Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Kismama vagyok Angliában! fórum

Kismama vagyok Angliában! (beszélgetés)

4938. Adali
2010. nov. 6. 14:48

Nagyon orulok @ntea hogy szep elmenyed volt, legalabb egy kicsit javult a velemenyed az itteni ellatasrol:)

Huu, szep nagy baba, edes lehet, minden jot nektek!!!

4937. Judy86 (válaszként erre: 4934. - B486c9cf7d)
2010. nov. 6. 14:17
Gratulálok!!!
4936. Judy86 (válaszként erre: 4935. - Cirbolya2)
2010. nov. 6. 14:17
Nálunk esik :((
4935. cirbolya2
2010. nov. 6. 14:11
sziasztok, csendes ma a forum, mindenkinek kellemes hetveget, sok napsutest, boldog babazast es babavarast:)!
2010. nov. 6. 08:14

Koszonom, meg a korhazban vagyunk a vernyomasom miatt.

3,75kg a kislany, a korhaziak elott pedig le a kalappal. Bar 3 centis tagulassal hazakuldtek, de a szulesnel es azota is mindenben odatettek magukat, kellemesen csalodtam.

4933. Anyapocak
2010. nov. 5. 20:28

hahoo lányok!!

VAN ISTEN!!! A fia elég nyügi volt mai is, így úgy döntöttem h fél 6kor elviszem fürdeni, fél órát pancsolt a kádba!!! Már a nagy kádba fürdünk mert a pelenkázósba már nem fér el...:-) pont addig engedem meg a vízet a nagykádba h a füléig ér a víz és azt hittem összepisilom magam a nevetéstől mert úgy kapálozott, szóval jól kifárasztottam, megetettem és megmondom őszintén adtam neki egy kis Calpolt mert szerintem a foga fáj, és elringattam az ölembe, így fél 7 óta alszik!! Juppiii!! Mi most élvezzük apával egy kicsit a felnőttek életét....mindenkinek szép estét!! Ja és @nteának pedig nagy gratula!!!!

Adali: háztartási kex vagy Rennie, egyébként nekem is iszonyatosan sok savam volt és nagyhajú lett a baba!!! és még meg is van neki, majd teszek fel képeket!

Én ma tojáslevest főztem, meg pároltam husit és csináltam hozzá fokhagyma meg paradicsom mártást!! Ti mi jót főztetek?

4932. cirbolya2
2010. nov. 5. 20:13

sziasztok, ntea nagyon nagy gratula a kislanyodhoz, irdd meg a reszleteket ha lesz idod, azt masr sejtem neked nem volt 3 nap vajudas:):)

Mi ilyenkor altalaban reszletesen megirjuk itt a forumon kinek hogy zajlott a nagy esemeny, csatlakozz te is ha van kedved!

Adali: igen en is kuzdottem a savval, nekem akkor volt a legrosszabb amikor vizszintesbe fekudtem ejjel-nappal tok mindegy, de vizszintesen mindig sokkal jobban kinzott, es en nem talaltam semmi remedy-t ra, talan legjobban a rennie jott be (gaviscon izet nem birtam...)

Gwendolin: nekem hajas babam szuletett, igaz mostmar teljesen kopasz a kis dragam, elhullott a baba haja:)

Mostm megyek, hulla faradt vagyok Dorkanak esze agaban sincs aludni........

Csinita jol vagy??

Tobbiek ki hogy van?? Judy nem lattalak ma, hacsak nem a klubban voltal,

pussz lanyok!

4931. Adali
2010. nov. 5. 20:12

Wow, es mar tudsz is irni? Nem vagy meg korhazban????

Gratulacio! Milyen volt, meselj!!!!!

4930. macskabagoly2 (válaszként erre: 4927. - B486c9cf7d)
2010. nov. 5. 20:01
huha, ez gyors volt, mármint h már írsz is, hadd gratuláljak elsőként!! neve mi lett? súlya? elmeséled részletesebben is?
2010. nov. 5. 19:59
szegény adali, rossz h igy szenvedsz. biztos kisendre nyomja fel a gyomrod, hát nem tudom, segít-e ilyenkor bármi (a savlekötő gyógyszeren kívül). bár olyan kaja biztos van, ami direkt ront rajta...
4928. b486c9cf7d (válaszként erre: 4918. - Adali)
2010. nov. 5. 19:59

Igen, volt :S

En is Gavisconra fanyalodtam mar a vegen. A gyumolcslevektol is ovakodni kell, azoktol is eg, az ejszakakat rendesen meg tudja keseriteni:(

2010. nov. 5. 19:56

Sziasztok Lanyok!

Ma hajnalban megszuletett a kislanyom, ugyhogy atadom az elsoseget. Halmedit, Adali, Ti jottok! :-)

4926. Gwendolin
2010. nov. 5. 19:43
Kellemes pihenést Mindenkinek ! :-)
4925. Adali
2010. nov. 5. 19:35

Oke, veszek, mar volt hogy vettunk, csak mar regen...meg a jo kis raeros idoben, amikor meg filmeztunk itthon...:)

Koszonom a tanacsot.

Mindenkepp megirom, hogy van e haja Kisendrenek, de ha magamra es a ferjemre nezek, biztos vagyok benne, hogy van:)))

Vasarnap jon a soginom segiteni gyantazni, remelem ezutan mar csak egyszer kell december legel;ejen, de ha nem kell az se baj, akkor megyek szorosen mindenhol a korhazba:)

4924. Gwendolin (válaszként erre: 4923. - Gwendolin)
2010. nov. 5. 19:27
A Tesco-ban van sós,édes ,talán natur is.Dobozban és Neked kell mikróban pattogtatni. :-)
4923. Gwendolin (válaszként erre: 4921. - Adali)
2010. nov. 5. 19:26

Akkor azért módjával,nehogy vizesedjél.:-)

Majd szeretném tudni,van-e haja a babádnak mikor megszületik? :-)

4922. Adali
2010. nov. 5. 19:24

Na, hat nem nagyon porgunk ma:(

Csinita nem is volt, igaz?

Csajok, mar mindennel tele van a tokom:) A suli mar nem erdekel, csak annyiban, hogy ne adjam az osztaly at ugy, hogy nincs minden elintezve. De meg mindig 2 het!! Jaj, eleg lenne egy:(

Meg mindig savam van nagyon. Most csinalok kajcsit, csirkemellet nagyon kicsi fuszerrel, meg vegyeszoldseget, amibe vagtam egy kis krumplit is...ugye ez nem fog savat okozni???

4921. Adali
2010. nov. 5. 19:21
Tenyleg lekoti? Na, ezt nem is tudtam, es meg szeretem is!!! Nem baj, ha sozott?:)
4920. Gwendolin (válaszként erre: 4918. - Adali)
2010. nov. 5. 17:43

A régi öregek azt vallották,ha a várandós anyukának ég a gyomra,akkor hosszú haja lesz a babának.Egyél pattogatott kukoricát az leköti a sav egy részét.:-)

Kellemes pihenést Mindenkinek!:-)

2010. nov. 5. 17:23

Adali remelem jobb lessz a savaddal. Eben nekem nincs tapasztalatom, de nemterhesen nekem is savat csinal a csoki.

Lehet segitene ha innal kaja utan. Bar nemtudom pontosan. Lehet hogy mar semmi nem segit, csak a baboca nyomja.

Legyen nagyon szep hetveged.

Es persze mindenkinek.

4918. Adali
2010. nov. 5. 16:48

Macskabagoly, nagyon orulok, hogy Lori i;lyen jo kisfiu:) Tok jo lehetett, legalabb a kis csalad romantikazott egy kicsit:)

Cirbolya olyan aranyos vagy:) Akkor meg egy tunet, es adnod kell tanacsot:

Ebedre tegnap vettem a tescoban egy ilyen dobozos Covent Garden soup-ot, Winter Vegetables. Iszonyatjol esett ket piritossal. Utana megettem egy twix-et, es ilyen savam meg nem volt eddig soha!!! Olyan erzes, mintha mindjart kihanynek mindent!:( Megorulok, most kertem kolcson egy Gaviscon-t, mert azt hittem komolyan rosszul leszek...mar elviselhetobb... neked/nektek volt ilyen? Asszem elkezdodott a korszak, amikor mar csak azt varom, hogy kijojjon kistokos, mert minden rossz...:(

Ti hanyszsor es mennyit ettetek a vegefele...mert en ha kicsit eszem, akkor is savas, de ennyire meg eletemben nem ereztem magam szarul. Meg jo, hogy az utolso orajukon a gyerkocoknek furulyazni tanulnak egy lady-tol, aki bejar hozzank, es nekem nem kell tanitani, nem tudom hogy beszeltem volna...:(

Csinita, ma nem voltal meg, hogy vagy?

2010. nov. 5. 15:16

sziasztok lányok

kb 2 nap után végre megint utolértelek titeket az olvasással :)

én szedtem magneziumot végig, nem hallottam, hogy nem szabad. nem volt gond a kontrakciókkal.

adali, a hálóing - főleg ha tovább a kórházban maradtok - mindenképp elöl gombos (szoptatós) legyen, de ezt biztos tudod. ja és ha több napig bent vagy esetleg, akkor minimum 1 kell minden napra szerintem.

remélem, nem lesz sokszor ilyen lábgörcsöd, nagyon rossz, nekem is volt 1-2 ilyen ordítós...

csinita, kitartás!! szegénykém, nagyon nehéz lehet neked, és még ráadásul az internet-elvonás is sújt :( de mindjárt az is meglesz otthon.

csajszi, nem emlékszem, gratuláltam-e már az UH eredményedhez. mindenesetre nagyon szép babavárást kívánok!

anyapocak, neked is kitartást a nehéz napokra!! hihetetlen, hogy már a foga kezd bújni ádinak! még csak nemrég született, és máris ilyen nagyfiú :)

turoscsusza, remélem, sikerül a jó melót megcsípned és megnyugszol mostmár végleg, hogy nyugodtan vágjatok majd újra neki :)

a többieket is puszilom, bocsi attól akit most kihagytam, de olyan sokan vagyunk, az időm meg kevés...

képzeljétek, múlt hétvégén már voltunk kirándulni hármasban, Lóri kendőben aludt rajtam békésen egész idő alatt, míg sétáltunk a közeli hegyen, erdőben kb 2 órát. olyan szép idő volt és olyan boldog voltam, hogy sikerült így vinni őt és nem is nyűgösködött :) na meg jó volt kimozdulni.

persze a hasa azért még szokott fájni, de majdcsak elmúlik ez is...

hm, ma is kellene sétálni menni, de most épp egy nagyot alszik, lehet, h nem fog már nyugton maradni ha kiviszem... és olyan hamar sötétedik, szörnyű :(((

napirend még nem igazán alakult ki mindig, de tudom, türelmesnek kell lennünk. csak néha nehéz. holnap 1 hónaposak vagyunk :) olyan kis zabálnivaló a drága :)

na megyek, még talán van pár percem míg felébred.

puszika

2010. nov. 5. 13:43

Jaj Anyapocak. Remelem jobb lessz hamarosan. Megertem hogy nem mered letenni.

Adali hogyvan a vadlid?

Csinita jolvagytok?

Es tobbiek?

Vegre van idom egy kicsit szorfozni es nincs senki. :(

4915. Anyapocak
2010. nov. 5. 12:41
elaludt kispocak a kezembe...nem merem letenni. fél óra visítás után...
2010. nov. 5. 12:28

Nemtudom. Szerintem almodom es felkelek. Ke ejjel arra ebredtem hogy nagyon le vagyok fove.

Nemnagyon talalok okat. Ha jovohet is ilyen lessz akkor elnezek a dokihoz.

Volt mar ilyen de akkor babas voltam es azt mondtak hogy azert nem alszom.

4913. cirbolya2
2010. nov. 5. 12:28

Adali amikor irsz a tunetekrol, szinte mindig mintha magamat olvasnam....

Hihetetlenul hasonlit a kismamasagunk, nekem is pontosan ugyanezek voltak:)!

Mar nem sok van hatra, kitartas:)!

Mar tok varom hogy lassak kepeket kisEndrerol:)!!

Mar olyan mintha ismernem en is ot, meg a Csinita babait is, meg Csajsziet is meg a mindennapos tagok babait, hiszen mindennap olvasom a forumot:):)

Nagyon izgi!!

4912. Adali
2010. nov. 5. 12:24

Sziasztok csajok!

Meg egy afternoon van, most epp szineznek a gyerekek, hagyok nekik 10 percet szinezni, vegulis 7 evesek, nem dolgozhatunk allandoan, nem igaz...

Meg ugyis csinalunk egy 40 perces matekot szegenyekkel penteken.

A vadlim jobban van, de en csak bevettem egy magne b6-ot reggel, sot este egy Calciumot is fogok inni.Artani szerintem nem arthat, a tejben, tejtermekekben is van, nem igaz?

OOO, sajnalom turoscsusza a nemalvast. Olyankor amugy mi ebreszt fel? Mar korabban is kicist ilyen voltal nem?

Csinita, neked nem gorcsol be ejjel???

2010. nov. 5. 11:29

Lanyok, legyen jo gyors napotok hogy mindenki tudjon jo gyorsan pihenni. :)

En fozok egy kavet. :)

4910. *Csajszi*
2010. nov. 5. 10:55

Hello lanyok.

Jajj en ma megint olyan faradt vagyok, mint a barnamedve aki teli alvasra keszul :(( minden penteken ez van egyebkent.

Adali, remelem a vadlid jobban van mar, regen nekem is sokat gorcsolt, nagyon rossz tud lenni :((

Hunikaa, de jo, hogy latogatoitok vannak, az mindig ugy megszinesiti a hetkoznapokat :))

Szegeny Turoscsusza, hatha ma estere mar tenyleg annyira faradt leszel, hogy sikerul egy jot aludni!

Anyapocak, Adi jobb ma?

Remelem, mindenki jol van, szep penteket Nektek :)

4909. Gwendolin
2010. nov. 5. 10:41

Legyen szép a napotok!

Mindenki megvan.Jól van. :-)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook