Kismama vagyok Angliában! (beszélgetés)
Lehet Buscuit mar szul vagy szulni fog mire a tea megerkezik :)
Jaj Adali, ez az orrdugulas annyira borzaszto. Nekem vegul az Otrivine cseppet mondtak, hogy az egesz kismama barat, es nem csak tengeri so, hanem segit is, de enyhe. tenyleg jo, ajanlom barkinek. Ne mondj ilyet, hogy minek kellett betegnek lenned, hiszen, nem akartad :(( Vacak az ido, szinte mindenki beteg. Hatha jobban leszel pentekig.
Haaeen, en 22-en megyek a 20 hetes uh-ra, eppen 20 hetes leszek aznap :) A Tied is mar nagyon kozeleg, 10 nap :)
Jaj, sajnalom, hogy az autotok szetfagyott :(( Basszus, hatha a motor megmenekul...
Sziasztok, jol vagyok,es meg semmi jele hogy szulnek ma,holott due date today!:-D Voltak gorcseim ejjel,de egesz jol aludtam amugy:-D Most mar mondhatom hogy az osszes aggodalmam elszallt, es alig varom a szulest-lehet azert erzek igy,mert jot aludtam:-D
Adali,millio koszi a teaert,amugy hogy erzed magad-par nap valaszt el attol,hogy ujra hason alhass;-)
jo reggelt lanyok.
en X-factort azota nem nezek, miota kitettek Aident. tok gagyi lett az egesz, total tudni, hogy kit akarnak bent hagyni :S
kepzeljetek, szetfagyott a kocsink :((( akitol vettuk, nem szolt, hogy fagyalo helyett vizet ontott bele. mar ket napja probalja a ferjem fololvasztani a jeget a huto reszbol es csak remenykedunk, hogy a motor nem fagyott szet. meg mindig kemeny minuszok vannak, a buszok nem igazana jarnak, a helyi uzletben meg mindig nincs semmi, teljesen el vagyunk zarva :(
+ idegesit ez a lakas/hazberles is, hogy sikerul-e talalnunk valamit, mert eddig sehol semmi :(
na mindegy, 10 nap mulva UH! ha azon minden rendben lesz, akkor minden jo, mas nem szamit :)
Csajszi te mikor mesz?
biscuit szulsz mar?
es Adali? tegnaptol nem irsz, furcsa :))
Hello mindenki! Boldog telapot!
Csajszi, nekem is iszonyatra be van dugulva az orrom, nem birok lelegezni, csak allva...:( Ejszakara en is tettem orrcseppet, de mar max meg ma merek, nehogy rossz legyen a mutetre,m hogy barmit is beviszek a szervezetbe...:(
Nem latom sajnos, hogy meg fogok gyogyulni, mert elegge szarul vagyok...meg mindig kapar a torkom, es faj mindenem...:( Oooo, csak a kicsi baba ne kapja el anyatol:( Mi a francert kellett nekem betegnek lennem lanyok???
Jo reggelt.
En vagyok az elso, ilyen sem volt meg ;)
Jajj, nagyon, sot NAGYON merges voltam a tegnapi X-Factor utan, Mary kategoriakkal jobbat enekelt, mint Cher, plusz a dontobe jutast a public vote szokta (volt) eldonteni, megint latszik, hogy az egesz egy nagy fix.
Ki hogy van lanyok?
Biscuit??? Adali? Tobbiek? :)
Email ment Adali, koszi :)
Akkor jo, marmint ha lehet egy kicsit maradni, mert anyukam majd megorjitett az ilyen kerdesekkel, hogy atyaeg, milyen ellatasban reszesulok, es persze mindenen agyon aggodja magat :)
Biscuit, ha elkuldod a cimedet priviben, kuldok neked egy csomag malnalevel teat holnap a postarol:)
Csaszar utan 3-5 nap korhaz, rendes szulesnel mar masnap otthon lehetsz, de kerheted, hogy bent maradj egy ket ejszakat asszem.
Anyosom elment 10 perce.
Jaj, ijeszto ezt igy kimondani biscuit!!!
Te se tudsz aludni? En mar nagyon nem birom... meg 5 nap, neked meg meg kb par nap vagy par ora:)!
Talaltal malnalevel teat?
Sziasztok!
Latom nem en vagyok az egyetlen, akinek mar majdnem minden este "mindjartmegyekszulni" erzese van :) Adali, kitartas, ezek meg nem rendszeres fajasok, nekem is ugyanezek vannak es meg egyben vagyok :)
Bejelentenivalom van :D DUE DATE HOLNAP
Barcsak jonne is holnap :) Tegnap voltunk Lidl-ben es a penztaros asszongya nekem, Karacsonyra jon a baba? Nem, mondom, hanem hetfon :) Fura volt igy kimondani :)
Jo reggelt lanyok!!
En ma ejszaka mar azt hittem megint hogy szulok. Egesz ejjel kemenyedtem es fajt iszonyatosan mensziszeruen...mar ahanyszor felebredek nezem az agyat nem e vizes a magzatviztol..
Plusz estere vendegeink voltak, es anyosom osszerakott egy csulok pekne modra...!! Huuh, abbol se kellett volna annyit enni...meg az is nyomott...es csak jobb oldalon tudok aludni, ahol a kis labat tartja, ahol a feje van bal oldalt ott annyira nyomom a kis dragat, hogy faj nagyon...:(
Anyapocak, de jo, hogy jol vagytok? Hideg van otthon? Ne aggodj, kispocak meggyogyul hamar!
En is azon aggodom, mi lesz az en draga ujszulottemmel, ha nem gyogyulok meg pentekig! Meg mindig taknyolok, es a bal fulem is faj mar...:(
Hahhooo Csajok!
Üdv Csinita! Hogy vagytok? Sok puszit és minden jót kívánok nektek!
Remélem mindenki jól van, én igen, Kispocaknak sikerült benyalnia az első megfázást, kicsit szürcsög az orra, tiszta lelkibeteg vagyok. Mondjuk én is meg vagyok fázva egy pöttyet, vettem a gyógyszertárba homeos gyógyszert azt szedhetem szopi alatt. "Járok" a spinningelni, már 2x voltam a barátnőm tartja az edzést, csak nagyon lightosan, nagyon finoman, vigyázok magamra. Jó érzés egy kicsit így élni a felnőttek világába is, huhh lehet h önzőn hangzik de nem sűrűn volt/van/lesz így. Puszilok mindenkit, szép estét, jajj és légyszi írjátok meg h mizu az X Factorral!!!! :-))))))))))) le vagyok maradva.
Adali kitartás és biscuitnek is!
Kitartas Adali, most mar nincs sok! Kisendre hamarosan megerkezik! :))
Nekem is ez volt mar a vegen! Csak en meg nem tudtam, hogy az a vege...
Mint en a majkremrol meg libamajpastetomot:)
Csajok, egesz delutan kemenyedem megint, kistappancs kinyomja magat, es faj...kajak lehet latni a feje korvonalat!! Kicsit fura latvany, ahogy ott kidugja a kis buksijat...
De ez nem is lenne baj, ha nem fajna es szoritana es nem kene vecere mennem allandoan ket csepp miatt...:(
Biscuit, talaltal malnalevel teat?
Sziasztok!
Gwendolin, koszonom szepen Neked is a gratulaciot!
Adali, elhiszem, hogy izgulsz, ez termeszetes! Latod, nekem izgulni sem volt idom, mert minden olyan gyorsan tortent...
Kata, ilyen koldoknel feszules nekem is volt, ezen ne csodalkozz, hiszen mindig szamolj ra ket honapot a terhessegedre. Ezt ugy ertem, hogy amikor pl. 6 honaposak vagyunk, akkor ugy nezunk ki, mint egy 8 honapos kismama. Csak tartsd, amit most is csinalsz, csak a legszuksegesebbeket!
Onnantol kezdve, hogy David is kikerul az inkubatorbol, mar csak meg kell tanulniuk enni, cicibol es/vagy uvegbol es hizniuk kell. Szerintem kb. 2 het mulva hazahozhatjuk Oket! Az ikreknel sokszor csinaljak azt, hogy az egyik jobban van es hazakuldik, mig a masikat csak 1-2 hettel kesobb. Beszeltem az orvosokkal es kertem Oket, hogy mindenkepp egyutt kuldjek majd Oket haza, ne kulon, mert az nekem nagyon nem lenne jo. Azt mondtak, hogy okes, igy egyutt lesznek hazakuldve! :)) Majd mielott hazajonnek, be kell koltoznom par napra a korhazba, adnak egy szobat es ott leszek a fiukkal, szoknom kell Oket!
Csajszi, en is kihagynam a sushi-t a helyedben!
Macskabagoly, hogy vagytok?
Igerem, hogy teszek fel kepeket hamarosan.
Puszi Mindenkinek!
Sziasztok lanyok!!
Olyan jo, hogy ma nem volt annyira hideg, sokat voltam kint :)
Csinita, de jo, h bejeletnkeztel :) Orulok, h a fiuk szepen fejlodnek. De ugyes vagy, hogy mar vissza is nyerted a regi sulyod!
Adali, en sem nagyon tudtam aludni az ejjel, vagy 3-szor felebredtem arra, hogy ahogy mozdulok vagy fordulok huzodik az alhasam. Nem jo erzes.
Macskabagoly, nem jutottam el a paprikaskrumpliig :)) Kedvesem fozott nekem, gondoltam akkor majd talan jovo heten lesz pap.kr., holnapra milanot tervezek ;)
Sushirol lemondok asszem, majd szules utan ;)
hát, lehet, hogy nem lenne semmi sem, Te döntsd el! ez csak annyi, h ESETLEG lehet fertőződve valami mikrobával (pl salmonella, listeria), de ha nincs, akkor nem gáz. nem tudom, milyen gyakran fertőzött, de hát sokan esznek szushit, és nem lesz minden második ember salmonellás.. a listeria azért gázosabb állítólag, mert normál esetben (egészséges immunrendszer mellett) észre sem lehet venni, csak a bébire lehet veszélyes.
milyen lett a paprikás krumpli? :)
6 nap, visszaszamlalas...:)
Csajok, mindig eszembe jut a jovo pentek, es meg ejszaka se tudok aludni, izgulok...
Szia!
Gratulálok a fiúkhoz.Örülök,hogy jól vagytok.:-)
Szia!
Nehezen viseled az utolsó napokat?!
Vigasztaljon,hogy ezzel mindenki így van.:-)
Hamarosan vége és végre a karodban tarthatod a kisfiadat.:-)
További ajánlott fórumok:
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- Szoptatós kismama vagyok, mit tudnék főzni ami hamar elkészül & nem kell sokat ott állni?
- 5+4 kismama vagyok
- Mit tehetnék, hogy ne vizesedjen a bokám? 30, lassan 31 hetes kismama vagyok. :)
- Ki hogyan viselte a terhességet? A végefelé vagyok, 26 hetes kismama vagyok és nehezen telnek már a napok, más is így volt vele?
- Munkahelyen hogyan jelentsem be, hogy kismama vagyok?