Kismama vagyok Angliában! (beszélgetés)
SZIA Moncsi!
Nekem is nagyon kemeny a hasam, olyannyira, hogy nalunk nem nekem mondjak, (illetve egyik kollegam mar mondta), hanem en erzem, hogy hamarabb fog jonni a kicsi.. Szerintem nekem is max 3 het:)
Orulok, hogy jol vagytok, most gyorsan meg osszepakolok a gyerekke utan, aztan huzok haza valamit fozok. Meg nem tudom mit, otlet?
Otthonrol meg irok.
Juhejj, meg 5 nap munka!
Sziasztok Lányok!
Üdvözöllek Meronka, és hatalmas gratula a pocaklakóhoz... :)
Adali, az éjjel végre sikerült aludnom nekem is :)
Neked nem keményedik nagyon a pocakod? Az enyém elég kemény, és néha úgy feszül előre... nem tudom hogy ez normális e :( A főnökömnek 4 gyerkőce van, és ma megsimogatta a pocimat, és annyit mondott hogy max.3hét, de inkább 2... teljesen lesokkolt (mert ha neki lesz igaza, akkor apa éppen talán addigra fog hazaérni)! Mondjuk ezt itt már többen is mondták, hogy ne vegyem biztosra azt a dec.16- ot! Remélem minden rendben lesz, bár azért napról napra egyre jobban aggaszt ha a "szülés- re" gondolok (itthon tele a TV az orvosi műhibákkal...:@ ).
Anyapocak, én WizzAir-el utaztam, és két baba is volt a gépen, de úgy láttam egészen a gépig tolták a babakocsit, és a beszállásnál adták oda a rakodóknak. Szerintem is jó döntés volt, hogy együtt karácsonyoztok... bizti új, és nagy élmény lesz :))
Pandamama, mikor kint voltam Londonban akkor rengetegszer néztem a neveletlen hercegnőt, felváltva az első és második részt... szeressem nagyon :)
Húúúú lányok, csak olvasom itt, hogy mennyire ügyeskednek a picikék, az egyik megfordul, a másik már nem pisil be...:) Jajjj, hamarosan majd csak írhatom én is az ilyesmiket, és ennyire büszke lehetek a kislányomra... :):):)
Most megint mennem kell... remélem a többiek is jól vannak!
Puszika.
Fejfajas jobb, koszonom az erdeklodest :)
Anyapocak, azert kerdem a bufiztetest, mert en ugye kepzett first aider vagyok, es tanultam hogy meg lehet fulladni igy. Jo, nagyon szelsoseges eset, de elofordulhat. Baratnom amugy azt mondja, hogy ok ha bealudt a baba is felultetik, (mindig is felultettek most 7 honapos a kisfia), hogy ha van valami, aminek vissza kell jonni, az jojjon. Lehet tulparazom a kerdest :SS
Na, ugy dontottem, nem fozok, hanem majd este, ha hazertem, osszeutok valamit.
Most megyek, mindjart hazaer Attila, addig pihizek, aztan indulok tortazni!!
Pusziiiii
Anyapocak,szerintem jol dontottel: toltse csak egyutt a kis csaladod egyutt a karacsonyt <3
Ez lesz az elso kozos, igazi csaladi, babas karacsonyotok.
Mint ahogy nekunk is <3
Ma vagyunk egyutt 8 ev, 4 honapja Attilaval <3
De en baratnozessel toltom a napot :)
Bunko vagyok kicsit, de Ati nem banja, legalabb nyugodtan play stationozhet meg pihenhet munka utan, amig haza nem erunk :)
En meg ezt nem banom. . . :)
Reggel, miutan felkeltunk Markkal, elkeszultem es elindultunk a kavezoba, talalkoztam az egyik baratnommel, reggeliztunk (mozarellas panini(olasz szendvics) es chai latte(tejhabos edes , fahejas tea) isteni. . . ) , aztan maszkaltunk, vasaroltunk, En vettem magamnak ket pizsomat, egy szexit es egy kenyelmeset :)
Most itthon vagyunk, pihizunk, Mark alszik, en varom apjukot, ha Mark felebred, atmegyunk egy masik baratnomhoz megkostolni a szulinapi tortajat :) (holnap este lesz a bulija, alig varom, hogy kirugjak a hambol! Markot apaja dugja majd agyba, mig anyaja tombol :) )
Aztan tortakosti utan talalkozom egy harmadik baratnommel, elmegyunk turizni. .
Ti mit csinaltok ma?
Remelem, jo napotok van.
Nekem nagyon. Mostanaban minden reggel tornazok ( taposogepen, vagy tancos dvd-re) , es ez annyira feldob!! :)
...Aki a film alapjaul szolgalo konyvet irta: Meg Cabot az egyik kedvenc irom. Imadom, nagyon jo regenyeket ir, es szeretem a stilusat.
Tiniregenyeket es felnott sztorikat is ir. Mindegyiket szeretem :)
Sziasztok,Mark vegre elaludt, mar joideje altattam (vagyis vartam, hogy elaludjon), kene valamit foznom, de nincs kedvem. . .
Mikor Mark vegre alszik, tanulnom kene, vagy legalabb valami hasznosat csinalni. . de ilyenkor olyan jol esik netezni, filmet nezni, olvasni. . stb. stb.
:)
Most epp a Neveletlen hercegnot nezem az egyeb dolgaim kozben, nagyon aranyos
Sziasztok Lányok! többé kevésbé visszaolvastam! Csajszi kérdezte h hogy büfiztetjük a babát ha már elaludt a cicin? Hát úgy h alszik...:-))) én legalábbis úgy csinálom, ha kell neki büfizni akkor úgy is kijön h a babó alszik. nálunk ez csak éjszaka áll fenn ez az eset!
Nálunk a párom szerint én vagyok "rendetlen", ő meg úgy pakol h amit ahol ér elteszi és oda ahová talál neki helyet. Na ilyenkor van h a fűszeres fiokból szedem ki a pillanatragsztót, vagy az evőeszköz fiókból a telefontöltőt, meg ilyenek. Összepakol, felhalmozza nekem a szennyes edényeket a mosógatóba, és míg terhes voltam Porszívózik és ritkán főz. Még amikor dogloztam és neki szabadnapja volt (terhes voltam) vacsival várt itthon, az nagyon jó volt, de ahogy pandamama írta mivel nagyon sokat dolgozik most inkább "kiszolgálom", kávéját én csinálom meg reggel. Az én ruháimat elpakolja az övéhez, és akkor ilyenkor van h nem találok valami rongyomat...:-) Mottója: amit nem látsz az nincs is, a fürdőköpenye az akasztó szekrénybe a cipőkre van gyürve. Sokáig szinte belebetegedtem mert az utánna való pakolásnak ( ha akarod) akkor sosincs vége, így feladtam aztán elfogadom és ha keresek valamit akkor az az első h megkérdezem h nem találkozott e vele, megspórolok magamnak egy csomó fáradtságot! :-)))
POCSÉK ÉJSZAKÁNK VOLT! egész éjszaka szinte visított, sírt, forgolódott, este 11kor kapott egy kis Calpolt meg éjszaka amikor felsírt bekentem a kis ínyét ilyen géllel és akkor vissza-vissza aludt a drága. Most hull vagyok. Voltunk délelőtt a közeli suliba ilyen játék órán, de sajna nem voltak Ádival egyidős babók, és a dadusok sem nagyon "foglalkoztak" velünk nem úgy mint a keddi órán, most meg megyk vissza ilyen szoptatós anyukák meeting-re, remélem leszünk itt már egy páran. Hétfőn meg megy ÁDI BÖLIBE!!! 2 órára, megyek ilyen cooking session-re, kóstolgatás meg ilyenek és addig ingyenes böli van, kíváncsi leszek a fiamra, mennyire marad el! De tök izgi vagyok, milyen igaza volt Kostyinak, kár h nem előbb kezdtem el, de mondjuk erre a sessionokra nem fogok járni amin ma délelőtt volt, mert tökre ignoráltak a dadusok csak a nagyobbakkal foglalkoztak! Csajok dönöttem: dec 19-én vissza repülök így apával leszünk karácsonykor és akkor a szuri kérdés is meg van oldva, mert akkor majd megkapja 20-án! Képzeljétek rendeltünk a Mothercare-ből (nem volt nekik készleten) Ádinak Télapó jelmezt, majd csinálunk képeket ha megérkezett. Na azt hiszem mindent leírtam amit szerettem volna. Már csak másfél hét és megyek haza!!!
Mindenkit puszilok, majd jövök még később!
cuuuppp :-)
Köszi :))
Üdv köztünk:)
Jó reggel lányok!
Meronka üdv ujra köztünk! Gratula a pocaklakóhoz!
Edina gratula a kislányodnak! nagyon ügyes! Elhiszem, hogy büszke vagy rá!
Adali kösz a híreket Csinitáékról! Örülök hogy jól vannak és remélem nemsokára hazamehetnek!
Én wizzairrel vagy malevvel szoktam menni, s a malevnél is minden oké! Én már 10szer repültem Andrissal, de szerencsére semmi baja a kocsinak! Van amikor érkezéskor kiteszik a gép elé a kocsit, de van amikor szalagon jön a bőröndökkel! Az easyjetről semmit nem tudok, de ott sem lesz gond biztos!
Cirbolya nagyon ügyes Dorka! Mióra alszik az ágyában? Nagy lány már, úgy látszik most jött el az idő, hogy ő is a saját ágyában szeretne lenni!:)
Csajszi jobb már a fejed?
Na most megyek főzni, mert alszik Andris! Este megérkezett a hugom, tök jó, hogy megint van társaságom! tök jó neked Cirbolya hogy itt van édesanyád! Igy te is tudsz szabad lenni!
jo reggelt mindenkinek, en mar nem is emlekszem mikor aludtam at utoljara az ejszakat...
Legalabb szokjatok leendo Anyukak, aztan sem fogtok aludni jo sokaig:)
Itt minden okes, tegnap Dorka este iszonyat nyugos volt, azt hiszem agyba kell tegyuk legkesobb fel9kor, mert akkor mar nem tudunk vele mit kezdeni!
Nagyon orulok amugy hogy mar a kisagyaban alszik, es elalszik benne egyedul, akkor is ha ebren teszem bele, nem kell razogatni, es meg cumi sem kell neki csak nagy ritkan. Szoval mindenkeppen fejlodunk.
Udv Meronka ujra itt, en is emlekszem rad, meg beszeltuk is a forumon miutan eltuntel hogy vajon mi lehet veletek, hogy remeljuk hogy jol van. Gratulalunk a jo hirhez, kellemes babavarast, mar jo felidon te is tul vagy.
Edinaanglia gratula a jo eredmenyhez, csak igy tovabb:)!
Csajszi remelem mar nem faj a fejed, nekem is volt ilyen, ilyen migren szeru, azt mondtak vitaminhiany, egyel sok zoldseget, gyumolcsot, hatha az segit hosszu tavon. Persze lehet csak front... remelem hamarosan elmulik.
Csinitaeknak nagyon orulok, alig varom mar hogy lassak kepeket a kis sracokrol!
Ma megyek financial adviser-rel talalkozni, szurkoljatok jo deal-eket mondjon nekem!
kesobb jovok, kellemes napot mindenkinek!
Sziasztok!
Kepzeljetek, mar 2 ejszakat szarazon megusztunk pelus nelkul elsore.Olyan boldog es buszke vagyok!
Remelem igy is marad,egyszer sem kel fel pisilni,es be sem pisil! Hihetetlen.
Mindenki lesz egyszer első !! :-)
Legyen szép a napotok !!:-)
Jo reggelt mindenkinek.
Iszonyat fejfajasom van :(
Jo reggelt lanyok!!
Kepzeljetek vegre ma ejjel nem ebredtem fel 3 kor, hanem vegig aludtam,. Igaz most 5.40kor keltem, de az mar majdnem vegig volt...:)
Igy van, haaeen mar csak nem is 5 hanem 4 het es 6 nap!:) De az en tokosom szerintem mar 2-3 het mulva itt van, ugy erzem nagyon szoros neki a hely odabent mar most. Bar meg megviccelhet azt mondjak:)
Gratula meronka a kistokoshoz, mi lesz a neve?
Igen ezen mar en is gondolkodtam, hogy a gepen a jo draga babakocsinkat hogy fogjak kezelni, de hat ha azt irjatok okes a dolog, akkor rendben. Valaki volt mar easyjet-tel? Ott hogy kezelik? Mert mi altalaban azzal vagy Malev-el megyunk, nekunk Gatwick van kozel, es ott nincs wizzair.
El is felejtettem irni, hogy tegnap uzentem Csinitanak, visszauzent, hogy jol vannak, meg bent van, de nem irta meddig lesz bent, a fiuk is jol vannak, Aron mar kaphat tejet, mar jobban megy az "expressing" a kicsi David meg nem, ot taplaljak meg, de nemsokara o is kaphat majd.
Mindenkit nagyon puszil, es uzeni, hogy vigyazzatok magatokra!
sziasztok.
Udv ujra itt meronka!! En emlekszem rad, jo,hogy visszatertel. Gratula a 24 hetes pocakhoz! :)
Anyapocak,en ryanairral mentem haza, es ott is vihettem a babakocsit a gepig, aztan a lepcsonel leraktam, majd ujra ott vart,mikor leszalltunk.
Nem hiszem,hogy nagyon dobaltak volna, kifogastalan allapotban kaptuk vissza, nem ugy,ahogy a borondjeinket szoktuk (koszosan,szakadtan,torotten..) .
Jo ejt!!
Cirbolya, en lemaradtam valamirol??? Halmedit megszult??? Vagy nem is o volt elottem? Azt tudom, hogy @ntea igen, de rola nem tudtam?
Jaj, panikolok, en vagyok az elso a tablazatban!!!:)
Szia meronka, udv koztunk (akkor ezekszerint ismet:))
Azert meg nem mindenkinek van babaja. Nekem pl meg van 5 hetem:)
Aztan ott van Csajszi, Haaeen, Kostyi (aki mar regen volt),uj tagok mint Halmedit, meg Moncsi is...:)
Tudod hogy mi van a pociban? Kisfiu vagy kislany?
En is Londonban elek, ti merre?
Sziasztok! En meg reges-regen jartam ezen a forumon, meg baba nelkul. Azota lassan 24 hetes babas vagyok. Londonban elek, es nem igazan van a kornyezetemben senki, akivel beszelgethetnek babatemaban. Latom, legtobben kozuletek mar atestek a szulesen. Remelem,azert jut meg itt hely egy uj kismamanak is. :)
Judy-ra emlekszem, h neki is PCO-val lett babaja. Meg uzit is irt nekem priviben. Azota kiderult, h valoszinuleg nekem nem volt komoly bajom, es azota ujra eszem edesseget, persze igyekszem nem tulzasba esni.
Azota eltelt az ido, es latom, milyen tunderi kisfiad lett, Judy. Gratulalok!:)
Szep estet mindenkinek, mi olajos paradicsomos halat ettunk friss bagett-tel:) Kell a kalcium a kistokosnek.
Akartam meg kerdezni, hogy amikor voltam kedden a midwife azt mondta, hogy volt cukor (glukoz) a vizeletemben, es kerdezte mit ettem. Mondtam, hogy egy banant egy almat meg 2 kocka csokit (tenyleg ezeket kapkodtam be elotte itthon gyorsan, hogy meg birjam az ebeddel) azt mondta, akkor rendben.
Kerdes, hogy igy ez tenyleg ettol volt szerintetek is? Mert ket +-t irt a leletemhez?
Most meg mar aggodom, ha valami cukrosat eszem, nem szabadna?
További ajánlott fórumok:
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- Szoptatós kismama vagyok, mit tudnék főzni ami hamar elkészül & nem kell sokat ott állni?
- 5+4 kismama vagyok
- Mit tehetnék, hogy ne vizesedjen a bokám? 30, lassan 31 hetes kismama vagyok. :)
- Ki hogyan viselte a terhességet? A végefelé vagyok, 26 hetes kismama vagyok és nehezen telnek már a napok, más is így volt vele?
- Munkahelyen hogyan jelentsem be, hogy kismama vagyok?