Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Kismama vagyok Angliában! fórum

Kismama vagyok Angliában! (beszélgetés)

2010. dec. 7. 23:31

vedd ki a szokozoket amit belerakok es tudod majd hasznalni a linket, itt meg tudsz nezni mindent.

http: //www. london-luton. co. uk/ en/ airport/

2010. dec. 7. 23:29

en eletemben egyszer jottem lutonra repulovel azota mindig heathrow, de vannak buszok es vonatok is, pl az easyjetnek is van busza ami levisz victoria stationre, meg rengeteg fele jarat van onnan. de gondolom van luton repternek oldala es ott ki szoktak irni a buszokat. nem kell a vonatra elore jegy, rendes vonat van rajta hely boven, gondolom en-bar nem voltam meg abban a varosban. hat a cipekedesre keszulj, szoval biztos nem kellemes a boronddel, de nem tudsz mit csinalni, valahogy heathrowrol is be kell menni a vonatallomasig, mert a liverpool streetrol megy a vonat.

szerintem gyorsan be lehet erni lutonrol, ha nem valami ejszakai geppel josz.

5866. kakukkfű (válaszként erre: 5865. - Goldfish23)
2010. dec. 7. 23:25

Azt nem tudod,hogy hányas busszal?

És szerinted bőrönddel nem túl körülményes?

A vonatra nem kell előre jegyet foglaltatni?

Húúúú,izgalmas út lesz! :)

2010. dec. 7. 23:21
En most megneztem a www. nationalrail. co. uk-n es london liverpool street vonatallomasrol megy vonat Saxmundham-be. 2 ora az ut oda. lutonrol meg busszal be tudsz menni londonba.
5864. kakukkfű
2010. dec. 7. 23:01

SZiasztok lányok!

Utolsó kétségbeesésemben fordulok hozzátok.

SOS le kéne foglalnom a repülőjegyemet.....

Budapestről kell mennem Saxmundhambe.

AZt az instrukciót kaptam,hogy menjek a Heathrow reptérre,és onnan hogyan tudok eljutni a vonatig,ami elvisz a célállomásra.

Próbáltam foglani jegyet,de sajnos Luton-ig lényegesen jobb áron van a jegy.

Szerintetek hogyan lehet eljutni Luton reptérről Saxmundhamba?

Légyszi segítsetek,fontos lenne!

2010. dec. 7. 22:19

sziasztok!

csinita, örülök, h jelentkeztél azért, bár nagyon fáradt lehetsz, szegénykém!

adali, ez a 2 nap már semmi! kibírod, szorítsd össze a fogad! és tényleg pihenj, ne most próbálj fittséget gyűjteni, ennek nem most van az ideje, attól még erőre fogsz kapni ugyanúgy hamar, ha most inkább pihensz. a vendégeket én is lemondanám, de legalábbis ha terhesek, udvariasan elküldeném. szerintem van elég jó indokod.

lehet, hogy számít, hogy kisendre breech, nekem azért ennyire borzaszó nem volt az utolsó pár nap, de azért nem volt már kellemes sem. főleg az alvás, bár épp a szülés napja előtt jól aludtam viszonylag.

szegény Lóri eléggé sírt a szuri után (végül csak egyet kapott meg a szájon át adandót), de most már nyugis, apával meccset néznek :)) kapott egy fél kúpot is fürdés után, lázcsillapító és pici nyugtatóval. az első felet kilőtte, kaki kíséretében :)) de a második bent maradt. most már jó, mert szeret fürdeni :)

jó éjt mindenkinek!

5862. Csinita
2010. dec. 7. 21:53

Sziasztok lanyok!

Haaeen, gratulalok, az olyan jo erzes, amikor eloszor erzed mozogni a babad! :))

Adali, ez mar nagyon a vege, kitartas! DE, ne eroltesd meg Magad!!! En lemondanam a vendegeket, mert tenyleg PIHENNED kell!!! Nekem ugyanez volt. Csutortok ejjel kezdodott, mensis fajdalommal, plusz derekfajassal, nagyon erosen, nem is aludtam aznap ejjel, es erdekes volt, mert akkor sokkal jobban faj, mikor fekudtem, meg foleg ejjel. Aztan napkozben enyhult. Masnap ugyanez, az volt az a bizonyos pentekrol szombatra ejjel...

Nagyon vigyazz Magadra, kimeld Magad, csak a legszuksegesebb mozgast vegezd. En setalni sem mennek a helyedben csutortokon. Maert tenyleg ugy van, ha elfolyik a magzatviz, akkor csaszar azonnal. nekem is ez volt. Kitartas, ugyesen, mar nincs sok!!!

Lanyok en ma hulla faradt vagyok! Nagyon nehez ez a bejaras, de olyan edesek a sracok!!! David kicsit lassabban javul, mint ahogy azt vartuk, de azt mondjak a dokik, hogy minden rendben lesz es eros fiu valik majd belole! :) Arany pici csillagom, olyan nehez ezt most meg elkepzelni. Aaron cicizett ma is, de persze csak 4-5 szivas, aztan felsohajt mert elfarad es bealszik. Olyan edes, mintha kiutottek volna, ugy "elajul". :))

Haaeen, Csajszi, nekem ez az orrdugulas, neha verzes vegig volt a terhessegem alatt. :((

Puszilok Mindenkit

5861. Gwendolin (válaszként erre: 5858. - Adali)
2010. dec. 7. 21:50

Csillagom,nem véletlen,hogy ilyen kellemetlen a terhesség vége felé.Ha nem így lenne,a baba mérete,állandó mozgása,feszítése miatt,képesek lennénk,Mi anyák,még nagyon sokáig a pocakban dédelgetni Őket.:-DD

Így viszont alig várjuk már,hogy megszülessenek végre,még ha fáj is.:-)Nincs anya,aki ne élte volna meg az utolsó napok kellemetlenségeit,de felejthető!

5860. cirbolya2
2010. dec. 7. 21:35

sziasztok, haaeen gratulalok, en is irigyellek picurkat mint Macskabagoly, az olyan csodalatos erzes erezni a babat:)! Elvezd ki minden pillanatat, hamar eltelik az a par honap!

Adali draga kitartas, mar tenyleg csak napok kerdese es talalkozhatsz a kicsikeddel, majd irdd meg mennyi haja van, a mondas szerint hajas baba lesz ha sok a savad:)!

Es mihamarabb kuldj nekunk kepet, tenyleg olyan mar mintha en is ismernem ot, mert Veletek kovettem vegig en is ezeket a honapokat!

Csajszi szerintem a vege mar mindenkinek nehez, mert akkor mar nagyon turelmetlenek vagyunk, meg izgatottak es erzekenyebbek, plusz meg ugye ott a nagy suly is, meg meg kinek mi parosul hozza! Az alvas sem egyszeru, es ott van a fejunkben folyamatosan hogy barmelyik pillanatban tortenhet barmi. Nekem ugyan nem folyt el a magzatvizem, de az elso "igazi" kontrakciomat sosem fogom elfelejteni, en onnan szamitom a szules megindulasat esetemben! Es azt kell mondjam olyan jo volt igy utolag:):)!! Szoval nehezseg ide-oda lanyok, elvezzetek minden pillanatat!

Dorka ma eleg nyugi volt, talan mostmar elalszik, lehet most jon ra, hogy ha sir akkor mindne megoldodik mert odamegyunk hozza, meg felvesszuk, es ez nagyon tetszik neki.....

elmegyek tusizni, elfaradtam:(

5859. *Csajszi*
2010. dec. 7. 21:00

Haaeen, de jo :)) Orulok nagyon, mit erzel??

Adali, en a sok oran at ott ulo vendeget lemondanam. Egyreszt beteges vagy masreszt meg nem tudsz vele orakat ott uldogelni. Ha a megfazasra hivatkozol biztosan megerti. Sajnalom, hogy ilyen kellemetlenek az utolso napok.

Lanyok, ha a baba be van fordulva, akkor is ilyen fajdalmasak az utolso napok, mint most szegeny Adalinal?? Lehet azert ilyen sehogy nem jo mar, mert Kisendre nem fordult be?

5858. Adali
2010. dec. 7. 19:56

Lanyok, nem birom sehogy se ezt mar...! Ez nem lehet ilyen kenyelmetlen! Sehogy se tudok se ulni, mert akkor pisilni-kakilni kell:), fekudve menszis fajdalom van, tehat ma ejjel se sok alvas lesz, allva szinten az elso, es kozben meg annyira nyom a kicsi! Mindenkinek ilyenek voltak mar az utolso napok? Kozben persze az se segit, hogy meg vagyok fazva...talan ha tizes skalan tegnap 10-es volt a megfazas ma mintha 8 vagy 9-es lenne, de nem kiabalom el...hej ha lemenne vagy 5-re pentekre...

Holnap jon ket kolleganom is, egyik reggel fel 12-tol 1-ig lesz itt, azt valahogy kibirom, mert idore megy a kocsijat felvenni szervizvbol (o az akinek van egy hathonapos kislanya, hozzza ot is), a masik kolleganom meg delutan 5-korul jon, csak neki megvan az a jo szokasa, hogy itt ul orakat...mit csinaljak vele csajok? En max 1 orat masfelet birok, utana azert le kell fekudnom, vagy pihennem, szerintem hogy mondjam ezt meg neki? Ferjemmel azt talaltuk ki, hogy el kell mennem erte felvennem, de akkor tenyleg el kell indulnom...

Szerintetek? Ferjem szerint mindkettot el kene torolnom, mert inkabb pihenjek, de ugy gondolom, legalabb szokom, hogy azert fent vagyok, mert ha csak fekszem az agyban egesz nap, semmi energiam nem lesz pentekre. Igy is ugy tervezem, hogy csutortokon kimegyek egy kis setara akarmi van, csak hogy erosodjek...

Plusz meg lenne egy midwife-om is 3-kor, de lehet lemondom. Ti mit csinalnatok?

5857. macskabagoly2 (válaszként erre: 5853. - Haaeen)
2010. dec. 7. 19:20
de jó, picit irigyellek is, hogy én már nem érzem...
5856. 1kata
2010. dec. 7. 19:16

Gratula haaeen! Ez a legjobb erzes! :) Hany hetesek vagytok?

Adali, delutan sem tudtal aludni kicsit?

5855. Gwendolin (válaszként erre: 5853. - Haaeen)
2010. dec. 7. 16:10
Gratulálok!:-)
5854. Adali
2010. dec. 7. 15:58
:)))))) OOOOOOOoooooo, de jo!!!! Mit erzel? Ilyen buborekokat??? Aranyos erzes, nem? Gratulalok! Latodlatod, csak par nap hijja volt meg..
5853. haaeen
2010. dec. 7. 15:32

Csajok, erzem ahogy mozog a babam!!! :)))

tegnap este is ereztem valamit, de most biztos vagyok benne :)))

5852. Adali
2010. dec. 7. 14:57
Koszonjuk Gwendolin, aranyos vagy!
5851. Gwendolin (válaszként erre: 5850. - Adali)
2010. dec. 7. 14:32
Szorítunk Nektek Adali!:-)
5850. Adali
2010. dec. 7. 14:22

Hello lanyok!

Probaltam aludni, ugy ereztem kicsit elmult a fajdalom, most keltem fel arra, hogy megint van...:( Most eresztem a vizet, megfurdok...

Ha megindul a szules nalam, ha elfolyik a viz, azonnal mennem kell a korhazba, es majd utkozben hivni oket,ezt mondtak, mert nalam nem ugy lesz, mint masoknal, hogy akkor meg akar otthon is tarthatnak, hanem rogton meg kell csaszarozzanak, nem akarjak, hogy a baba mocorogva lejjebb es lejjebb haladjon es beszoruljon akarhogy a szulocsatornaba...ezert van a csaszar is 39. heten.

Az orrverzes nalam is megvolt, ne aggodjatok. Plusz neha probaljatok elhagyni a spray-t, a legrosszabb ejszaka utan magatol ki fog jobban dugulni az orr...

Biscuit egyben vagy meg?

5849. *Csajszi*
2010. dec. 7. 12:00
Haaeen, sztem terhessegi orrdugulas nalad is. Hacsak nincs mas megfazasos tuneted. En mar biztosan nem vagyok beteg, csak az orrdugulas van, hat neha bizony hasznalom a spray-t, nem tudok a szamon at lelegezni :(
5848. haaeen
2010. dec. 7. 11:25

Adali, kitartast, mar tenyleg csak par nap! aztan meg a babad miatt ne fogsz tudni aludni :)))

amugy ha beindulna pl. ma a szules nalad, akkor mit csinalnanak veled? azonnal csaszar? vagy ez hogy van?

Csinita tenyleg nagyon eros vagy meg a fiuk is! nehez kezdet utan, minden konnyebb lesz, majd meglatod. es en is nagyon varom mar a kepeket :)

Csajszi orrdugulassal hogy allsz? meg az en orrom is mindig be van dugulva es folyamatosan verzik, es most mar nem tudom eldonteni, hogy meg mindig meg vagyok fazva, vagy ez most terhessegi orrdugulas.

5847. *Csajszi*
2010. dec. 7. 11:11
Jajj szegeny Adali :( Mikor lesz mar vege? Hetvegere kicsit jobb idot mondanak :)
5846. Adali
2010. dec. 7. 09:53

Csajok, meg mindig itt szenvedek...Szerintem ilyen 10 perceket aludtam, olyan vagyok, mint a mosott rongy a megfazassal egybekotve...:(

Most fogok inhalalni kamillaval, meg iszom a teat, de nem erzem magam jobban...:(

Ki hogy van?

5845. *Csajszi*
2010. dec. 7. 08:18

Jo reggelt mindenkinek.

Adali, tudtal vegul aludni valamennyit? Uhh, ugy latom eleg nehezek az utolso hetek csajok...

MAcskabagoly, sok sikert a szurihoz, ne aggodj, rendben lesz minden :)

5844. Adali
2010. dec. 7. 02:42

Csajok, nem birok aludni, ha fekszem az oldalamon, iszonyatos menszis fajdalmam van..de csak ha fekszem...:(

Most itt ulok az agyban, varok a csodara, hogy abbmaradjon...meg nagyon bekemenyszik a hasam, ha fekszem...:( Most akkor ezt hogy lehet merni, hany percesek? Sehogy...

Csak tudnam mit csinaljak?

5843. Csinita
2010. dec. 6. 22:39

Koszonom Mindenkinek a szep szavakat Lanyok! Nagyon aranyosak vagytok!

Hope, Zsombi nagyon edes kisfiu, en is megneztem! Es megneztem Gwendolin unokajat is, O is nagyon gyonyoru kisfiu!

Macskabagoly, gondolok majd Ratok! Ne aggodj, minden rendben lesz a szurinal!

Csajszi, szerintem is jo, ha kulon szeded Oket. Nekem mondjuk kuldott Hunikaa anno magne B6-ot, mert nekem sem volt, de kulon is jo lesz.

Cirbolya, Dorka nagyon edes lehetett! Eloszor latta a Mikulast! :))

Jo ejszakat, puszi!

5842. hope_:)
2010. dec. 6. 22:18
Köszönöm mindenkinek Zsombi nevében a bókokat :)
5841. hope_:) (válaszként erre: 5833. - Csinita)
2010. dec. 6. 22:17

Köszönöm :)

Jó egészséget a fiaidnak nagyon szépen gyarapszank :) és gratulálok :)

5840. *Csajszi* (válaszként erre: 5839. - Adali)
2010. dec. 6. 21:38

Koszonom. Azt hiszem itt nincs Magne b6, legalabbis nem lattam meg, de talan ha kulon szedem oket is jo.

Jo ejt mindenkinek!

5839. Adali
2010. dec. 6. 21:31

Csinita nagyon ugyesek vagytok! Kitartas, mar alig varjuk a kepeket a fiukrol!

Igen, ha elgondolom, hogy meg regebben azon gondolkodtunk, hogy ki fog hamarabb jonni, te vagy en :) hat kicsit megeloztel:)

Hope, annyira edes a kisfiad:)

Reggel 8=ra kell megerkeznunk a korhazba penteken. Csajszi, Magneziumot kell, Magne B6!

Koszi az otletet, hasznaltam az otrivine-t, most kapok levegot..:) De meg szarocskan vagyok...:( Remelem, holnapra jobb lesz csajok, drukkoljatok

Ooo, cirbolya, Dorka milyen kis cukor lehetett!!!

Jo ejt, megjott a "masszorom" mennem kell :) (ferjem)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook