Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Kismama vagyok Angliában! fórum

Kismama vagyok Angliában! (beszélgetés)

2010. nov. 5. 10:39

Szegeny Adali, gondolom milyen fajdalmas. A vitaminokrol nemnagyon tudok mit erdemes szedine es mit nem, mert annyi felet mondanak hogy en mar nemtudok kinek hinni.

Kerdesedre valaszolva, NEM. Nem megy az alvas, aludtam 9.30-tol 2-ig.

Nagyon kircsi. Ez a 4- ik rovid ejszakam ezen a heten. Azthiszem a hetvegen ki sem maszom az agybol.

Anyapocak hogy viselkedik Adamka ?

Remelem mindenki jol van.

Csajszi?

Szep napot mindenkinek.

4907. Hunikaa
2010. nov. 5. 10:23

Sziasztok lányok!

Ne haragudjatok, hogy így elhanyagoltalak benneteket!

Egy hete jöttünk vissza, és jöttek velünk a sogornőmék is. vasárnap mennek vissza, s utána itt leszek és visszaolvaslak benneteket. Nem tudok senkiről semmit, annyira lemaradtam. De remélem, hogy mindenki jól van!

Remélem megbocsájtotok az eltünésemért!:) Hamarosan jelentkezem!

Sok sok puszi mendenkinek!

4906. Anyapocak
2010. nov. 5. 07:47

Jó Reggelt Adali!

Hát egy fokkal nem sokkal volt jobb az éjszakánk. Nem tudom mi lelte a kispocakot! A fogzásra gondoltam már elő is készítettem a Calpolt h adok neki hagyom "szenvedni", egyik pillanatba visít mint állat a másikba eg viszem a fürdőbe h fürdünk és teli szájjal vigyorog majd miután mondom neki h "nem békülök" még jobban vigyorog mintha tudná h mit mondok neki. Most is vigyorog és mesét néz, jajj azokat úgy szereti, meg az apjának dumált itt korán reggel (mert a férjem most ment dolgozni)....szóval remélem kicsit jobb napunk lesz. Kérdeztem tőle h hogy csinálja? Ennyi alvással ilyen frissen néz ki??? :-) Kész!!

Adali ez a szoptatós est valami olyan lehet mint az antenatal class....mondjuk én nem voltam ilyen szoptatós esten, de biztos jó lehetett. Nem akarok nagyképű lenni, de az antenatal class-on sem mondtak (legalábbis nekem) túl sok újat. Szeintem minden anya aki nagyon szeretett volna teherbe esni utána olvas a dolgoknak mondjuk én még azzal lettem volna még "megelégedve" ha körbe visznek a kórházba, jó nem akartam bemenni egy szülésre de azért jó lett volna látni h néznek ki a kórházi szobák, stb. Mondjuk az is igaz h iszonyat busyk egyfolytába és mondjuk engem pozitív élmény ért, mert szinte teljesen új volt a kórház.

kedves @ntea: remélem megbocsátod h nem tudtam visszaolvasni így egy kicsit levagyok maradva...:-(( szóval akkor te az első babódat spanyolba szülted? és most itt vagytok Angliába? kint éltetek Spanyolországba? Huhh pedig ott sokkal jobb idő van, mint itt! :-) Itt jött egy doki (tul képp Ő rá kellett várnunk addig nem engedtek minket haza) szóval eljött egy doki és megnézte a pici reflexeit meg a csípőjét, szemét, fülét aztán mivel nekem, Húgomnak és anyukámnak is volt csípőficama kaptunk beutalót csípő UH-ra, meg aznap nagyon busy volt a kórház így nem tudták megcsinálni a hallás vizsgálatot így kb 1 hétre rá kellett mennünk egy másik kórházba megcsinálni. azt hiszem a baba 3 napos korába jött a védőnő és vért vett a sarkából, azt elküldték laborba, de Ádi nem sárgult be. egyébként meg azt mondta a dokinő h ha sárgul toljam ki a napra. az első 5 napba minden nap jött a védőnő nézni h szépen szopik e, meg vizsgálgatta a picit meg mérte. olyan jó érzés volt h törődtek velem, no meg a szüleim is itt voltak. harmadik napon begyulladtak a cicijeim 39fokos lázam volt és szegény védőnő pont egy kicsit késett, elég késő délután ért ide, 1 telefonjába került és felíratott nekem antibiotikumot. igen ám de a surgery-be nem volt orvos aki jóváhagyta volna a receptet erre a surgery elintézte h a közeli patika kiadja recept nélkül és Ők majd elküldik következő nap. ez ám a service, nemigaz?

Csajok!

Mindenkinek szép napot! Pusszantás!!!

4905. Adali
2010. nov. 5. 07:34

Hu, hajnalban bedurrant a vadlim!

Elkezdtem orditani, szegeny ferjem ugy megijedt! Meg az is par masodperc volt, mig ki tudtam nyigni, hogy csak a labam...es akkor huzta nekem vissza a labfejet. Mindez azert, mert azt olvastam, hogy az 34. hettol nem szabad Magneziumot szedni??? Csajok, ez igaz? Mert hogy allitolag akkor nem lesznek jo mehosszehuzodasaid, meg meg Calciumot se, mert hamarabb osszeforr a kutacsa??? Na, lehet nem erdekel, es veszek be meg egy magne b6-ot, nem tudom, nekem ez a legrosszabb ez a labgorcs...nagyon fajdalmas:(

Ki hogy van? Turoscsusza tudtal ma aludni? Itt meg mindig iszonyat meleg van (16 fok ejjel) es fuj a szel ezerrel...

4904. Adali
2010. nov. 5. 07:15

Jo reggelt!

Szegeny Anyapocak, annyira nevettem, a kismackos hasonlaton...mert en ugy hivom a ferjemet, hogy nagymacko neha, o meg engem kismackonak, es most majd jon a minimaci:)

Szegenyek, remelem jobb ejszakatok volt. Majd ird meg!

Voltam tegnap ezen a szoptatos est-en, haat, annyira nem voltam elajulva, amiket mondtak, mar en valahonnan mindet tudtam szinte. De azert jo volt kicsit beszelgetni mas lanyokkal. Az elejen megkert a midwife minket hogy mutatkozzunk be, erre egy csaj, aki nem is volt nagyobb sokkal nalam mondja, hogy az o neve mi, es hogy due next thursday:)

Kivarta elegge mikor jon, nem?

4903. Anyapocak
2010. nov. 4. 21:07
Lányok! Kicsinál a Kispocak! Egyszer sír úgy mint a fába szorult féreg a másik pillanatba meg morog mint egy kismackó, meg dumál és nevet. Alig aludt ma, a kezembe elalszik és ahogy leteszem felébred és visít....most is itt van még velem szembe, most épp elvolt egy kicsit de kezd megint visítani én meg hulla vagyok és frusztrált az egész napi gyerek sírástól!!!!!!!!
4902. Adali
2010. nov. 4. 18:32

Sziasztok, most gondolkodom, hogy el kene mennem breastfeeding evening-re, neztem a folderemben, es csut-kent van...de olyan faradt vagyok...megis lehet le kene tudnom, mert ez csak rosszabb elsz, nem?

Ooo, sajnalom Anyapocak, biztos az idovel van valami, turoscsusza is mondja, hogy nem tud aludni. Bar lehet, rajtad meg mindig igy jon ki az atelt dolog, turoscsusza, nem? Hogy leizzadsz ejjelente?

Sulival minden oke, koszonom kerdesed a crazy anyuka majd holnap megy beszelni az iginovel, de ma neztem az ablakon at, es nem is jon mar kozel az en termemhez, csak messzirol all es varja fiat:)

Az igino egyetertett velem, ugyhogy kezelje ezutan o.

Na, megyek keszulok, zuhanyzom...apa ugyis marad ma dolgozni tovabb, elmegyek asszem...

2010. nov. 4. 17:33
Ma a fiam is kisse kerge, lehet az idovel van valami.
4900. b486c9cf7d (válaszként erre: 4893. - Anyapocak)
2010. nov. 4. 17:32

Akkor nem lett volna miert maradnotok :)

A fiam anno masnap kezdett el sargulni, a kalcium szintje is alacsonyabb volt, infuziot kapott, jobban jartunk, hogy a korhazban maradtunk, igaz ott nem is engedik haza az anyakat szules utan, de emiatt en jobban szeretnek inkabb maradni. Bar nem tudom itt mennyire tesztelgetik a babakat, a spanyolok nagyon alaposak.

4899. Anyapocak (válaszként erre: 4898. - Judy86)
2010. nov. 4. 17:18
nagyon nem finom
4898. Judy86 (válaszként erre: 4897. - Anyapocak)
2010. nov. 4. 17:17
Az nem jó:((
4897. Anyapocak
2010. nov. 4. 17:16

jajjj csajok!

a mi napunk egy POKOL!!!!!!! kispocak csa sír csak sír már nem tudok vele mit csinálni...áááhhh

2010. nov. 4. 17:12
Bocs ossze kutyultam: Csajszi nem csinita. :)
2010. nov. 4. 17:12

Csinita, orulok hogy jolesik az eddzes. Vege a rosszulletes idoszaknak (legalabbis egy idore :)

Szep estet mindenkinek.

Adali mizujs a suliban?

4894. Judy86
2010. nov. 4. 17:10

Lányok az én fiam egész nap alszik csak enni kel fel :))) behalok!Remélem nem éjjel lesz meg a böjtje!!

Este 9kor elaludt 1kor 5kor és 8kor evett hát ilyen se volt még!

1 hét múlva lesz a névnapja és akkor lesz 3 hónapos is :))

4893. Anyapocak (válaszként erre: 4891. - B486c9cf7d)
2010. nov. 4. 17:05
nem. annyira simán ment minden, megvizsgálták kispocakot majd itthon egész éjjel visított, másnap meg jött a védőnő, a férjem meg itthon volt ha lett volna valam. időm sem volt azon gondolkodni h mi lett volna, ha....:-)
4892. b486c9cf7d (válaszként erre: 4888. - Csinita)
2010. nov. 4. 17:00

Koszi! :)

Nekem a Mothercare-bol sikerult kevesbe mamisakat... de egyebkent remes a kinalat. Gyakran ezeket se fogom kesobb elovenni :))

4891. b486c9cf7d (válaszként erre: 4890. - Anyapocak)
2010. nov. 4. 16:58
uh, nem feltel nehogy komplikacio adodjon?
4890. Anyapocak (válaszként erre: 4889. - B486c9cf7d)
2010. nov. 4. 16:55
10 órát!!!! :-)))))))))
4889. b486c9cf7d (válaszként erre: 4887. - Anyapocak)
2010. nov. 4. 16:54

Hany napot toltottetek korhazban?

Ketreszesben en is gondolkodtam, de nem voltam benne biztos, hogy hasznalhato lenne.

4888. Csinita
2010. nov. 4. 16:52

Hello Lanyok, jelentkezem a konyvtarbol... Tiszta gaz, ezt en nem birom, hogy nincs otthon internet egy darabig, szornyu!

En mar alig tudok setalni is, alig tudok mozogni, olyan nehezek a fiuk. Plusz 17 kilonal tartok mar!!! Mondjuk nem vagyok kover, de a hasam oriasi!!! En mar alvasnal is nagyon szenvedek, foleg, amikor fordulok egyik oldalrol a masikra es zuttyannak a fiuk is egyik oldalrol a masikra. Na, az fajdalmas.

Lassan nekem is kellene gondolkodnom, hogy mit pakoljak be a korhazba, de nekem csaszarra kell keszulnom. 6 het mulva erkeznek a fiuk! Nagyon remelem, hogy nem elobb!!!

A lakassal aprankent haladunk, szegeny ferjem, dolgozik sokat, plusz otthon is takarit, pakol, igy lassan megy, hogy nem tudok Neki segiteni!

Holnap este meg jon egy par (barataink), akik ott alszanak pentek, szombat, vasarnap. Mar regebben megigertuk Nekik, igy nem mondhattuk vissza.

Orulok, hogy mindenki jol van es Adali ferje is megkerult! :))

@ntea, kitartas! Mar csak par nap! :)) En is csak nagymamis haloingeket talaltam itt, Apukam fog hozni majd Magyarorszagrol. :))

4887. Anyapocak (válaszként erre: 4886. - B486c9cf7d)
2010. nov. 4. 16:26

huhh megmondom őszintén h én nem is vittem hálóinget, csak fürdőköpenyt meg a matalan-ba vettem magamnak ilyen 2 részes háló cuccot, nacival meg poloval. az asda-ba vettem az energia italt, ilyen piros színű, azt hiszem 30p vagy valami ilyesmi az ára. igen tényleg adtak szinte mindent, az eldobható bugyit ugyan nem használtam én vittem, de hogy őszint legyek lányok akkora betétet adtak h még véletlenül sem koszoltam össze az alsóneműmet.

kajcsi első osztályú volt: reggelire piritós teával, ebédre párolt brokkoli, főtt krumpli, csirke nuggets, banán, fagyi, szörp!! FIRST CLASS!

4886. b486c9cf7d (válaszként erre: 4880. - Anyapocak)
2010. nov. 4. 16:15

Tenyleg adtak? Ezeket el is felejtettem megkerdezni, hogy mit kell vinni (pakoltam mindent, csak hidegelelmet nem :D). A haloingbeszerzes nalam kesz cirkusz volt, nem akartam nagymamisakat.

Milyen energiaitalt vittel?

4885. b486c9cf7d (válaszként erre: 4883. - Adali)
2010. nov. 4. 16:12
34. het utan mar azert ne szedj magneziumot, hogy a szulesre rendben legyenek a kontrakcioid.
4884. *Csajszi*
2010. nov. 4. 16:10

Lanyok, ugy orulok, voltam edzeni ma (a heten eloszor - szegyen!!), es annyira jol esett, mint "regen" :))

Vegre megint jokedvvel megyek tornazni :))

En sem szedek mar minden nap vitamint, csak a terhesseg elott meg a 12. hetig szedtem.

4883. Adali
2010. nov. 4. 14:07

Haaeen, kell is magneziumot szedni! Terhes vitamint szedsz? Mert ha igen, nezd meg emnnyi benne a magnezium. En a mai napig szedek legalabb 1-2szer egy heten magne b6-ot vagy Mg pzsgotablettat, meg Calcium-ot is a terhesvitamin melle. Mostanaban csokkentettem le, mert allitolag 34-35, hettol mar nem nagyon kene. Nagy lesz a baba, es erosek tulsagosan a csontjai...allitolag...:)

Koszike a listat lanyok bepakolom ezeket a dolgokat, es turelmesen varok...:)

Jaj, szegeny Anyapocak! Huu, az fajhatott neked! Mennyi idos is pontosan Adi? Huu, en ugy fogok ettol felni, mindig is erzekeny voltam arra a pontomra.:)

Igen, cirbolya, milyen szepseg lehet a kis Dorka:) Remelem, azert majd egyszer nekem is lesz egy lanyom:) Persze meg elobb a fiam jojjon ki szepen, es nem tul hosszu fajdalmakkal...

4882. Anyapocak
2010. nov. 4. 13:36

jajj csajok!

borasztó éjszakánk volt. Ádi úgy néz ki fgozik, szegényem eszik mindent, ujjunkat, pelenkát, a ruha ami rajta van és tegnap úgy megharapta a mellbimbóm h felsikítottam és persze meglepődtem. éjszaka minden órában fent volt, alig paskoltam vissza a fenekét, de nem. enni is igen keveset eszik. meg egyébként is képzeljétek Ádi nem eszik többet 80-90 ml-nél. mondjuk szépen gyarapszik, kis duci, meg voltunk pont 1 hete mérlegelésen meg beszéltünk a védőnővel és mondta h Ő nem aggódna a helyembe mert redben van minden vele. szóval ez az idő is kicsinál, még csak most fürödtem le, most épp elbágyadt egy picit. most elbattyogok, elkezdem a dolgaim csinálni, amíg a kispocak alszik!! majd még jövök

pusszzz

4881. *Csajszi*
2010. nov. 4. 12:27

Cirbolya, milyen szepen no Dorka, es milyen aranyos lehetett ahogy a hv-ra nevetgetett :))

Oh, az a tejfolos-gombas csirkepori tesztaval milyen jol hangzik!! Kar, hogy nem ehetek este mar ilyet, de majd hetvegen megcsinalom :))

4880. Anyapocak
2010. nov. 4. 12:20
adali megmondom őszintén nekem mindent adtak a kórházba: bugyit, betétet, kispocaknak pelust. és amíg szültem addig meg rám adtak egy kórházi háló ruhát így nem a tiedet koszoltad össze. még annyi h én vittem energia italt is azt ittam h legyen erőm. no persze nem 3-4 dobozzal, amíg voltak a fájások addig kortyolgattam 1 dobozzal.:-) még müzli szeletet mondanak még abban vannak ilyen energia micsodák....:-)))szerintem a babaülést ráér majd a férjed amikor megy majd vissza értetek v lent hagyjátok a kocsiba.
4879. cirbolya2
2010. nov. 4. 12:13

valamiert Dorka sem aludt jol tegnap, sokat nyoszorgott, az oraallitast mi sem kulonosebben vesszuk eszre, csak a setaidobe kavart be picit!

Most ment el a hv, Dorka 5.14kg

Nagyon happy volt a babaval, meg a baba is vele, allandoan vigyorgott a health visitorra, meg gogicselt neki!!

Most fozok, tejfolos gombas csirkepori tesztaval:)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook