Kismama vagyok Angliában! (beszélgetés)
En hamarosan megszulok, ugyhogy majd beszamolok a tapasztalataimrol.
A terhesgondozasrol csak jo velemenyem van.
Bar kicsit furcsallom,hogy egyetlen nogyogyaszati vizsgalatom sem volt a 9honap alatt.
Csak 5hetes terhesen,otthon ,Magyarorszagon,mikor megtudtam,hogy babank lesz.
Hello, en itt vagyok! Mi Londonban lakunk. Holnap ultrahang, es uuuugy varom :-)))
Hogy erzed magad? Hanyinger, ilyesmi?
én Magyarországon szültem, de a nővérem a kisebbik lányát Londonban a nagyobbikat Mexikóban szülte
Ő nagyon panaszkodott az angliai terhesgondozásra
Hello! :-)
En holnap leszek 12 hetes, es szerdan megyunk a masodik ultrahangunkra. Orulok, hogy megnyitottad a forumot. A Te pocid milyen idos?
Sziasztok! :)
En nem varok babat, mar azon tul vagyok, de en is az UK-ban elek, Sherwoodban, Nottinghamshirben. Elotte 4 honapot Beestonban laktam, de a munkam miatt Sherwoodba kellett koltoznom. Itt magyarokkal meg nem talalkoztam, de Beestonban rengeteg magyar el, tobbseguk a Bootsnal dolgozik.
Szia/ SZiasztok!
En Nottinghamben elek, es nehany napon,heten belul szulok!
Szia!
Én pedig ott lettem kismama :) Angol gyerekecske fogant meg :)
De utána hazaköltöztünk,14hetesek voltunk...
Szia! Gratulálok! Nálunk még nincs tervbe véve a baba, de nagyon kíváncsi vagyok a tapasztalataidra!
Jó egészséget nektek!
Látom, közel laksz hozzánk. :)
További ajánlott fórumok:
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- Szoptatós kismama vagyok, mit tudnék főzni ami hamar elkészül & nem kell sokat ott állni?
- 5+4 kismama vagyok
- Mit tehetnék, hogy ne vizesedjen a bokám? 30, lassan 31 hetes kismama vagyok. :)
- Ki hogyan viselte a terhességet? A végefelé vagyok, 26 hetes kismama vagyok és nehezen telnek már a napok, más is így volt vele?
- Munkahelyen hogyan jelentsem be, hogy kismama vagyok?