Kismama vagyok Angliában! (beszélgetés)
Hat igen, most mar nincs megallas! Most voltunk kint setalni egyet, iszonyat hideg van. De muszaj volt kivinni Andrist. Iszonyat nagy a terigenye ebben az 1 szobas lakasba pedig hamar elunja magat.
Most neztem a tablazatot, s hu Macskabagoly mar a te kisfiad is elmult 1 honapos! Hihetetlen!
Jaj de jo Pandamama, nemsoka mesz haza. A come dine with me-t en is szeretem. Sajnos nemsokukat ismerem, de jot nevetek rajtuk. Hihetetlen hogy ugy is oda tudja egy fiu egetni a puff pastryt hogy orat allit neki. :)Sajnos nem csorgott. :)
Na meg a rovid haju no szinten ebben a reszben hogy ette a kovert a husrol. Fuuuujjjjjj
Lanyok, van akivel meg nem jeloltuk egymast iwiwen ,azt hiszem, Dobor Ildi neven megtalal,aki szeretne bejelolni.
Es aki van facebookon, jeloljuk be ott is egymast,please!
Hamarosan toltok fel kepeket mindenhova... majd szolok, ha mar meg tudjatok nezni..
Hat nem nekem hozott... :(
Olyan vagyok,mint egy oregasszony,leskelodok az ablakbol :) Es varom a csomagot,mint egy kisgyerek.
Marknak varok ebayrol ruhacsomagot.
Ez mar a 4. csomag lesz masfel heten belul, nagyon beindultam, telre mar megvan mindene. :)
Sziasztok, hat en feladom, mar 3 hettel vagyok elmaradva az X-faktorral, de szerintem a regi reszeket mar meg sem fogom nezni, csak mindig a legfrissebbet, ritkan tevezek, es annyi mindent felveszek meg az Xfaktoron kivul is (Supernanny, America`s next top modell, Come Dine with me..)
(ti ezeket nezitek?)
Olyan ramaty ido van!!!!! ohhhh... pedig parkba akartam ma menni, de meg ahhoz sem tudtam eleg lelkierot gyujteni,hogy elinduljak a postara..:(
Mark el is aludt kozben,ugyhogy en most fotokat rendezgetek, az elmult 4-5 ev anyagat,nem kis melo :)
Persze ez is akkor jut eszembe,mikor inkabb tanulnom kene...
:)
November 30-an megyek haza.
Es addig tanulnom kell,mint allat :)
Kozben pedig elintezni egy csomo mindent, keszulni,pakolni, ajandekokat venni, kesziteni, az otthoniaknak,amit viszek, es az ittenieknek,mire visszajovok, ugyanis dec.23-an jovok vissza, nem sok idom lesz karacsonyig :)
Aznap pedig sutok-fozok majd egesz nap :)
jajj itt egy royal mailes auto a haz elott. remelem,nekem hozott csomagot!! :)
Turoscsusza,
KOszonom, egesz jol vagyok, szuper volt a hetvege, jol feltoltott :)
Amugy en Marynek es Mattnek szurkolok X-Factorban -mar ha fogom meg nezni...
Most olvastam a híreket.
Szívből gratulálok a két új anyukánknak!
Adali neked is köszi,hogy hoztad a híreket.
Legyen szép a napotok!:-)
@ntea es Csinita, gratulalok nektek. Nemvoltam a hetvegen.
Adali legyszi mondd meg Csinitanak hogy jo egeszseget kivanok mindannyiojuknak.
Tobbiek jol vagytok? Adali hogy van a vadlid?
Csajszi jol vagy?
Ti amugy kinek szurkoltok? En Mattnek es Rebeccanak.
xxx
Sziasztok lanyok. Szerintem is Katienek kellett volna ki menni. Bar teny hogy Tracy nem alakit ugy mint Katie. Nemtudom mi tettszik Simonnak annyira abban a lanyban.
De hogy Kyle Minoge milyen jol tartja magat. Hihetetlen az a no.
hát a Katie egy igazi nagy Drama Queen! nagyon jó színésznő, szerintem pályát tévesztett, de amennyire annoying a csaj annyira jó (szerintem) a hangja csak ne kelljen néznem éneklés közben!
:-)
Jo reggelt lanyok.
Olyan csalodott vagyok, neztetek az X-factort este? Hanyszor akarjak meg megmenteni ezt a Katie-t? No nem mintha ez lenne a legnagyobb gond, de akkor is bosszanto, sajnalom, hogy Trayc ment.
Szep napot mindenkinek (hideg van).
Jó reggelt!
Pandamama tök jó h megint itt vagy, remélem most már jobban vagy, gondolj arra h nem sokára mész haza!!!
Hunikaa: köszönöm az infókat! Meglátjuk majd h hogy alakul ez a hozzátáplálás.
Adali: nagyon vigyázz magadra, tudom h most "megijesztett" Csinita, de Te ne aggódj! Neki 2 babója volt és a költözés is.....de azért kíméld magad. A gyerekek meg úgy sem vesznek semmit sem észre, max h egy kicsit engedékenyebb vagy de Ők ennek csak örülni fognak!! :-)
Jajj kispocak megint rosszul aludt és fél 7 óta fent vagyunk. Ugye Ő este 7 körül már alszik és én is igyexem mellé feküdni időbe, tegnap este is már 9kor elmentek lefeküdni, de hulla vagyok. Ugye napközbe (már elég rég óta) nem alszok mert akkor csinálgatom a dolgom, meg "élvezem" a felnőttek világát, Tv-zek, tornázok stb.
Olyan bolond idő van kint, fúj a szél meg szakad az eső azt hiszem meg lesz a böjtje!! :-((
Mindenkinek szép napot!
Jo reggelt csajok mindenkinek!
Meg 10 nap munka...elvileg, de eldontottem, ha nagyon faradok ma meg holnap szolok az iginonek, hogy megsem csinalom meg mar a ket hetet...meglatom. Vegulis eluldogelek en az osztalyteremben, de nem tudom ez mennyire fair a gyerekekkel szemben, ha csak ugy lezengek:)
Remelem mindenki jol van, pandamama, kuldom a privit:)
Puszi nektek.
Koszonom!
Gratulalok Csinitaeknak, remelem hamar tuljutnak a kezdeti nehezsegeken es ijedtsegen es jo egeszsegben hazaengedik Oket!
Remelem jo kezekben vannak mindharman!
Hú lányok! Ez nem semmi! Csinita, @ntea gratulálok a babákhoz! Ezek aztán a jó hírek!
Elkezdtem visszaolvasni, de nem hiszem ,hogy sikerülni fog mindent. De igyekszem képbe lenni!
Anyapocak mi 7 hónapig ciciztünk, s az igazi hozzátáplálás csak 6 hó után volt nálunk. Kb 5 hónaposan kezdtem neki az almával, aztán jött a krumli és a répa. De csak kiegészitettem a kaját, ekkor még nem hagytam el egy cicizést sem. Rendes bébiételt én csak 6 hónapos kortól adtam Andrisnak. Ekkor kezdtem kiváltani vele egy kaját is. Erről a hús dologról én is hallottam. Már a 4 hós kajákban is van, de akkor még nem kaphatnak hús. Én így csináltam! Ja és mindenképp a délelőtti órákban kezd a hozzátáplálást, mert ha bármi gond lenne akkor tudsz orvoshoz fordulni! Persze reméljük nem kell!
Hogy éreztétek magatokat Mo-n? Milyen volt az utatok? Hogy bírta kis Ádám! Már biztos írtad, de még csak nagyon keveset sikerült visszaolvasnom.
Adrisom 2 hete elindult! Most már kinn is szalad. Elején ha cipőt adtam rá, akkor nem indult el csak ha megfogtam a kezét. na most már nincs akadály!:) Ma kicsit nyügi volt, jön a következő fog. Ez kicsit megviseli! Szerdán viszem a következő oltásra, remélem most sem lesz semmi gond, nem fog belázasodni!
Most benézek a klubba is!
Pusssz
köszi a híreket adali!! örülök, h jól vannak mind. milyen picurkák lehetnek... :))
ja, ez a költözés bizti nem tett jót neki. a 3 héttel a kiírtnál korábban szült barátnőmék is szülés előtti nap ikeá-ban vásároltak meg bútort szereltek.. szóval mindenki aki a vége felé jár, pihenjen sokat! csak semmi hajtás! tudom, könnyű mondani, de próbáljátok meg.
jó éjt mindenkinek.
Szerintem is a koltozes egy tudatalatti stressz lehet az embernek, csak foglalkozik vele, akkor is, ha nem cipel cuccokat, es tul sok volt neki is.
Jo ejt nektek csajok, en megittam egy cola light-ot vacsi utan, es nekem annyira jo most, nem ertem miert mondjak, hogy a szensavas meg tobb savat csinal, nekem pont az ellenkezoje, segit a bufizesben :) (mint a kisbabanak bufizni kell)
Jo ejt mindenkinek.
Köszi a híreket Adali!!
Ha emlékeztek én is a nagy költözés után szültem meg csütörtökön költöztünk és kedden mentünk szülni!Szóval ne költözzetek nagy pocakkal;)
További ajánlott fórumok:
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- Szoptatós kismama vagyok, mit tudnék főzni ami hamar elkészül & nem kell sokat ott állni?
- 5+4 kismama vagyok
- Mit tehetnék, hogy ne vizesedjen a bokám? 30, lassan 31 hetes kismama vagyok. :)
- Ki hogyan viselte a terhességet? A végefelé vagyok, 26 hetes kismama vagyok és nehezen telnek már a napok, más is így volt vele?
- Munkahelyen hogyan jelentsem be, hogy kismama vagyok?