Kismama vagyok Angliában! (beszélgetés)
jo reggelt lanyok.
Lattatok az idojaras elorejelzest?? Nagyon durva hideget josolnak vagy 2 hetig elore, minusz 10 fok is lehet - persze ez gondolom eszakon Skociaban, de baccus akar itt delebbre is lemehet 0 ala, sot le FOG menni :(
Azert jo, hogy legalabb pentek van :) Hideg pentek, de csak pentek :)
Adali én is itt vagyok látod..ujaknak még s
csak nem is köszöntök..
Adali meg egy dolog eszembe jutott: ha a midwife-nak abban igaza volt hogy kisEndre mar 2/5 vagy 3/5 nem emlekszem melyik volt, akkor mar elkezdett beekelodni! ha pedig elkezdett beekelodni, akkor szerintem magatol fordulasra nem sok esely van. de ezt csak a logika diktalja belolem, lehet nincs igazam..
nezz esetleg itt a hoxan topikot farfekvesrol, hatha ott okosabbak, de mindenkeppen tapasztaltabbak irnak!
Huh Adali. na most en is ledobbentem. hat nem is tudom, talan a legtobbet anyud tud segiteni... en talan bevallalnam a forditas probat, legrosszabb esetben nem fordul meg, de legalabb megprobaltad. Nem tudom hogy ekkor ha a baba feje teljesen fenn van meg tud-e meg fordulni... en nem vagyok benne biztos, bar nem tudom. es akkor egyebkent mi van ha termeszetesen szuletik meg farral?? az veszelyes, vagy nehezebb?? igy is ugy is nehez a szules szerintem, ha orvosilag nem veszelyes esetleg farfekveses szules?? sok kisbaba szuletik ugy szerintem! de nehez dontes, plane igy a vegen, irdd majd meg nekunk mit mond Anyukad, nagyon kivancsi vagyok a velemenyere!
Latod semmi sem tortenik veletlen, tegnap ezert kellett kapd azt a bolond midwife-ot!!
és a megfordítást mikor akarnák csinálni, ha akarod? mert állítólag még az utolsó pillanatban is megfordulhat... persze elég nehéz elképzelni.
hát igen, az ilyen esetek miatt nem ártana, ha rutinszerűen járna még egy uh a végén mindenkinek, lehet azért ott sok hasznosat látni.. biztos spórolni akar az nhs..
hunikaa, jó rólatok is hallani! remélem, szegény andris jobban lesz hamar.
mi ma sétáltunk egy nagyot, Lóri még azóta is alszik rajtam, juhejjj :) hát, másfél óra cipelés magamon elég is volt... végre sikerült egyik kismama barátnőmmel is összefutni, jobb mint egyedül sétálni a babával!
amúgy Lóri olyan nehezen alszik el itthon, mármint ha megpróbálom letenni, hogy már aggódom, h keveset alszik. mindig felébred és nyűglődik a hasa miatt. aztán sokszor szopi a vége, ott is elszunnyad, de ha megmozdulok, ébred...áááá
En is azt mondtam, igy bebookolt, de meg nem tudom mikorra pontosan, valoszinu valahol dec 9 kornyekere.
Csak azert kell hivnom, hogy akarom e a megforditast elotte, hatha megfordul...
Uhhh Adali, ez durva. Erre abszolut nem szamitottam!! Basszus, de jo, hogy volt ez az uh-d es kiderult. Hogyan bizzunk akkor meg bennuk? Vszinu erdemes a vegen egy magan uh-ra elmenni ezek szerint.
Haat nehez dontes, el nem tudom kepzelni hogyan tudnak kivulrol megforditani a mar nagy babat... A mereterol mit mondtak, az rendben van, ugye?
Csakis mert kerdezted a velemenyunket, leirom: en vszinu a csaszart valasztanam.
Nem adtak sok idot, holnap reggel kell hivnod oket. Nem irigyellek.
szisztok csajok,
még nem tudtam visszaolvasni, majd próbálok.
hu, adali, nagyon sajnálom, szegényke, abszolut megértem a pánikod! :(( de azért nem fog összedőlni a világ, bárhogy is lesz, Kisendre nemsokára a karjaidban, épen és egészségesen, és ez a lényeg! azért ha úgy döntesz, h megpróbálod a megfordítást (nem tudom, mennyire fájdalmas.....:S) akkor nagyon drukkolok, h sikerüljön!!
Sziasztok csajok!
Megjottem.
Es akkor most a durva hir: Kisendre qrvara nem fordult meg!!!! Ennyit a midwife-ok nagy tapogatasarol!!!! Abszolut breech, feneke lent, laba feje fent mint egy kis v alak!
Kicsit kikeszultem.
Beszeltem egy dokival, es elmondta a valasztasaimat: vagy megszulom (amit nem fogok) termeszetesen
vagy megprobaljak kivulrol megforditani (holnap reggel hivnom kell oket, mit dontottem)
vagy csaszar 39 hetesen!!!
Ugyhogy most ketsegbe vagyok esve, mit csinaljak csajok? Most elkezdem majd elolvasgatni a sok papirt amit kaptam a csaszarrol meg errol a megforditasrol, es reggel hivom oket. Csak annyit kell mondanom, akarom e megprobalni ezt a megforditast, ami egy szurival jar, hogy a mehet ellazitjak, es kezzel megforditjak...ha tulsagosan faj, abbahagyjak.
Amugy csaszarra meg be-book-olt a doki.
Ti mit csinalnatok lanyok????
(Amugy meretre minden rendben vele, a feje az atlagos sav tetejen van (nagyfeju:)) a combcsontja meg egy kicsit alatta....de ez azt mondta a doki nem baj.)
Huh Biscuit, mikorra is vagy kiirva? Ha megirod az adataidat, szivesen beteszlek a tablazatba Teged is!
Kitartas, mar tuti nincs sok hatra! akkor jon amikor az ember eppen nem szamit ra!
Sziasztok Lányok!
Nagyon örülök a kismamáknak!! :)
Többiek jól vagytok??
Nekem ma van a nem várt napja.
Tegnap előtt kis rózsaszínezés, épp hogy, tegnap szintén délután (csak a WC papíron), és azóta sincs semmi. Azt hittem mára nagyon meg fog jönni de nem.
One step tesztcsík továbbra is negatív. Igaz kislányomnál is csak az elmaradt után 3 nappal mutatta, viszont akkor nem barnáztam.
Na szóval ez van velem. Ja és enyhe menzesz görcsim vannak, de leginkább a derekamban érzem.
Koszi Hunikaa, nagy nehezen elaltattam 10 elott, de olyan furi ez, mert par napja picivel kevesebbeket eszik.
Az esti orakban meg csavarja magat ki a kezembol, borzaszto nyugos, sir, aztan meg a kovetkezo pillanatban teli szajjal vigyorog ram. Tegnap ezt jatszottuk jo 2 oran keresztul.... LEhet ez a hiszti?? vagy fajna valamije?? en nem tom mire gondoljak....
Sziasztok lányok! itt vagyo én is! Már egész régen voltam itt, de nagyon összesűrűsödtek a dolgok mostanában!
Mi egyébként jól vagyunk, bár kicsi Andris összeszedett valami nyavaját, s folyik szegénykémnek az orra. Mivel sajna cumizik, igy igen nehezek az éjszakák! nagyon nehezen tud elaludni, mert nem kap levegőt az orrán, a száján meg a cumi miatt nem könnyű!
Drága Adali! Sajnálom, hogy ilyen köcsög midwife-ot kaptál:( De ne izgulj, hisz minden rendben van a kis Endrével! Az összes eddig vizsgálatok és eredmények ezt mutatják! Tudom, nagyon felidegesítetted magad, teljesen átérzem a helyzetet. Hiszen eddig minden rendben volt, és ilyenkor a végén már nagyon izgul az ember, hogy nehogy most legyen valami. És persze nem lesz! :) Csak egy ilyen bunkó szorakozott veled! De nemsokára megnyugtat az ultrahang! Várom az eredményt! Nyugi!!!!!
Anyapocak örülök, hogy szerencsésen hazaértetek! Jó pihenést nektek otthon! Engedd, hogy vigyék sétálni a kis Ádámot és legyenek vele minél többet! Most van segítséged, használd ki! Most van időd kicsit magadra is !
Csajszi örülök, hogy jobban vagy!
Cirbolya milyen volt az éjszakátok?
Biscuit hogy vagy? Helyzetjelentést várunk! :)
Wow, de jo :))
Legalabb ennyi haszna volt a tegnapi negativ elmenynek. majd irj mi volt bar tuti minden rendben :))
További ajánlott fórumok:
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- Szoptatós kismama vagyok, mit tudnék főzni ami hamar elkészül & nem kell sokat ott állni?
- 5+4 kismama vagyok
- Mit tehetnék, hogy ne vizesedjen a bokám? 30, lassan 31 hetes kismama vagyok. :)
- Ki hogyan viselte a terhességet? A végefelé vagyok, 26 hetes kismama vagyok és nehezen telnek már a napok, más is így volt vele?
- Munkahelyen hogyan jelentsem be, hogy kismama vagyok?