Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Szia!
Ez jó kérdés :) Leginkább dolgozok, de belátható időn belül megyek haza végleg :)
Szalagóriás
Hozzávalók:
Tészta: 35 dkg liszt, 5 dkg vaj, 5 dkg cukor, 2 tojássárgája, 1 sutopor
Krém: 20 dkg cukor, 6 dl tej, 3 ek liszt, 10 dkg vaj, 1 vaníliás cukor
Elkészítés: A tészta hozzávalóit osszedolgozzuk és 3 lapot sutunk belole.
A krémhez a cukrot megpirítjuk, felengedjuk 3 dl tejjel. Másik 3 dl tejben elkeverjuk a lisztet és lassan a karamellhez ontjuk, surure fozzuk. Ha kihult hozzákeverjuk a vajat és a vaníliás cukrot, majd a kremmel megtoltjuk a lapokat, a tetejét porcukorral meghintjuk, hosszúkás szeletekre vagjuk.
Nagyon finom omlós suti, szinte eteti magát :)
Én jobban szeretem az ugri-bugrikat, mert akkor legalább úgy érzem, hogy tettem valamit :) Bár tegnap tartottam egy torna nélkuli napot, mert az elotte lévo két hétben napi 1,5 órát tornáztam és egy kicsit besokalltam, de ma nagyon jól esett ismét :)
Kipróbáltam 3 nem ugralósat is a múlt héten, de nem tetszettek, túl gyengék voltak, nem éreztem utána azt, hogy na ez klassz volt mindjárt meghalok :)
Igazán nincs mit! :) A tornáról meg annyit, hogy én sem bírom végigcsinálni az ugri-bugri tornákat :)
A reggeli felkelésről meg nem is beszélve :)))
Hát, ott nem vagyok képben víz ügyben, de biztos van pár nemzetközi márka,ami itt is, ott is van
Jó lehet ott élni, legalábbis innen úgy tűnhet :)
:)
Olvastam, hogy gondod van a vízivással. Hát, nekem is volt, 2-3 decin simán ellennék egy nap, ha nem figyelek oda. Én úgy oldottam ezt meg, hogy vettem egy 2 literes mentes vizet és azt mindenhova hordozgattam magammal, kitűztem, hogy az ma el kell fogyjon. Betettem a táskámba, és ittam autóban, munkahelyen, mindenütt. Aztán így lassan rászoktam az ivásra, :) na jó, a vízivásra. Egyébként az a tapasztalatom, hogy az sem mindegy, milyen az az ásványvíz, mert van, ami olyan "kemény",vagy nem tudom milyen, hogy alig csúszik le. Viszont vannak olyan vizek, amik szinte észrevétlenül lecsúsznak. Csak óvatosan írom, mert hogy reklám, de a Sztkiralyi, a Vera és most ami nekem nagyon bejött a babáknak forralás nélkül is adható Jana.Na, az nekem is nagyon bejön :)) Ráadásul egy literes a palack, praktikus és könnyen fogy :)
Talán neked is bejön.
Sziasztok!
Üdv az újaknak, na és persze a régieknek is. :)
Már napok óta készülök írni, de valahogy nem jött össze. Hol siránkozósban voltam, hol kapkodósban.
Ma van a 46. napom. Hát, a tíz kilós fogyást még nem értem el, de azért apadok. Most - keddig - megint két hétig stagnáltam, aztán hopp lement másfél kiló. Úgy, hogy a szerda éjszaka kimaradt alvásilag, mert olyan későn feküdtem volna le, hogy már nem volt értelme, mert hajnalban kellett kelnem. Aztán mikor hazaértem, napközben ráálltam a mérlegre, és azt hittem, annyira álmos vagyok, hogy rosszul látok :)) De kiderült, hogy nem, valóban lement a súlyom és azóta is így van. Ma fehérje napom van, picit többet ettem, mint szoktam, meg is nyomta a gyomrom. Tegnap a gyüminapot sem bírtam bűn nélkül, szégyellem, de ez van. Érdekes, hogy azt hittem, a melegben alig kívánok majd enni, de valahogy pont fordítva, annyit izzadok, hogy a sok víz mellé kifejezetten kívánom az energiát adó ételeket. De azért még mindig nem jellemző a bűnözés, ha rendezvényre megyek, vagy sütivel kínálnak - ami a munkám kapcsán gyakran előfordul - akkor sem csábulok el. Elmondom, hogy diétázom és ha mindenképpen szeretnének megkínálni, vagy kedveskedni a finomsággal, akkor inkább elviszek egy szeletet és megeszem, amikor lehet. Ezt megértik, a hűtőben meg simán kibír pár napot egy süti. Holnap például prószafesztiválra megyek, gyanítom, ott is ez lesz :))
Szóval az elkeseredés már nem tör rám a stagnálás miatt, kitartóan csinálom. Legfeljebb, ha nem fogyok annyit, amennyit szeretnék a 90 nap végére, akkor majd tovább csinálom. Vettem egy kis lépcsőzőgépet is, minden nap egy perccel többet küzdök rajta. Az is biztos segít majd.
Kitartást mindenkinek! Bocs, hogy ilyen sokat írtam....
Igynogy, jobbulást!!!!
E
További ajánlott fórumok:
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Állásinterjúval kapcsolatos kérdések, tapasztalatok
- Leszázalékolás, rehabilitáció, munkaképesség csökkenés.. Kérdések és válaszok ezzel kapcsolatban
- Hipofízis Mikroadenómával kapcsolatos kérdések, válaszok és tapasztalatok
- Könyveléssel kapcsolatos kérdések és válaszok.