Kismama vagyok Angliában! (beszélgetés)
Szia !
Gratulálok a babához.:-)Gyorsak voltatok.
Koszonom, jol vagyunk, nagylany meg szundizos napjait tolti- picit besargult.
Nem irigyellek, egyre nehezebb a babatol a vege fele, nem is a mocorgas, hanem a pocak miatt.
Sok szerencset a midwifehoz es jobbulast!
Hello Csajszi, a Sainsbury-ben van, nekunk a mienkben ott van, ahol a kulonbozo fuszerek, plusz szojaszoszok, daralt paprika, mindenfele olivaolaj polc mellett. Nekunk ez szemben van az ivolevekkel, gyumolcslevekkel.
De fincsi lesz tole a husi, mert ropogosra sul, viszont kell legalabb 2 csomag egy adag rantotthushoz.
jo reggelt lanyok.
Bizony hideg van, de lehet jon valami melegedes, elegge faj a fejem :SS
Kerdes: Ti hol vesztek zsemlemorzsat? Akarnek egy kis rantott husit vagy rantott sajtot sutni a hetvegen es elfogyott amit otthonrol kaptam :(
Hello mindenki!
Ma csak egy fel nap aztan midwife, thanks God!:)
@ntea hogy vagytok?
Csajok, olyan hideg van, szerintem kicsit meg is faztam, egesz ejjel szipogtam. Meg aztan kismano es apa kettose nem hagyott aludni (egyik mocorog, masik horkol:))
Katie-nek nincs is hangja, nem ertem, miert tartogatjak :S
Trayc-nek viszont iszonyu elonytelen volt a ruhaja.
Koszi a jeloleseket Judy,Gwendolin!
Udv koztunk, Edina! Jo,hogy rank talaltal.
Jelentem: MARKNAK ATTORTE AZ INYET AZ ELSO FOGACSKA VEGRE!!!!!
:)
Jo ejt!!
szisztok lanyok.
en is nagy X factor fan vagyok, viszont most nincs igazi kedvencem. tavaly mar az auditiontol tudtam, hogy Joe McElderry az en emberem, most viszont mindenki olyan semmilyen. talan Aiden all az en zenei vilagomhoz a legkozelebb, a Mad Worldtol meg mindig kiraz a hideg.
most tiszta happy vagyok, a munkahelyemen a legkedvencebb munkatarsam felesege 6hetes terhes :) a srac ugyanannyi eves mint a ferjem, es egyutt is dolgoznak, igy legalabb megtudjak beszelni a kisbabavarassal kapcsolatos elmenyeiket, erzeseiket, felelmeiket :)
Sziasztok, udv edina koztunk:)
Csajok, hazajottem, a lakasban 18 fok van...huu, futes be!!!! en meg be a kadba Kisendrevel a hasamban!:)
Szia Edina!
Lányok friss infó Csinitárol és a fiukról??
Anyapocak azt hiszem mi is fogzunk, nyáladzunk ezerrel as zabálja a kis kezét és az nyugtatja meg Martust ha az ujjammal dörzsölöm az ínyét.
Anyapocak Ádi tud már dolgokat fogni??Ha igen vegyél neki olyan rágókát amiben folyadék van (tommee tippee, tescoban) azt belehet rakni a hűtőbe és úgy add Ádinak hűti az ínyét ;)
Most alszik a tökösöm de mi is visítunk egész nap éjjelente meg morog :DD mint a bolhás kutya :DD
jól tetted.....iszonyt, hiper szuper csapat van itt. én azt hiszem február óta vok tag, azóta jó pár baba megszületett!!!
üdv köztünk még 1x!!! :-)
Sziasztok!!
Edina vagyok,Bristolban elunk a parommal es a 2 es fel eves kislanyunkal. Nagyon orultem ennek a topiknak mikor meglattam.
Na,Mark most ebredt fel, majdnem 2 orat aludt.
Most elmegyunk egy gyors setara: postara + apaja ele ,aztan ma mar ki sem mozdulunk ebben a morcos idoben. :)
Mar csak 9 csajok, ezt a delutant mar nem is szamolom:)
Jah, turoscsusza, a vadlim meg mindig kicsit sore, de azota nem durrant be, bar en ujra szedem a magneziumot meg a calciumot. Anyum azt mondta, hogy hulyeseg hogy nem lehet szedni a vege fele, akkor lenne gaz, ha minden nap 3-4 magne b6-ot nyomnek, meg vagy 2 calcium pezsgotablettat...ugyhogy most megnyugodtam...
mennem kell tanitani:(
Puszi nektek, remelem mindenki jol van.
További ajánlott fórumok:
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- Szoptatós kismama vagyok, mit tudnék főzni ami hamar elkészül & nem kell sokat ott állni?
- 5+4 kismama vagyok
- Mit tehetnék, hogy ne vizesedjen a bokám? 30, lassan 31 hetes kismama vagyok. :)
- Ki hogyan viselte a terhességet? A végefelé vagyok, 26 hetes kismama vagyok és nehezen telnek már a napok, más is így volt vele?
- Munkahelyen hogyan jelentsem be, hogy kismama vagyok?