Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Kismama vagyok Angliában! fórum

Kismama vagyok Angliában! (beszélgetés)

5718. *Csajszi* (válaszként erre: 5715. - 1kata)
2010. dec. 2. 12:13

Kata, sztem itt azert nem csesztetnek vele, mert ha minden rendben van, valoszini az hogy hizik a kismama tobbet, mint az atlag az OK. Meg ne feledd, az ikrek miatt sztem normalis, hogy tobbet hizol.

Amugy en is sokat hizok, a korabbi ch mentes eletformam miatt. Es elhiszem, hogy szinte mindegy mit eszel, mert en sem zabalok, de a korabbi etkezesi szokasaimhoz kepest drasztikus a valtozas, igy reagal a szervezet :SS

Amig rendben van a cukor, nincs feherje a vizeletben, rendben van minden a babakkal, addig ne aggodjunk. A felesleget meg majd leadjuk :))

5717. *Csajszi*
2010. dec. 2. 12:08

hello lanyok :)

Adali, orulok hogy vegre tudtal pihenni!! Igyal jo sok citromos teat, hatha nem jon ki a natha igy.

En alig aludtam az orrdugulas miatt, nemsokara lemegyek nezek valamit.

Kepzeljetek, nem jarnak a vonatok :O Nemtoom hogy megyek dolgozni holnap? Szabin vagyok maig, holnap kell v.mennem, de hogy ha nincs tomegkozlekedes? :S

5716. Adali
2010. dec. 2. 11:38

Csajok, faj a torkom...:(

Mindig van egy csaj elottem a midwife-nal, aki mindig tokre kohog, megint tole kaphattam el...

5715. 1kata
2010. dec. 2. 11:20

Itt is esett vegre egy kis ho, es ezuttal meg is maradt! :)

Adali, de jo, hogy jobban vagy kicsit es, hogy tudtal aludni! :)

Lanyok Nektek merte/meri a sulyotokat a midwife? Nekem egyszer merte meg 9 hetesen az elso talalkan, de azota sem. Fura, hogy otthon allandoan evvel csesztetik a kismamikat, itt meg ra sem neznek ki mennyinel tart.

Csak azert jutott eszembe, mert en mar sajnos +10kg-nal tartok, es ez rengeteg. :( De barmit ehetek egyre csak megy felfele sajnos. :(

5714. cirbolya2
2010. dec. 2. 11:07

Jo reggelt, itt meg csak probalkozik a hoeses, de semmi nincs belole... csak a csuszos ut:(

Ma este megyunk bowlingozni, elso este hogy anyuval hagyom Dorkat, probalom szepen elaltatni mielott indulunk, jaj remelem minden okes lesz!!

Kesobb jovok meg, mindenkinek kellemes napot, keves gyomorsavat es orrdugulast!

5713. Adali
2010. dec. 2. 09:16

Na, csajok, minket betemetett a ho!!!!:)

Jobban aludtam, nem volt sok menszis fajdalom, egy par erosebb. Es meg arra is rajottem, hogy ha jobb oldalamon alszom (ahova a laba nyulik), akkor sokkal jobb, ha pedig baloldalt alszom akkor jon a fajdalom, ahol nyomo a kis fejet, meg kezet, vagy nem tudom mit...ugyhogy aludtam...:)

Anyosom marad vasarnapig:)

5712. meronka82
2010. dec. 1. 23:14

szisztok! Gondoltam, benezek es szolok, h nem tuntem el, csak mostanaban nem volt idom visszaolvsni. itt most kezdett el esni. (eszak london). en szeretem a havat, de azert remelem, nem lesz reggelre akkora ho, h kiessunk a munkabol.

most megyek aludni, holnap ujra benezek. :)

5711. Adali
2010. dec. 1. 22:32

Oooo, szegenykem, el tudom kepzelni, borzaszto lehet... en is utalom. Valamit mindenkepp vegyel, de kerdezd meg mit lehet, mert a babanak sem jo, ha nem kapsz eleg oxigent:(

Ird majd meg mit vettel... probald a sterimart, eleg jo

5710. *Csajszi*
2010. dec. 1. 22:04

Adali, nem vagyok egy rinyalos no, de szo szerint mindenhogy abszolut dugul :( Csakis es kizarolag kint a friss levegon okes :SS

Gozoltem is, az sem segitett.

Vick orrspray-t ne vegyetek lanyok, 7 font es lofenet sem er :(( Holnap megint elmegyek patikaba es valamit muszaj lesz vennem, egyszeruen nem kapok levegot, meg az ejszaka is trukkos lesz. Eddig ma a legrosszabb.

Nalunk a Sainsburysben a zold tejet (2%) vittek el, de igy semmi meretben nem lehetett ma kapni. Valaszthattam a kek (4%) vagy a piros (0.1%) kozott. Vettem 1 kicsi pirosat :SS

5709. Adali
2010. dec. 1. 21:46

Huu, haaeen, az komoly lehet:)

En imadom a havat, csak ne induljon be a szules, mert a korhazba is haromszor annyi ido lenne bejutni.

Jobban vagyok, kicsit tompan fajogat, msot ettem egy fel maradek rantotthust, es csak fogok tudni aludni..

Igen, ferjem is lement tejert, kenyerert meg krumpliert, es csak krumplit hozott. Komoly, mi?

Irj, hogy mukodott a trukk, erezted e babot?:)

5708. haaeen
2010. dec. 1. 21:24

sziasztok.

kepzeljetek, lassan terdig ero ho van itt. a belvarosbol a hotelig vezeto 20 perces utat tegnap 5ora alatt tudtak megtenni az emberek. voltak szallovendegek, akik a targyalasrol/varosnezesrol nem is jottek vissza, itt van minden cuccuk, es nem tudnak eljonni erte. vannak lakok, akik meg nem tudnak hazaindulni. egyetlen munkatarsunk sem tudott bejonni ma a meloba, ferjem meg en voltunk ma a "mindenesek", a nehany ittrekedt lakot ellattuk (ugye mi bent lakunk a hotelben).

delutan besetaltunk az uzletbe, uresek a polcok, komolyan, mint a filmekben, csak egy kilo lisztet meg egy zacsko spagettit tudtunk venni, semmi mas nincs :) nagyon komoly a helyzet :)))

Adali, ma este kiprobalom a hidegvizes, csokis "babamozgast elocsalogato" trukkodet, remelem bevalik :) amugy jobban vagy mar?

5707. Adali
2010. dec. 1. 20:01
Ha allsz vagy ulsz akkor is? Nekem csak amikor fekudtem akkor volt halal...:)
5706. *Csajszi*
2010. dec. 1. 19:36
Probalok kitartani, de komolyan olyan erzes, hogy megfulladok, nincs levego :(( Akkor jobb, ha kint vagyok.
5705. cirbolya2
2010. dec. 1. 19:30

jaj orrdugulas, nekem olyan kemeny volt az elejen, hogy horkoltam ejszakankent:):)!

Szegeny Sanyam meg is volt ijedve hogy ez mar mindig igy lesz...

Nyugi lanyok elmulik, csakugy mint a gyomorsav... en nagyon szenvedtem tole, szules utan mintha elvagtak volna:)

KITARTAS!!!

5704. Adali
2010. dec. 1. 19:03

2. trimeszterben lehet lesz kisse...mert tobb a vered, meg van duzzadva a nyalkahartya...probalj meg semmit napokig, es akkor magatol regeneralodik kicsit...nekem csak az hasznalt...

En is szenvedek a futes-szezonnal, meg most is tiszta szaraz, es olyan mintha be lenne dugulva, de hidd el ez lesz az utolso gondolatod, amikor mas nagyobb bajod van majd mint pl menszis fajas vagy nem megforsult kisbebi:)

Sterimare-t vettem, az kicsit hasznalt...

Csajok, aludtam masfel orat, 4 bevagott palacsinta utan, amit anyosom csinalt:)

5703. *Csajszi* (válaszként erre: 5701. - Adali)
2010. dec. 1. 18:00

orulok, h minden okes volt. Remelem, tudsz majd pihenni ejjel.

Jaj csajok, annyira dugul az orrom!!! Mar nem akarok orr spray-t hasznalni, keszitettem orr sprayt tengeri sobol, hat elmondanam, annyit hasznal, mint a 7 fontos Vick spray - azt vettem legutobb jol meg is bantam :SS

Nektek mikor mult el az orrdugulas? 2. trimeszterben vegig lesz??

5702. Adali
2010. dec. 1. 16:14
Biscuit azt mondta a midwife, hogy azert lehet ez fajdalom, mert a kicsi meg probalkozik fordulni. Lehet neked is, merthogy irtad, hogy keresztben van..
5701. Adali
2010. dec. 1. 16:09

Hello, voltunk midwife-nal...

Minden rendben volt, megint egy masik midwife volt, de nagyon kedves... valami philippa, feket no, de nagyon jo volt.

Azt mondta, hogy amig "bearable", elviselheto a fajdalom, okes, de ha mar nem birom, inkabb hivjam a korhazat fel.

Ma ejszaka meglatom, mi lesz, ha faj nagyon, felhivom oket.

Biscuit, te hogy vagy? Nekem furdes utan elmult a fajdalmam, de most hogy a midwife osszenyomogatott, ujra fajdogal...

5700. *Csajszi*
2010. dec. 1. 16:05
Adali, mi volt a midwife-nal?
5699. Judy86
2010. dec. 1. 15:44

Csinita örülök , h jelentkeztél :))

Adali mi újság h vagytok??

2010. dec. 1. 14:05
Ez az idö rátesz egy lapáttal front van,de szerintem menjetek be az idöre hivatkozz..én mennék az biztos.
2010. dec. 1. 14:04
Adali menj be szerintem nem tudom felétek milyen az ut a ho,itt esik hofuvás van és folyamatos havazást mondanak mindenhol.menj be nehogy otthon ragadj ebbe az idöbe..
5696. Adali
2010. dec. 1. 13:55

Igen, neked is????? Jaj, legalabb nem vagyok egyedul!!! Es mit tudsz csinalni miatta?

En beleultem most egy kad vizbe, jobb lett, ideig-oraig, de most megint elkezdett fajogatni...talan nem olyan durva, de nem is jo...

mast mit erzel...? nekem meg ejjel sokszor van egy kis hanyingerem is....

Meg ez az allando nyomas ott lent...allandoan vecere kuld a kistokos...

Akkor lehet ez normalis? Nem erne meg eltulozni a midwife-nal szerintetek egy kicsit, hogy bekuldjon a korhazba, hatha megnezik nem vagyok e tagulva? Medrt azert nekem ez faros baba...

2010. dec. 1. 13:54
Sziasztok lányok Adali anno igy voltam lánykámmal én is dec 13 ra voltam kiirva és dec 2 dikán hajnalba elfolyt a magzatvizem..ez a ho elinditja a babákat szerintem én dokim anno azt mondta..mintha tegnap lett volna és holnap már 4 éves lesz a harcegnöm..kitartást és minden jot nektek.
5694. biscuit (válaszként erre: 5678. - Adali)
2010. dec. 1. 13:25

Adali, ugyanilyen fajdalmaim vannak nekem is, kabe 3 napja volt eloszor, aztan eddig minden nap delutantol ugyanaz...Szerintem csak jelzi, hogy hamarosan baba-mama talalkozo.

Due-date hetfon

Mar nem is erzek izgalmat, csak az "alig-varom mart" :)

2010. dec. 1. 12:47

En marciusban a sztrajk miatt jartam igy. Heathrow, British Airways Cabin Crew Strike...izgi volt. bar jol jartam mert plusz 2 napot ottho tudtam maradni.

Atraktam a jegyem egyik napra, aztan masnap meg egy nappal odebb. Nemsokkal utana meg jott a hamufelho:D

Biztos nem utazik el anyosod holnap. Mire a rend helyreall...nem a fapadosok menetrendje lesz az elso a Gatwicknek..az biztos...

5692. Adali
2010. dec. 1. 12:39
Ugyanaz a jegy, felhivtuk az easyjet-et, es atraktak holnapra...de nem fog holnap sem elmenni szerintem...:)
5691. cirbolya2
2010. dec. 1. 12:20
1kata remelem hamarosan jobban leszel, de szerintem se aggodj a gyogyszereken, az orvosok biztosan olyanokat adnak amelyek artalmatlanok a babaknak! Jobbulast nektek!!
5690. *Csajszi* (válaszként erre: 5689. - Adali)
2010. dec. 1. 12:16
Ilyenkor uj jegyet kell venni, vagy ugyanaz a jegy ervenyes barmelyik masik napra? En meg sosem jartam igy.
5689. Adali
2010. dec. 1. 11:38
Most nezem Gatwick holnap reggel hatig zarva...:(

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook