Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Kismama vagyok Angliában! fórum

Kismama vagyok Angliában! (beszélgetés)

5748. biscuit (válaszként erre: 5747. - Adali)
2010. dec. 3. 12:30

Most mar annyit kemenyedek, hogy a legtobbjet eszre se veszem :) Ha joslom van, akkor igen, az fajdalmas is, olyan menzi szeru de en inkabb hatul a derekamban erzem. Ha "csak" kemenyedek, akkor semmi extra, csak kemeny az egesz, es az mindig akkor van, ha a babam sokat mozog(es meg kell mondjam meg mindig nagyon sokat mozog). De a joslofajas az mas, azt mindig tudom mikor van, mert5 faj, a kemenyedes meg nem faj egyeltalan. Szex-megha lenne hozza kedvem- azt hittem lesz, de annyi fele bajom van mar, hogy az a legutolso a fejemben :) En hallottamananaszrol is, hogyha sokat eszel-iszol, az elkezdi puhitani a mehszajat, hat azt megprobalom, mert szeretem, de a spicy food az nekem nem megy.

Ugy irigyellek egy het es a kezedben tarthatod a babadat!

5747. Adali
2010. dec. 3. 12:19

De most komolyan, hallottam, meg spicy food, meg sok seta, meg lepcso fel-le...(csak el ne csussz a jegen)

Elhiszem, hogy mar nehez neked.

Kulonben amikor kemenyedsz, akkor van kicsi fajdalom is???

5746. Adali
2010. dec. 3. 12:18
Sex? :))))
5745. biscuit
2010. dec. 3. 11:52
Sziasztok, hat meg mindig csak egy darabban vagyok a fene essen bele :) 3 napom van meg, most mar turelmetlen vagyok. Eskuszok Adali is elobb fog jonni mint en :) Az egyetlen "jo" dolog ebben, hogy ahol mi lakunk, nagyon sok ho esett, es az utca totalra le van fagyva. Itt annyi ho van delen, es en is hallom hogy a folyotol eszakra alig! Jajj mar de tullennek rajta, mit tudnek csinalni, hogy beinduljon a szules, valakinek tipp-ami mukodik is-probaltam setalgatni,a hogy a midwife mondta-semmi, csak kemenyedek, de nem valodiakat, szoval...help!!!
5744. Adali
2010. dec. 3. 11:33

Hello, visszajottunk.

Ferjem elment dolgozni.

A vervetel a mutet elottre kellett, gondolom, hogy legyen olyan ver, mittudomen, ugy tunt ez rutin. Plusz megkaptam a gyogyszert, amit be kell vennem csutortok este.

Penteken 8-ra oda kell ernunk reggel, eloszor meg ultrahang, aztan meg is csinaljak, kiveszik Kisendret:) Ma beszelgettem vele, de bogtem hozza, hogy vigyazzon ott bent magara, es ne haragudjon, hogy kivesszuk, amikor o aludna es olyan jo meleg volt ott bent, utana meg hideg lesz kint...:(

Jovo heten ilyenkor lesz egy kisfiam:)

Csajok, a torokfajas egyre rosszabb, most iszom a forro teat meg keszitem a kamillat inhalalni.

Lehet nem megyek jovo heten mar midwife-hoz. Vagy ti meg elmennetek?

Macskabagoly, de jo, kezded mar kiismerni a kisfiad, nem? Es akkor mitol vannak a sirasok?

Csajszi, azt mondod akkor jo a dlr?

Kulonben a korhaz amerre van (kifele) ott meg mindig iszonyatos ho van. A parkolo nem uzemel, egy kozeli sainsbury-ben parkoltunk, utana meg seta. Es allitolag eszak Londonban meg semmi ho! Ocsem ma probal hazajutni Gatwickrol, kivi vagyok sikerul-e.

Pusz nektek, itt leszek egesz nap ulok, fekszem, felteszem a labam, irjatok. Anyosom sogornomnel, mert o se tudott bemenni dolgozni szegeny. Nem baj, legalabb egyutt vannak, gondolom, majd azert este jonnek:)

5743. *Csajszi*
2010. dec. 3. 09:27

jo reggelt :)

Tok siman be tudtam jonni dolgozni... NIncs is akkora kaosz, mint a media lefesti.

Adali, elmult vegul a gyomorszaj fajdalom tegnap? Ez most milyen vervetel lesz?

2010. dec. 3. 09:23

hahó mindenki,

épp alszik Lóri, nem tudom meddig...

azért olvaslak titeket többnyire, de írásig nem mindig jutok.

szegény betegek, mindig van valami tényleg, remélem, segítenek a csodaszerek :) adali, csak megcsinálják a császárt, egy torokfájás v hasonló nem hinném, hogy akadály egy ilyen fontos dologgal szemben, bár ezt csak gondolom.

képzeljétek, javul a helyzet hasfájás terén, kopp-kopp-kopp :)) azt hiszem, meg tudom most már különböztetni, és kb egy hete a sírások, ha vannak, nem attól vannak.

haaeen, de jo, lesz nektek saját ház hamarosan! :) akkor tuti haza fogtok költözni? gondolom, előbb-utóbb igen. megértem :)

adali, már nem sok napod van :)) felkészültél?

5741. Adali
2010. dec. 3. 08:40

Jo reggelt csajok, megyunk a korhazba vervetelre 9-re. Kepzeljetek semmi menszis fajdalmam nem volt ejszaka, olyan jot aludtam....de persze valaminek kellett lennie, igy a torkom megint faj mint allat, es az arcuregem tele...nagyon remelem, hogy meggyogyulok jovo pentekre...ugye azert a csaszart akkor is megcsinaljak, ha beteg vagyok???

Gondolkodom, hogy nem megyek el az utolso midwife appointment-re, mert szerintem mindig ott kapok el valamit a rendeloben...:( Jovo szerdan lenne...szerintetek?

5740. 1kata (válaszként erre: 5718. - *Csajszi*)
2010. dec. 2. 23:39

Akkor lehet, en is a korabbi dietam miatt hizok most ennyit. Nem tudom ikreknel mi lenne a normalis hizas, de szerintem ez meg ikreknel is sok.

Igazad van, nem is aggodom emiatt, majd ha meglesznek a fiuk leadom. :)

5739. 1kata (válaszként erre: 5727. - Meronka82)
2010. dec. 2. 23:33

Nincs meg meg sajnos, meg mindig keressuk az igazit, pedig eredeti terv szerint jovoheten szerettunk volna koltozni. Es nalatok mi ujsag? Ti mikor koltoztok?

Varom a privit, majd irj, ha raersz! :)

5738. *Csajszi*
2010. dec. 2. 23:13

Remeljuk talaltok vkit aki belemegy a 6 honapba is, csak megertik...

Voros orra nekem eddig legjobban a neugranormon (lehet nem jol irtam) valt be :) mondjuk kicsit sajnos szarit is, de szepen elmulasztja a pirossagot :)

Nah, jo ejt lanyok, jol takarozzunk be, hideg lesz megint ejszaka.

5737. haaeen
2010. dec. 2. 22:22
a voros orr es a kiszarado bor elleni legtutibb szer, amivel valaha is talalkoztam az Oriflame Tender Care univerzalis balzsama. en az allergiam miatt evek ota folyamatosan fujom az orrom, ezzel lekenem minden este, reggelre meg szep lesz a borom :))
5736. haaeen
2010. dec. 2. 22:17

pont attol felek, hogy egy eves szerzodest akarnak majd. ebben a kis falucskaban meg az 5 merfoldes korzetben van 5-6 kiado lakas, nem tobb. a varosba meg nem igazan akarok bekoltozni, de lehet az lesz a vege :( vagy mar azon is gondolkodtunk, hogy februarban vegleg hazakoltoznenk. de en most ugy erzem, inkabb itt szulnek, meg ugye az anyasagi is itt valamivel tobb, mint otthon + a ferjem is addig meg tudna jol keresni.

telket Szlovakiaban vettunk. mikor 2.5eve osszehazasodtunk, az egyik fo ok hogy ide kijottunk az volt, hogy nem tudtuk eldonteni, hogy Magyarorszagon vagy Szlovakiaban telepedjunk le. de most ugy erezzuk, Szlovakia lesz a jo dontes :)

5735. *Csajszi*
2010. dec. 2. 22:05

Haaeen, szegeny, hogy birod a szajon at lelegzest? En belehalnek... Amit ma adtak az sem jobb am, nemtudom mi van mar velem :SS Tiszta voros az orrom korul, mert bar nem jon semmi, azert fujom :S

Alberletnel megegyezes kerdese meddig maradtok. Legtobben az 1 eves szerzodest szeretik, de azert sztem lehet egyezkedni mondjuk fel evre. Fel evnel rovidebbet sztem nem igazan lehet talalni.

Nalunk mindent nekunk kellett intezni (tv, intenet, aramszolgaltato stb), sztem ez mindenhol igy van, az alberlonek kell intezni attol fuggoen mire van szuksegetek.

Vegleg hazamentek Mo-ra??

5734. Adali
2010. dec. 2. 21:30
Jaj, de jo haaeen, hol vettetek telket?
5733. haaeen
2010. dec. 2. 21:21

ha minden jol megy, februarban ki akarunk koltozni a hotelbol, de nyaron meg veglegesen haza akarunk menni. az alberleti szerzodeseknel van minimum kotelezoen maradasi ido? ha igen, mennyi? fel ev, egy ev? vagy ez mitol fugg? a teve, internet bekotese az mindig az alberlo feladata?

ugy izgulok ez miatt, mert ide a hotelbe tuti nem akarok babat szulni, de nyaron meg mindenkepp hazamegyunk. kepzeljetek, most hogy otthon voltunk vettunk egy jo kis telket, ugyhogy osszel nekiallunk hazat epiteni :)

5732. haaeen
2010. dec. 2. 21:17

sziasztok.

Adali, nem jott be a trukkod :) fekudtem, vartam, de semmi. aztan azon gondolkodtam, hogy honnan is tudnam, hogy mikor mozdul meg a baba es nem csak "en". de remelem mar lassan megerzem.

amugy itt is havazik meg mindig, de mar jarhatoak az utak. voltunk a varosban kocsival, minden okes volt. viszont szegeny ferjemnek ma is be kellett mennie dolgozni, mert az egyik szakacs betelefonalt, hogy neki be van havazva a kocsija, nem tud bejonni. legszivesebben visszahivnam, es elmondanam, hogyan kell a lapatot, seprut hasznalni. milyen kifogas mar ez?!?! persze hogy be van havazva a kocsi, hisz negy napja havazik :S

Csajszi az en orrom is be van dugulva, sot tele van sebekkel, mert most hogy beteg voltam/vagyok allandoan fujom. + en allergias vagyok az osszes orrsprayre, igy marad a szajon at lelegzes.

5731. Adali
2010. dec. 2. 21:06

Ferjem is azzal jar:)

Holnap meg 9-re elvisz engem vervetelre a korhazba, aztan bemegy, ha tud. De itt meg feloraja is erosen havazott...

5730. *Csajszi*
2010. dec. 2. 20:47

Tenyleg, biscuit.. :)

Nemtudom mi lehet a gymorszaj fajdalom Adali :( Kis szensavas ital nem segit?

Jajj csajok, holnap mar munka :( Remelem bejutok, allitolag a dlr megy egesz jol, az jo lesz nekem ;)

5729. Adali
2010. dec. 2. 20:39
Ja, amugy itt szakad a ho, es mar van vagy 30 centis...
5728. Adali
2010. dec. 2. 20:38

Csajok, gyors kerdes: a gyomorszajam nagyon faj...pedig nem ettem sokat, kaja elott is meg utan is fajt...most is...nagyon kenyelmetlen, mi lehet ez? Nektek volt ilyen?

Cirbolya en ugy tudom 6 honapos kor utan jo az ultetos kocsi...arra gondolsz, amelyikben kicsit ul a baba?

Ki hogy van?

Szerintem biscuit szul, nem lehet...:)

5727. meronka82 (válaszként erre: 5715. - 1kata)
2010. dec. 2. 17:10

Sziasztok!

Kata: nekem eddig 2szer mertek. Eloszor 8 hetesen , majd 25.hetben. Es csak 1-2 hettel vagyok nalad idosebb babas, bar ikreknel nem tudom, hogy megy. Megvan mar az uj albitok?

Irok neked majd priviben is, csak most el vagyok veszve egy kicsit. Megyek is. Lejart a szunetem...

5726. Adali
2010. dec. 2. 15:07
Igen, ide is kuldj somloit!!!:)
5725. *Csajszi*
2010. dec. 2. 14:51
Hmmmmm somloi, de jo is az :))
5724. cirbolya2
2010. dec. 2. 14:49
na utana olvasgattam itt mas forumtemakban, azt hiszem meg jobb varni vele, de kivancsi vagyok a gyakorlo anyukak velemenyere!! A mi sportkocsink egyebkent dontheto tamlaju, allithato. Na csak jol osszekavarodok itt...
5723. cirbolya2
2010. dec. 2. 14:34
Lanyok korkerdes, mikortol allithatom at a babakocsit sportkocsiva?? Dorka mindjart 12 hetes, mar ugy szeret ulni az olemben, a nyakat is eleg jol tudja mar tartani! Ja meg mindjart kinovi a melykocsi reszt:)
5722. cirbolya2
2010. dec. 2. 14:30
Adali teazz sokat, az kihajtja beloled meg az elejen!
5721. cirbolya2
2010. dec. 2. 14:30

semmi, szemerkelt, de most inkabb sut a nap, kicsit enyhebb is az ido is szerintem.

Csajok keszitettunk ma fini somloi galuskat:):)!

Alig varom, hogy egyunk belole, erjenek mar ossze azok az izek:):)!!!

5720. Adali
2010. dec. 2. 14:13

Jaj, csajok, nem sokan vagytok ma...

Cirbolya hohelyzet nalatok?

5719. Adali
2010. dec. 2. 12:29

1kata, szerintem se aggodj, engem se mert csak a legelso 10 hetes talalkankon a midwife. Szerintem ranezesre ha nem vagy olyan nagy, plusz nalad meg beszamitjak az ikreket, lehet nem is aggodnak, plusz nem aggasztanak vele...ez is jobb mint otthon...:)

Pont azt mondtam a ferjemnek miutan a mult heten kikeszulve bementem a korhazba, tudjatok, es olyan kedvesek voltak velem, hogy szerintem ebben az orszagban olyan sokat foglalkoznak az emberek lelkevel! Es ezert van tobb boldog ember, nem mind olyan keseru mint otthon. Hat otthon kit hivhattam volna, ha igy megbant egy erzeketlen midwife? A korhazat? Megmondtak volna hogy na szedje magat ossze kismama es hagyja abba a hisztit...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook