Kismama vagyok Angliában! (beszélgetés)
Jaj, Haaeen!!! Magyarorszagon a legnagyobb aranyu muhibak a szulesnel vannak! Itt SOKKAL JOBB SZULNI!!!
Ne is foglalkozz veluk, en 100%ban bizom az itteniekben, pedig most duplan kell vakon biznom bennuk mar a csaszar miatt is...
Puszi nektek, gyogyulj meg!
Vajon 1kata-val mi van???
Hunikaa, jajj en is nagyon kivancsi vagyok mi lesz fiu vagy csajszi :)
Addig nezik amugy az uh-n amig meg nem mutatja magat?
Haaeen, szia:) jo hogy visszatertel :)
Mindenki beteg volt mostanaban, az idojaras tehet rola, benne vannak a bacik a levegoben :((
Sztem igazad van es ne aggodj, nem lesz semmi gond, miert is lenne? Otthon is vannak orvosok, mint itt ha gond lenne, de nem lesz ;) En azt mar eldontottem, hogy az utolso hetekben ha nem tudok kiharcolni meg 1 uh-t akkor akar maganra is elmegyek, csak hogy 100%-ra biztos legyen, hogy a baba befordult.
RAjtam azert mar kicsit latszik, hogy babat varok :) Reggelente nem annyira, de estere elegge mar. Mar kellett maternity nadragot vennem, derekban igen kenyelmetlenek voltak mar a regiek. Sajnos en a korabbi szenhidrat mentes eletmod miatt mar sokat hiztam, de valahogy megbekeltem vele, ha igy kell lennie, am legyen. Majd leadom :)
Most eppen tall maternity farmert vadaszok olcson, mindenhol 50 font minimum, mert nekem minimum 34-es hosszusagu kellene, de inkabb 35-36 hossz az idealis. Magas nok nem lesznek biztos terhesek :SSS Leghosszabb amit elfogadhato aron talalok az 32-es, az nagyon rovid :((
Valakinek hasonlo gondja nem volt? Bar vszinu en vok a legmagasabb.
sziasztok lanyok.
visszatertem en is, csutortokon megjottunk Magyarorszagrol, pentekre total lebetegedtem, faj a torkom, arcom, fejem, orrom, mindenen. es azota megallas nelkul dolgozom.
de azert sikerult visszaolvasnom, hogy mi is tortenik veletek, meg neha otthonrol is bekukkantottam, hogy Adali megszultel-e mar :) szerintem ne aggodj a csaszar miatt, minden rendben lesz :) nekem otthon az osszes ismerosom csaszarral szult, mind ugy kerte :s
Csajszi meg en sem erzem a babocamat, pedig 10 nappal elotted jarok. sot, meg mindig nem kezdtem el hizni (mondjuk ezt nem banom) es a hasam is csak kb. 2 hete kezdett el noni. rajtad mar latszik, hogy babat varsz?
most, hogy otthon voltunk, elmondtuk mindenkinek a nagy hirt. mindenki orult, de volt par "kedves" ismeros, aki total beparaztatott a "es mi lesz, ha baj lesz?, kihez fogtok fordulni? nem felelotlenseg Angliaban szulni?" kezdetu kerdesekkel. kicsit el is szomorodtam, de gondolkodtam, es rajottem, minden rendben lesz :) ha meg nem, akkor otthon sem lenne. ugye igy van?!
Jaj, draga Gwendolin, mi tortent? En is mar tokre hianyoltalak, hogy nem voltal, mi lehet veled?
Irj, remeljuk jol vagy...
Ugy tunik, igen. De meg ha megtrefal, es megfordul, ki tudja:)
Csajok egy kerdes: Igy hogy tudom, hogy csaszar, igy is innatok a malnalevel teat? Kell az csaszarnal?
igen, mar nem vagyok megfazva. Most csak a hatfajassal szenvedek, de remelem az semmi komoly. neha itt ott szurka, es mar varom a dokiho menest:D
Neked akkor igy csaszar lesz?
Sziasztok lanyok!
Hajra biscuit, mar nem sok van, azert te remelem hamarabb bemesz megszulni, mint en 10-en.
A kistokosom nem fordul, es a legnagyobb oka az az, hogy nem ugy van a kis draga hogy a labait behuzva tartja maga alatt, hanem ki van nyujtva a laba a jobb mellem alatt :) Tehat ha meg ossze lenne kis labdacsba huzodva, konnyebb lenne neki megfordulni, de igy...
Goldfish meggyogyultal?
Sziasztok. Szegeny Biscuit, de mar nincs sok hatra:D
En azt olvastam, hogy ne aggodjunk, eszre fogjuk venni, melyek a rendes fajasok. Gondolom majd jo erosek lesznek. Van egy masfel eves hugom, tavaly mielott kikoltoztunk pont mi vittuk be anyat a korhazba, aznap delutan meg ott voltam naluk, aztan alig hogy hazaertem telefonalt anya, hogy lehet menni kell ma, de meg nem biztos. ezt nyugodt hangvetelben, aztan fel ora mulva telefonalt, eltorzult hanggal, hogy menjuk:D
Nekem ma faj a hatam, remelem semmi komoly, csak a hetvegi agyban laptopozas tette. meg neha faj a punci feletti hasreszen, a kozeptol kicsit balra.
holnap megyek a nursehoz, a rendelobe, fogalmam sincs minek:D a midwifehoz meg dec.8.
Szep napot mindenkinek.
jó reggelt lányok,
mi a helyzet h így pang a fórum? visszaolvastalak titeket, nagyjából. :-) látom mindenki hétvégézett....:-) üdv kostyi ismét. milyen volt otthon? ádi baba épp a kezembe van, nézelődik, 1 kézzel gépelek. itt hűvös van, de hó még nem esett (dunántúl), elég mozgalmas volt a 7végénk. majd jövök még bekukkantok, pussz mindenkinek
Igen olyan mint egy kis diavetito, es ha a kisagyban van benne, a plafonra vetiti a sok disney-s figurat, es szepen lassan forog, valtozik a kep, es zenel is.
nagyon cuki!!
Amugy lanyok, felhivtam Csinitat, hogy hogy vannak, meg megkerdezni a csaszarrol is, azt mondta mar atvittek a fiukat a Barnet-i korhazba, minden rendben van, ot mar kiengedtek, es majd ha tud ir.
Aranyos volt, mondta, hogy neki mar alig faj a seb, hat azert fajt elotte, de mar okes, most a lakast kellene takaritania, de majd valami baratok segitenek, mert o ugye azert meg nem emelgetne meg porszivozna. A ferje nem hagyott tul nagy rendet :) ferfiak...:)
Puszi mindenkinek.
Jo reggelt, elso vagyok:)
Remelem mindenki jol aludt, nekunk egyre jobbak az ejszakak, tegnap mar dvd-zni tudtunk lenn, Dorka bealudt mar 8kor! most meg meg mindig alszik, reggel 6kor evett eloszor:):)
Kepzeljetek mekkora bargain: a tescobol vettem egy disney-s baby projector-t, ropke 4£ert mert nem volt meg a doboza!! Ugy tetszik a kislanyomnak, meg nekem is nagyon!
na jol van, megyek, csak megnezem Dorit, lassan ennie kellene...
Sziasztok, ide is bekoszonok, nem nagyon jarok erre mostanaban. Udv az ujaknak!
Vanessa, en is nagyon aggodtam, amikor az elso gyerekem kezdte, de alaptalannak bizonyult az aggodas. Semmi gond nem volt, nagyon gyorsan megszoktak. Es nagyon szeretnek menni. Nem a mi gyerekeink az egyetlen "bevandorlok", fel vannak keszulve arra is, hogy a gyerek esetleg egy kukkot sem tud angolul. A gyerekek nagyon gyorsan adaptalodnak, a lenyeg, hogy te magabiztos legy. Ha erzi rajtad, hogy ez vmi olyan, amitol felni kell, akkor o is fog. Meglatod, hamarosan nem is akar majd hazajonni. ;)
További ajánlott fórumok:
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- Szoptatós kismama vagyok, mit tudnék főzni ami hamar elkészül & nem kell sokat ott állni?
- 5+4 kismama vagyok
- Mit tehetnék, hogy ne vizesedjen a bokám? 30, lassan 31 hetes kismama vagyok. :)
- Ki hogyan viselte a terhességet? A végefelé vagyok, 26 hetes kismama vagyok és nehezen telnek már a napok, más is így volt vele?
- Munkahelyen hogyan jelentsem be, hogy kismama vagyok?