Kismama vagyok Angliában! (beszélgetés)
Erősek a fiúk,minden rendben lesz.A szájába spriccelj tejet.úgy könnyebben rájön,hogy mi a dolga a cicivel.:-)
Nagyon büszke lehetsz Te is magadra és a fiúkra.
:-)
Lanyok nekunk is nagyon busy minden nap, orulok, hogy mindenki jol van, Csinita kitartast, nemsokara viheted haza a sracokat, nagyon szepen gyarapszik a sulyuk, Aaron mar mindjart 2 kg lesz!! Lehet Davidnak azert megy jobban a cicizes, mert nagyobb szuksege van ra, eros az "elet osztone":):)!
Orulok, hogy szepen fejlodnek, biztosan nagyon jo kezekben van, gondjukat viselik az orvosok!!
Kepzeljetek tegnap karacsonyi buliban voltunk, Dorka latta a Mikulast!!! Olyan jo baba volt, hangja nem volt egesz delutan, csak nezelodott okosan!
Hope gyonyoru a kisfiad, en is megneztem a kepeiteket!
Gwendolin meg csak most vettem eszre hogy hozza szoltal az egyik kepnkhoz a naplomban, gyere barmikor, nezz be hozzank!
Adali, Biscuit kitartas, mar tenyleg itt vagytok a finishben!
Betegek gyogyuljatok, mi szerencsere jol vagyunk, kopp-kopp!
csinita, sok-sok erőt küldök az éteren át! tényleg szörnyű lehet ennyi ideig az inkubátorban látni őket! nekem 1 nap is elég volt, amíg a kék fény alatt volt a kicsi Lóri, mert besárgult az elején. olyan kis védtelennek látszott, pedig ő nagy baba volt, hát akkor a kis picurkák!
nagyon szorítok, hogy gyorsan belejöjjenek a szopizásba a kis drágák! tarts ki, próbálgassátok türelmesen! vagy kérj szoptatási tanácsadótól tanácsot esetleg majd, ha kell.
lányok, mi holnap megyünk az első szurira (2 szúrás)! + megkapja szájon át a rotavírus ellenit is, ez nem kötelező, de én így döntöttem. jó sokminden eygszerre...
gwendolin, tényleg nagyon cuki a kis Amar!
hope, üdv a fórumon! aranyos a kismanód :)
puszi mindenkinek!
Szia Csinita,
Istenem, de jo, hogy ilyen erosek a fiuk! Nagyon nehez lehet Nektek, mindannyiotoknak, de minden rendben lesz, jokepu, eros, okos nagyfiuk lesznek meglatod :)
Ugy csodallak, hogy Te is milyen eros vagy! Nagyon nehez lehet a gyermekeidet inkubatorban latni. Kicsit nehezebben indul az eletetek, de majd milyen jo lesz hamarosan :)
Kitartas Csinita, meleg barati olelest kuldok Neked!! :)
Sziasztok Lanyok, neha en is benezek!
Adali, kitartas!!! Mar csak 3 es fel nap! Hany orakor lesz a csaszar penteken?
Hope, udvozlunk a forumon! :))
Mi jol vagyunk, nagyon faraszto minden nap koran kelni, tejcsi fejes, bemenni a korhazba, majdnem egesz nap ott vagyok, kozben azert itthon is pakolaszni. Kimerult vagyok, de a fiukert mindent!!! Jol vannak, Aaron mai sulya 1870 gramm, David sulya 1550 gramm. Tegnap nehez napunk volt, mert az orvosok ugy dontottek, hogy mivel David meg mindig kicsit nehezkesen veszi a levegot es a hemoglobin szintje is alacsony igy megint kell vert kapnia! :((( Tegnap este kapott is, ugy sirtam. Most kapott masodszor, a korabbi az 1 hetes koraban volt. Olyan kis hosok az en fiaim! Amin ezek a picurok keresztul mennek, le sem lehet irni szavakkal, ugy csodalom Oket, olyan erosek!!!
Ma pont 1 honaposak! Edes kicsi sziveim! Aaron-t probalom cicre tenni mar, de meg nem nagyon tudja szegenykem, hogy mit kell csinalnia. Ma volt 5. napja, hogy probalom es ma volt eloszor, hogy mintha szopott volna egy kicsit. David-ot is probaltam mar 1x es Neki jobban ment! :)) Olyan furcsa, mert pont ma 35 hetesek, marmint terhesseget szamolva, meg boven bent kene lenniuk a pocakomban. De Ok mar 1 honapos fiucskak! :))
Puszilok Mindenkit!
Köszönöm az üdvözlést :)
Igen láttam az adatlapodon Gwendolin Aldershot-ban laktok :) az tényleg nagyon közel lesz hozzánk :) Nagyon aranyos az unokád :)
Cirbolya :) nagyon jó :) Cambridge kicsit messzebb van .... nagyon szép a kislányod :)
Szia hope !
A közelünkben lesztek . :-)
Köszönöm :))))
Mi Békéscsabaiak vagyunk, kint meg Farnham-ba fogunk lekni (Surrey megye) előtte meg Woking-ban laktunk szintén Surrey megyében.
Bízom benne :) nagyon barátságos érdeklődő tuti csak én parázom túl a helyzetet.....
Kint milyen kötelező védőoltások vannak ??? Zsombor még itthon fogja majd megkapni a Prevenar 3ik részét meg a 18 hónapos kötelezőt is.....szerintem.
Sztem csepegtess az orrodba, mert levego nelkul nem tudsz pihenni!
Hidd el, semmi baja nem lesz Kisendrenek, sztem Neki sem jo, ha a mami szenved, nem kap levegot ;)
Koszi csajszi, en is ebben remenykedem, hogy holnapra mar egy fokkal jobb lesz...
meg nem emrtem semmi orrcseppet tenni ma, inkabb szenvedek...csak popnt ezert az agyban sem birok fekudni, mert nem jon levego, csak a szamon at...:(
Szia!
Pécsiek vagyunk, kint meg Birmingham mellett élünk. Ti hova költöztök? Ne aggódj, nagy fiú, minden ok lesz!!! Csak kölcsönözni kell nekik egy kis bizalmat.....:-)))
:((
4 nap alatt meg ugyan nem lehet gyogyulni, de javulni sokat lehet szerintem.
Ha birod egyel jo eros huslevest (sok zoldseggel), attol jol megizzadsz, aztan gyorsan be az agyba jol betakarozni, esetleg paracetamol (bar sztem az nem gyogyszer...) es hatha sikerul jol kiizzadni a betegseget. Sok sok pihi, alvas!!
Welcome hope:)
Csajok, en egyre szarabbul vagyok...nem tudom mi lesz pentekig...:( mennyit lehet javulni 4 nap alatt?
bocsánat hogy így ismeretlenűl írok csak ha esetleg segít....
Nekem előszőr 9 hetesen vett vért a midwife nem a kórházban hanem a körzeti rendelőben ahová tartoztam. Az uh már nem vettek mert lemondtam róla mert utána már itthon tartoztam terhesgondozásba...
Nagyon szépen köszönöm!!!!
Melév-el fogunk repűlni .... próbáltam a google.n keresztűl keresgélni hogy vihetem e ... elméletileg igen ...
Még ez egy kalad lesz mert Zsombor már kb 10kg lesz szóval a kengurú is határeset....
Kicsit a légnyomástól is félek ... cicizni már nem cicizik cumizni sem cumizik szóval marad a tea de ha izgatott lesz azt sem fogja elfogadni....
Ti merre laktok????
De jo :)))
Az elso uh utan is vesznek vert - ha akarod - a kombinalt teszthez, ezzel nezik a Down kort, vagyis hogy milyen aranyu az eselye. Nekem meg az elso uh elott vettek vert, akkor sokat 5 ampullaval az uh-n csak 1-et a Down miatt.
En mindig elforditom a fejem, ha nem nezem ahogy szurja meg ahogy jon a ver, sokkal jobb.
Szia!
Ne aggódj, az én babóm 4 hónapos volt és mi is jó 2 órára lakunk Ferihegytől, sőt Londontól is 1,5 órányira. Vihetsz fel a babának tejcsit, teát, baba kaját, de mondjuk én Wizzair-rel repültem. Melyik légi társasággal mész?
Nekem a baba kicsit sírt mert a felszálláskor kigurultunk a repülővel és ott rostokoltunk mert nem jött valami gép amit be kellett várni, így elvesztette a türelmét, akkor egy kicsit sírt de aztán pont a felszálláskor elaludt, aztán kimásztam vele és tartogattam a folyosón, és a leszálláskor is elaludt. Mindenhol előre fognak engedni, nem kell sehol sem sorban állnod, a baba kocsit "feladhatod" poggyászként, de külön kézi poggyászt nem vihetsz fel a babának ha csak Te repülsz vele akkor 1 kézipoggyász és az öledbe kell ülnie, de ez is légitársaság függő. Remélem segítettem, írj ha még kell valami! Jó utat! :-)
szombaton jott level a korhaztol, hogy mikor mehetek elso UH-ra, en azt hittem elhuzzak jovo evre, de nem:D
meg ebben a honapban, 29.-en mehetek UHra, mar annyira varom!!!
Toletek mikor vettek az elso vert? a midwife veszi vagy ott a korhazban? en rosszul vagyok a verveteltol, nem akarom, hogy sokkent erjen mikor szerdan megyek a midwifehoz, hogy vervetel lesz....:S:S:S:S
Sziasztok :)
Látom hogy itt vannak kismamák és már gyerkőcök is és lenne 1-2 kérdésem he nem gond :)
Több évig voltam én is angliába 12 hetes terhes voltam mikor hazaköltöztünk és most költözünk vissza ...
Január 1-én fogok repűlni a kisfiammal akkor már 9 hónapos lesz kicsit aggódok hogy fogja bírni az utat mert nekünk még kb 2.5-3 óra innen Ferihegy...
Azt szeretném kérdezni hogy mit lehet felvinni a gépre a babának???? Ugyan úgy nem lehet nekik sem folyadékot átvinni a kézipoggyászban pl tea meg bébiétel???
Köszönöm szépen a segítséget :)
Huu, most neztem en cseppet vettem...de mindegy...kerdeztem a patikaban a not, hogy lehet e, kibontotta, elolvasta, es mondta, hogy consult your doctor azt irja. Erre en mondtam, hogy szeretnem sajat felelossegre elvinni...kicsit huzta a szajat, de a "fopatikus" - egy faszi hatulrol - beleszolt, hogy hadd vigyem. Utana mondtam a nonek, hogy ugyis penteken szulok, erre kiderult, neki is csaszar volt, es mondta,hogy the best thing:)
Mar sokan mondtak nekem ezeket a pozitiv dolgokat, remelem, minden okes leszz, sokkal nyugodtabb vagyok...es en is eleg jol aludtam (leszamitva az orrdugulast)
Biscuit, a tea elment:)
Igen, vegulis most indulok le...:)
Otrivine, lehet veszek a patikaban...koszike
Jaj, haaeen sajnalom, remelem megsincs nagy baj a kocsival...
További ajánlott fórumok:
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- Szoptatós kismama vagyok, mit tudnék főzni ami hamar elkészül & nem kell sokat ott állni?
- 5+4 kismama vagyok
- Mit tehetnék, hogy ne vizesedjen a bokám? 30, lassan 31 hetes kismama vagyok. :)
- Ki hogyan viselte a terhességet? A végefelé vagyok, 26 hetes kismama vagyok és nehezen telnek már a napok, más is így volt vele?
- Munkahelyen hogyan jelentsem be, hogy kismama vagyok?