Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Ma gyumolcs napom van, es egy kicsit megvisel, mert egy kicsit, de tenyleg csak egy kicsit ehes vagyok, viszont nem akarok tulzasba esni a gyumolccsel sem, mert hat abban is van eleg sok cukor :(
Tobbiek hogy alltok?
Tudtok valamilyen trükköt az anyagcsere felgyorsítására? Ugyanis azt vettem észre, hogy nálam ezalatt a diéta alatt nagyon lelassult :( Nem mintha normál esetben nagyon gyors lenne :)
És mi van ha leáll a fogyás?(itt még nem tartok, de szeretek felkészülni a különböző helyzetekre) Mit lehet csinálni, vagy csak várni?
Egyébként nekem ma fehérje napom van és gyros húst ettem salival! nagyon fincsi volt!
Egy probléma: olyan 90 naposról hallottam, amelyikben nem kell külön keményítő és szénhidrát napot tartani, hanem lehet egybe a kettőt!
szerintetek kevésbé hatásos, mint az eredeti?
Nekem így könnyebbnek tűnik
Sziasztok!
Kicsit régen írtam már, de mindent visszaolvastam és örömmel látom, hogy megint bővültünk pár fővel!
Stephard, szerintem ehetsz hozzá salit, mert végülis szénhidrát napon az a lényeg, hogy ne egyél fehérjét! nyugodtan....
Sziasztok!
Szénhidrát napon lehet enni salátát? Mondjuk pizzához...
Neked is szép napot! :) Meg mindenkinek!
Hát ma egy kicsit rossz lesz a víznap, mert éhesen ébredtem! :( Hááát.... remélem hogy kibírom. Mondjuk főznöm nem kell tegnap megcsináltam mára is. De. programom van, a gyerekekkel megyünk a doktornőhöz. :( A legnagyobb melegben betegek! Hát ilyet :(((( Délután meg megpróbálom tanulni a Kreszt, mert lassan el kellene kezdeni. Szóval lefoglalom magam. Mindenkinek kellemes napot!
Sziasztok!
Én bűnöztem, na jó, nem mert szünetet tartottam, mert felborult a terv! :( De a súlyom ennek ellenére csökkent, ha nem is sokat, most 18,5 kiló mínusznál tartok! 1,5 kiló és mínusz 20!! El sem hiszem! Holnap vizezek, aztán kezdődik elölről! Igaz még így is sok a feleslegem, de már szépen apadok. A bőröm se sínyli meg a fogyást, olyan lassan mennek a kilók, meg azért ha időm engedi tornázgatok szépen. A hónapban még a fél kilónak le kell menni, ennyi a terv :) Shephard: próbáld meg, ha kell ha nem egy decis pohárba kiöntesz vizet és megiszod, mondjuk fél óránként! Lehet bejön, nekem igazán az jött be, hogy a lakásban mindenhol van ásványvíz, így ha elmegyek előtte, iszom pár kortyot. Most már a vízivással nincs gond, napi 3-3,5 liter simán lemegy. Ha unom iszom bolerót is közbe közbe. Jó nem a legjobb, de még mindig jobb, mintha nem innék :) Nem szeretem ugyanis az ásványvizet sajna. :( De ez a kis változatosság meg nem árt :)
Na mentem a pici mellé aludni, beteg és iszonyú nyügi, apa meg nem jön haza, ugyhogy együtt alszunk :)
Sziasztok!
Hogy vagytok? Kinek hogy megy?
Nekem ma chilis bab volt az ebedem, de nem akartam hozza rizst enni, ugyhogy salataval :) Ez is uj recept es nagyon klassz :) Remelem a sok eheto kaja ellenere lefele fog menni a merleg nyelve :)
Rosszul allok az ivassal, marmint a folyadekbevitellel :) Nagyon nem megy a sok ivas, akarhogy is eroltetem :( De dolgozom meg rajta, most kb napi 1,5 liter az ami megy, de tobb kene!
Mindenkinek sok sikert es kitartast :)
Koszonom! Es azt gondolom, hogy talan szenhidrat napon lehet inni egy pohar bort!
Nekem most vmiert nagyon jol megy! Tele vagyok energiaval! Eddig mindig rettegtem a gyum.naptol es most meg mindig varom! Kitartas mindenkinek!
Eddig a receptek kiírásáig jutottam, de ma már megcsináltam az ottani egyik receptet, és isteni finom volt, ez többször is fog szerepelni a listán :)
Köfta név alatt fut, nagyon gyorsan össze lehet dobni, és kb 45 perc alatt megsül, én görög salátát csináltam hozzá :)
A héten még lesz ottani receptek közül: Hamis chilis bab, Pizza, Hagymás-paradicsomos-gombás szósz (pizzára) illetve Zöldségpaella. Kíváncsi vagyok, hogy vajon a többi is ilyen jól sikerül-e? Mert ha igen, akkor nagyon jókat fogok enni, annak ellenére, hogy diétázok :)
További ajánlott fórumok:
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Állásinterjúval kapcsolatos kérdések, tapasztalatok
- Leszázalékolás, rehabilitáció, munkaképesség csökkenés.. Kérdések és válaszok ezzel kapcsolatban
- Hipofízis Mikroadenómával kapcsolatos kérdések, válaszok és tapasztalatok
- Könyveléssel kapcsolatos kérdések és válaszok.