Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Kismama vagyok Angliában! fórum

Kismama vagyok Angliában! (beszélgetés)

2010. nov. 27. 16:02
Sziasztok lányok..van tapasztalata valamelyikötöknek nursery-röl..Lányom hétfön kezd de ugy félek mi lesz szegénykémmel,hogy érteti meg magát,azt mondták ovonök ne aggodjak maguk mondján megértetik magukat nagyon kedvesek az ovonök de én aggodok,,el tudja mondani ha vécéznie kell de félek ott leblokkol szegényem és magyarul mondja majd,meg félek hogy kinevetik a többiek.szerintetek...
5627. biscuit
2010. nov. 27. 15:38
Sziasztok, meg mindig egyben lennek. En varom a havat,itt nem esik persze :( van egy nagyon edes kis snowsuit-om a pici babamnak, szoval ha esik a ho, mar abban johetne haza a korhazbol :)
5626. cirbolya2
2010. nov. 27. 13:31

Hol van mindenki?? Itt meg mindig nincs ho, Anyapocak kuldjetek mar ide is Coventrybol....!!

Adali, Biscuit meg egyben vagytok??

5625. Anyapocak (válaszként erre: 5607. - Cirbolya2)
2010. nov. 27. 11:20
köszi cirbolya! nagyon jól érezzük magunkat és sikerült nagyjából visszaolvasnom is! Adali kitartás, én nem foglalnám át anyukádnak a repjegyét, ellesz Ő, ne féltsd! Főzöcskézik, megfőzhetne egy jó pár napra előre a fagyasztóba, például és akkor amikor hazamentek kisEndrével akkor meg Ő is csak veletek foglalkozik majd. Persze ez csak egy ötlet! :-)
5624. Anyapocak (válaszként erre: 5602. - Adali)
2010. nov. 27. 11:15
túl "nagy" volt a babája és azt hiszem már több napja szenvedett! azért császározták pandamamát!
5623. Anyapocak (válaszként erre: 5612. - Goldfish23)
2010. nov. 27. 11:13

szegényem! ne izgulj, biztos nem lesz gond, csak pozitívan állj hozzá, és próbálj most nem olvasni butaságokat inkább gyere ide a fórumra, ne törődj semmi mással!!! POZITÍVAN!! :-)))

puszika

5622. Anyapocak
2010. nov. 27. 11:08

Sziasztok Lányok!

Ki hogy van? Nagyon sokat gondolok rátok, most voltak 2 napig vendégek, nem túl sok időm van, és nem sokára megyek felvenni a "stepdaughter"-t! :-) Megyünk korcsolyázni. Most beszéltem apával is mondta, hogy van otthon hó, itthon meg ragyogó napsütés van. Jajj, ezt nem hiszitek el, de Ádi nagyon jó fiú, annyira jól alszik, el sem hiszem, tegnap este elaludt olyan 9 óra fele, és csak fél1kor kelt fel, majd fél 5kor enni. Kapja a kajcsikat, összeturmixolt banánt anyatejjel, jajj de nagyon szereti. Olyan husibogyó!!! :-) Kezdek azt hiszem feltöltődni, most főleg hétvégén itthon van mindenki, anyu, apu meg a Húgom is hazajött Pestről!!! :-))))Holnap lesz bababörze, lehet h elmegyek!! Majd megpróbálok visszaolvasni, most nem megy, remélem nem haragudtok! Adalinak sok kitartást kívánok, nem sokára talizol kisEndrével! Jujj de izgi! Pandamama Te is jössz nem sokára haza! Meg van a számom, akkor majd jelentkezz ha van kedved!

Puszikálok Mindenkit!

SZép Napot!

HIÁNYOZTOK CSAJOK!!! :-))))

5621. cirbolya2
2010. nov. 27. 10:42
sziasztok, csendes a forum... kinek hogy telik a hetvege??
2010. nov. 26. 20:14
Szep jo estet mindenkinek. Remelem jol van mindenki. Mi itt Cardiffban behavaztunk. 5 cm-es ho van mar.
5619. Judy86 (válaszként erre: 5612. - Goldfish23)
2010. nov. 26. 18:02

szia

én is pcos vagyok szóval nyugi nem akadályoz ;)

5618. cirbolya2
2010. nov. 26. 17:46

Jaj de jo olvasni Titeket, nekem is hianyzik a pocak!!!

Tettem fel kepeket a naplomba, vettem ma Dorinak playmat-et, tokeletes allapotban, zenelos villogosat kokemeny 6£-ert:):)

5617. *Csajszi*
2010. nov. 26. 16:48

De jo goldfish, hogy ilyen hamar latott az orvos es elinditott mindent :)

Otthon is az uh-k nagyresze sztem magan. Mondjuk 2-nel talan tobb "sztk"-s uh-t csinalnak, de legtobben tenyleg ott is maganra mennek, csak nyilvan nem £150 / alkalom.

En az elejen nem csinaltattam privatot, de a vegen vszinu fogok, valahogy nem bizom ebben a "kitapogatasos" modszerben - foleg Adali ahogy jart azutan.

Szoval tenyleg ne izgulj, rendben lesz minden :)

Lanyok, mindjart 4 ora es lepek haza :)

Adali, konnyen elerted meg a labszarad a pocidtol?

5616. goldfish23 (válaszként erre: 5615. - Adali)
2010. nov. 26. 16:12
:D marad bizony, remeljuk:D
5615. Adali
2010. nov. 26. 16:10
nem megy el...megmarad
5614. goldfish23 (válaszként erre: 5613. - Adali)
2010. nov. 26. 15:56
Anya azt mondta, ha a baba el akar menni ugyis elfog, akarmit csinalok. ha meg itt akar maradni, akkor meg itt marad. Igazabol tenyleg nem lehet mit csinalni. Beszelgetek vele, hogy kapaszkodjon novogessen, mast nem tudok tenni. Pihenek sokat, es varom az UH-t.
5613. Adali
2010. nov. 26. 15:27

Jol van goldfish, ne aggodj tenyleg, az nem jo a babonak.

Minden rendben lesz. Igen mi is fizettunk magan uh-ert, 150 font volt, sajna itt ennyi. Vagy meg megijesztheted az orvost azzal, hogy bekamuzod, hogy vereztel hatha elkuld egy uh-ra... bar fene tudja, lehet nem jo ezzel viccelni:(

2010. nov. 26. 14:59

Sziasztok. Voltam tegnap a GP-nel, visszavittem a regisztracios papirt, aztan kerdezte a recepcios, hogy akarok e mar ma talalkozni a dokival. aztan talalkoztam vele, vernyomast mert, bevitte az adatokat a gepbe, megnezte a gepen a kalkulatoron kb mikorra varhato, meg hany hetes vagyok, de szerintem egy hetet teved, mert nem felidoben volt peteeresem valoszinuleg.

Aztan kaptam idopontot a nursehoz...meg a midwifehoz. a nursehoz kedden kell mennem,11.30-an, a midwifehoz dec8.

mondtam neki, hogy pcos vagyok vagy voltam.. mondta az nem szamit, hat ha o mondja:D mondtam, hogy emiatt aggodok, de azt mondta, nem kell aggodni, es jo hogy igy teherbe tudtam esni, ne parazzak... konnyu azt mondani..

neha jo, hogy van ez az internet, de maskor meg...mindenfelet osszeolvasgat az ember ures petezsakokrol, es mehenkivuli terhessegekrol...

Valoszinuleg januar elso heteben megyek majd UH-ra. megneztem, neten, hogy mennyibe kerulne egy early scan, maganuton, hat kb £120-150...nem olcso. ennyibol jobb lenne otthon, ott legalabb van UH. barcsak mar ott tartanek...

elfekudtem a nyakam tegnap elott, akkor nagyon rossz volt, tegnap mar egesz jo, ma meg iszonyat rossz....mindket vallam be van durranva kozel a nyakamhoz. felemelni a fejem nem tudom....mert nagyon faj. Remelem csak elaludtam.

Es tenyleg nagyon nagyon hideg van. az angol csaladom mondja, hogy nalunk van mar ho? Mondom nem. De szokott lenni kari elott? Mondom persze, elofordul. mert hogy ide ugye mondjak a havat, de itt meg sosem esett karacsony elott ezen a reszen. Londontol nem messze lakom.

Igazabol a ho a legkisebb gondom:D-felolem eshet:D

5611. Adali
2010. nov. 26. 12:58

Itt sut a nap, en meg megyek epilalni also labszarat:(

de hidegnek hideg van, kb 2 fok...

5610. Judy86
2010. nov. 26. 12:00

sziasztok csajok:))

Ki...ott hideg van és havas trutyi esik én meg nagytakarítok :((kell ennél több??

5609. Adali
2010. nov. 26. 11:39

Cirbolya, megneztem, kell bevennem ketszer egy savlekotot meg egy gyogyszert ami arra valo, hogy jobban kiuritse az ember a belet:)))

Mindkettot be kell venni elotte este meg hajnalban 6-kor. Es ejfeltol se enni, se inni...nem tudom a gyogyszert hogy fogom lenyelni viz nelkul. Egy korty csak nem szamit...

5608. *Csajszi*
2010. nov. 26. 11:36

Koszi Cirbolya, probalok mozogni most is, de ez a 45-50 perc uszas sehol nincs a korabbi kokemeny treningekhez kepest. Mindegy, most ennyit birok, nem eroltetem, sot mar nem stresszelem magam rajta. Lesz ez meg ugy mint regen ;)

Istenem, de jo is lenne konnyen szulni!!

Adali, nincs semmi gond a csaszarral, persze idealisabb a termeszetes szules, de oruljunk, hogy ma elunk es mar tudnak biztonsagosan csaszart csinalni :) Csak pozitivan tovabbra is :)

5607. cirbolya2
2010. nov. 26. 11:30

Anyapocak hogy vagytok otthon??? Van mar nalatok ho?? Itt ijesztgetnek vele minket, de eddig meg semmi! minusznak minusz van, de szaraz es napos!

Vigyazzatok magatokra, sok pussz Nektek!

5606. cirbolya2
2010. nov. 26. 11:28

milyen gyogyszereket kell szedned? ha emergency csaszar van bizonyos esetekben, ott nem szednek gyogyszert elotte megsincs baj, nem ertem neked miert kell szedni? Kar hogy anyud lemarad!

De azert ne felejtsuk el Judy is csaszarra volt elojegyezve, es gyonyoruen megszult siman trombozis ide vagy oda!! Hiaba mondtak mast az orvosok! Szoval ember tervez...

5605. Adali
2010. nov. 26. 11:11

Na, hivtam oket, jovo penteken kell bemennem vervetelre meg adjak a gyogyszereimet. Aztan mar csak azutani penteken, ami 10-e reggel 8 elott ott kell lennunk.

Szegeny anyukam lemarad mindenrol, pont 10-en erkezne, nem tudom, lehet atfoglaljuk a jegyet, mert ugysem tud mit csinalni 3-5 napig, amig en korhazban leszek. Meg bent se tud lenni, mert a mutoben csak egy ember lehet velem, az meg Nagyendre lesz:)

5604. cirbolya2
2010. nov. 26. 10:55
Csajszi igazan peldat kellene vegyek Rolad torna ugyben!! Nem semmi hogy igy kismamikent sem hagyod el magad, en terhesseg elott es alatt (meg sajan mostsem)vagyok nagy tornas, pedig oda kellene figyeljek ra! Tuti konnyen fogsz szulni:):)!
5603. cirbolya2
2010. nov. 26. 10:54

de en tudom, nem tagult ki 10cm-re, csak 8ra, es o is nagyon sokaig vajudott.

Adali orulok, hogy ilyen pozitivan allsz hozza, teljesen egyetertek veled, Kisendre nem veletlen fekszik ugy ahogy fekszik! Kulonleges kissrac les:):)!

5602. Adali
2010. nov. 26. 10:27

Igen, egyetertek, en is imadom a telet, januarban szulettem, latszik! Meg azt is imadom, amikor megall minden a ho miatt! Persze ne dec 10-en alljon azert meg:)

Csajok, kezdek beleegyezni fejben ebben a csaszarba. Kisendrenek biztos van oka, hogy nem fordult be. Ugy erzi jol magat. Na, meg apja fele, makacs:)

Mindjart hivom a korhazat a gyogyszerek meg idopontok miatt.

Ha jol tudom pandamamanak csaszar volt, nem? Reg jart erre, majd megkerdezem, ha jon, milyen volt. Nem tudja valaki, neki miert is volt csaszar?

5601. *Csajszi*
2010. nov. 26. 10:24

Cirbolya, ez nagyon jol hangzik, ugyes Dorka nagyon :)

Mar egesz jol vagyok, tegnap el is mentem uszni egybol :) Jol esett :)

A havazast, friss havat en is szeretem, csak aztan olvad, lucskos mocskos lesz minden, ejjel felfagy, es hajnalban mikor megy az ember lanya dolgozni igen jo egyensulyerzekre van szuksege, hogy elkerulje az esest. De a Karacsony pld hoval az igazan szep :)

5600. cirbolya2
2010. nov. 26. 10:11

jo reggelt, havat is mondanak, amit en mondjuk szeretek, mar ugy megmutatnam Dorinak milyen is az a ho:)

de sehol semmi.......

Jaj csajok remelem mindenkinek jo ejszakaja volt, nekunk szuoer volt, Dorka rekordot aludt, 8kor mar csicsikalt, elso ebredes fel4kor!! ez mar a masodik ejszakank egyhuzamban 1 ejszakai kelessel, gondolom ezert is nem evett ugy par napja, all at az uj rendszerre a szervezete!!

Betegek gyogyultok???

Irjatok!

5599. Adali
2010. nov. 26. 09:35
Jo reggelt, igen, itt minusz 4 van most reggel...:(

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook