Koronavírus - Politikamentesen! (beszélgetés)
de ráérsz
get a life
te jó ég, mi történt is?? mindmeghalunk? dátum is van? én valahol legutoljára azt olvastam, aki pl kinait kapott maximum fél éve van... Most nem is tudom vegyek e még tartóstejet... vagy kitart addig úgyis, amennyi van itthon? :D
nem haragudjatok, ezt máshogy nem lehet már kibírni, csak ironizálva, humorral.
Ritkán szólok hozzá... De mi folyik itt? Hoxát feljelenteni? Ugyanmár, körberöhögi a rendőr. :)
Témához... Igen, én is elgondolkodtam, hogy tényleg kell nekem ez az oltás? De igazából nem tudhatjuk, hogy oltással, vagy oltás nélkül teszünk jót. Ha egy relatíve normális életet akarunk, oltás előtti szabadabb életet, akkor kénytelenek vagyunk az oltást választani. Mert kevés az a kör, aki olyan önfenntartó, akár nomád életet él, hogy ne akarjon könyvtárba menni, utazni, stb. Hallottam már munkahelyről is, ahol kötelezővé tették, és szerintem még sok ilyen lesz. Bizonyára van egy olyan kör is, aki akármilyen úton-módon szerez igazolványt oltás nélkül, de legtöbbünk kis ember ehhez...
Én csak bízni tudok abban, hogy a jó Istennek még dolga van velem és a szeretteimmel. És sokáig egészségben élhetem az életem, végezhetem a dolgom. És bízom abban is, hogy az összes embertársamra is vigyáz.
Azt tudod, hogy a rémhírterjesztés is büntetendő?
Csak gondoltam szólok, mielőtt ön-feljelentesz.
Cuki, bilibe lóg a kezed, mit akarsz te a fogyasztóvédelemmel?
Szerinted a rendőrök mit fognak szólni, ha besétálsz és feljelentesz egy oldalt, mert törölték a hozzászólásod?
IP cím lekövetés? Túls sok nyomozós filmet nézel, lehet jobb lenne a valóságban élni.
Na azért még odairom a végére...
Az egész beszélgetést screenshotoltam
A HOXA is feljelentést kap most a fogyasztóvédelemmel ezt is screenshotolom ajaat szabályzatuk ellen mentek. Azt hiszem ezzel igazolva is lett minden. Facen ki lesz most rakva mi folyik itt. Ez is el fog tűnni de a HOXA most nagyon ravbaszik lássuk facen mit szólnak ehhez 😂
Kedves Hoxa!
Remélem tudod ez miatt most az oldal lesz feljelentve. Kedves amaunet csak azért írtam ennyit higy légy online és meg tudjam szerezni az IP címedet lekövetés miatt. Köszönöm ❣️❣️❣️
Nem, te nem érted. Csak csapkodsz, mert nincs érved, bizonyítékod amivel alátámaszthatnád a véleményed.
Még mindig várom azt, hogy bizonyítsd, hogy valóban az oltásban vesztették az életüket azok, akikre hivatkoztál és nem a covid fertőzésbe.
Nekem azzal hogy valaki oltár gondom semmi, mindenkinek el kell döntenie mit tesz.
Én csak leírtam nálam és a környezetemben mi van volt sajnos igen vannak ilyenek is.
Van olyan akinek a környezetében beadottaknak semmi bajuk nem lett. Nálam és sokan másoknál sajnos nem ilyen a ráta.
Egyik sem jó döntés, de mégis döntés.
Én ugyanazt tudom mondani, vizsgálatok kellenek előtte. Ez sok országban alapvető kötelezettség. Addig semmi oltást nem kaphatnak.
Sehol nem írtam, hogy te oltásellenes vagy. Azért írtam külön bejegyzésben a hozzászólásomat, hogy ne vegye magára senki!
Tény, hogy sok oltásellenes fotelhuszár van, akik háborognak, meg osztogatnak a közösségi oldalakon butaságokat! Jó megoldást persze egyik sem tud írni! Ugyanakkor elvárják, hogy ne legyenek korlátozva semmiben sem.
Nekem sem az volt a legfőbb vágyam, hogy mindenáron beadassak egy kísérleti fázisban lévő vakcinát, de egyszer már voltam covidos, és nem szeretném még egyszer átélni. Most talán szerencsém volt, de legközelebb ki tudja, hogy lesz-e?
Igen, a fórum címe Koronavírus - Politikamentesen!
Neked mégis sikerült oltásellenes propagandát itt közzé tenned és politikai elkötelezettségre is utalgatnod.
Addig, míg orvosok nem teszik közzé azt hogy hol és hányan estek áldozatul az oltásnak (nem a vírusnak) addig a hozzászólásaid pletykaszintű információk.
Nagyon kiváncsian várom, hogy aki tudja, hátha elárulja, mi is a megoldás erre. Persze aki akarja, beoltatja magát, aki nem, az meg nem, saját döntése, engem nem oltanak be, ez pedig nem az én döntésem, na akkor itt mi is a megoldás?
Nos, jöhetnek a tanácsok.
Érdekes...
Én nem oltás ellenes vagyok mint írtam ezek után a történések után nem veszem fel az oltást. Nem ugyanaz...
Légyszíves mutasd meg melyikben írtam hogy ellene vagyok.. én nem olvasok ilyet saját magamtól.
Mindenki azt csinál amit akar.
Látható, aki meghalt is azt tett amit jónak látott. De jó mind a kettő oldalt tudni hogy az ember döntsön megfelelően