennyire. (nekem mindent idehoznak, úgy home office, hogy emberekkel azért találkozom jócskán... Gondolj bele, könyvelő is home officce sok, és mennek hozzá folyamatosan, mindent odahordanak...)

8922. plavalaguna (válaszként erre: 8921. - Orsi2017)
tegnap 17:13

félreértesz. a betegek hazaküldését semmi se indokolta szerintem. A katonakat a kórházba se.

A home office, aki teheti, annak jó dolog, bocs, 24 éve így vagyok, nem most fogok váltani...

házhozrendelés szintén működött előtte is, most ugye ne azt mondod, hogy kötelező boltbajárni mindenkinek??? előtte is utáltunk sokan, most szokjunk rá?


Kirándulni, élni szeretünk. A tömeget sokan nem szerettük. De most visszatért az, hogy nem tudok valahol végigmenni, mert nyakamba másznak az emberek. (inkább nem megyek arra ennyi, ahogy régen se tettem)


zárt térben könnyen terjed a virus, nem csak ez, bármelyik léguti, olyan nehéz hogy vegyél maszkot? meg ne mássz mások nyakába??? Én kösz, nem csak ezt, a többi nyavaját se akarom. Egy sima infulenzaszezon se vidám szerintem, simán elkerülhető lenne alapdolgok betartásával, és élhetnénk vígan.


de nem, mert másszunk egymás nyakába, lihegjünk a másikra, másszunk az arcába, köpjük le, tüsszögjünk rá, stb.... mert csak... na ez az ami sose tetszett. most meg látjuk ebből a röhögcsélésből más országokban mi lett.


De ha az ember nem szeret a tömegben együtt rohadni másokkal, meg üvöltözni, izzadni, tojni mindenre, még neki kell magyarázkodnia... na ez már röhejes.


kösz, é kirándulni szretek, nyugisan báméskodni, igen, mindig is a kerthelyiséget választottam az étteremben, és télen gyakorlatilag nem mentem, sorolhatnám.


de most az ilyenek mint te, röhögnek, meg nagyképűsködve lerettegőznek, az alap eletmódomért engem, meg a hozzám hasonlókat. hát bocs hogy élünk, és nem izzadunk párolgunk a tömegben.

8921. Orsi2017 (válaszként erre: 8920. - Plavalaguna)
tegnap 15:08

Ja és volt tetőzés 😂😂 értelmes volt kicseszni a betegeket a kórhából is 🙄🙄


Te maradj otthon karanténozzál , rendelj haza és home offizosz de légy oly kedves és és engedd meg hogy mást gindoljak.

8920. plavalaguna (válaszként erre: 8919. - Orsi2017)
tegnap 13:03

??? aham... ezt mondták a brazilok is... meg mindenki ahol lett...


Engem azért zavar, hogy szarunk a tudományos eredményekre. ok, azt értem, hogy az emberek 99,9% a úgyse fogja fel még azt se, hogy zárttér, kültér miért más egy léguti fertőzésnél. És az alapszázalékszámítás is kb úrtechnológia nekik. Most annyit értenek sokan, az a hülye, aki nem csap nagy esküvőt, meg bulikat, mert ugyan mi lehet.... pfff... szerintem meg egyszerűen nyugisan élhetnénk, csak nem kell full idiótának hőzöngőnek lenni. De ahhh--- hagyjuk

8919. Orsi2017 (válaszként erre: 8917. - Plavalaguna)
tegnap 12:47
Semmi nem lesz 😉😆
8918. Bözsi néni (válaszként erre: 8908. - Auróra2010)
tegnap 12:29

Influenza eleni oltást csak egészségesen szabad beadatni. Ha pl. kapar a torkod, már nem, mert már valami baci megfertőzött.


Szóval amikor az oltást kaptad, valószínűleg már elkaptál valamit, ami az oltás után elő tudott törni, mert az immunrendszer mással volt elfoglalva. De ha csak rossz közérzeted volt, akkor az nem lehetett valami nagy dolog :-)


Én évek óta beoltatom magam és még soha semmi bajom nem volt tőle. Kopp- kopp :-)


Inkább egy oltás, mint az influenza.

tegnap 11:48
nos úgy néz ki megindultak a számok. Bár nagyon sokan azt állítják nincs is semmi... remélem nem lesz böjtje a dolognak, hogy sokan nem értik zárt térben kell pl a maszk, meg nem másszunk egymás nyakára nyilt térben se stb.
8916. aszparagusz (válaszként erre: 8915. - Aszparagusz)
tegnapelőtt 10:21

Ezt a TB-ről nem hallottál hozzászólásra, példaként írtam.

Sok esetben, hiába van - fizetsz - TB-t, ha korszerű terápiát szeretnél, mélyen a zsebedbe kell nyúlnod.

Amit sokan nem engedhetnek meg maguknak. És nem azért, mert autót vesznek.

8915. aszparagusz (válaszként erre: 8914. - Channa*)
tegnapelőtt 10:18

Amit írtam az nem a műtétek után adandó "hasbaszúrós" injekcióra vonatkozik.

Hanem arra, akiknek állandóan - általában életük végéig - tablettában szedni kell a vérhigítót.

A gyógyszerek nevét most nem írnám le, az egyiket, támogatja a Tb, a másikat, ami szintén csak receptre kapható, nem.

8914. Channa* (válaszként erre: 8909. - Aszparagusz)
tegnapelőtt 09:19

Én is kaptam otthonra vérhígítót a műtétem után 2,5 éve. Megnéztem a neten, hogy mennyi lesz, és teljesen kiakadtam, hogy a 10 db-os 6 eft.

Elment a férjem a gyógyszertárba és 500 ft-t fizetett...


A pajzsmirigy gyógyszerem 3 hónapra 170 Ft, ha lejárt vényre odaadják, akkor támogatás nélkül 2 eft körül lenne.

8913. VincaMinor (válaszként erre: 8912. - Auróra2010)
tegnapelőtt 09:13

Nagyon sok embertől hallottam az évek alatt,hogy influenza oltást követően kapta el az influenzát,és nagyon rosszul volt.

Én inkább az immunrendszer szinten tartásában hiszek.(Mielőtt valaki ide írja,hogy nem lehet erősíteni az immunrendszert,hogy ez tévhit-ezért írtam szinten tartást:-))

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook