Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban fórum

Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban (beszélgetés)

A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.

❮❮ ... 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 ... ❯❯
3935. Shephard (válaszként erre: 3932. - Kavicska)
2007. júl. 29. 12:27

Szia!

Ez jó kérdés :) Leginkább dolgozok, de belátható időn belül megyek haza végleg :)

3934. igynogy
2007. júl. 29. 11:01
Én itt vagyok! :) Shephard: köszi a receptet, ki fogom próbálni :) Még ma :) Van itthon hozzá minden, kivéve a vaníliás cukrot, de megyek ugyis le a boldba, mert elfogyott a banán, és a gyerekek rimánkodnak banánért. :) A Csodás Csokis muffinnak a másik neve, nem a full jó muffint? Kell bele lekvár? Mert ha igen, akkor azt én is megcsináltam, nekem ízlett, de a gyerekeknek nem. :( Kavicska: hátigen én nagyon későn ébredtem, hála a gyógyszernek amit bevettem, a gyerekek meg nem ébresztettek szépen játszottak a szobájukban, csak a kicsi kipakolta a szekrényeket :) Én megfogadtam, hogy csak négynaponta mérem magam, de nem bírom ki :( Így mindennap ráállok, és látom a változást. Pl az utóbbi három napban minden nap 10-20-30 dekával voltam kevesebb. Nem sok, de ha nem kontrollálom magam, akkor elszalad velem a ló :) Így nekem jó, igaz a stagnáláskor mindig letörök, de azért bíztató. De ha kibírod inkább ne állj rá minden nap, nem jó, de én már mérlegfüggő vagyok. :(
3933. kavicska
2007. júl. 29. 07:06
jojo, hogy vasarnap reggel van, de hova tunt mindneki??? Ebreszto lanyok! :-)))))
3932. kavicska
2007. júl. 29. 02:23
Sziasztok! Ma nekem is szenhidrat napon van! A muffinok kozul en a karamellel toltottet szeretem! Ez is kakaos tesztaju es nagyon finom! De azt hiszem ma kihagyom, mert nem vettem meg a hozzvalokat! Es itt vasarnap szinte minden zarva van! Ti, hogy meritek magatokat? Milyen idokozonket? En meg csak egyszer mertem magam es ma van a 11. napom!Sokkal jobban erzem magam miota csinalom a dietat! Es tele vagyok erovel! Shephard, mit csinalsz Irorszgba?
3931. Shephard
2007. júl. 29. 00:07
Szép jó éjszakát mindenkinek :)
3930. Shephard (válaszként erre: 3928. - Igynogy)
2007. júl. 28. 23:03
Nálunk a Csodás csokis muffin a nyero cukormázzal (sokszínut szoktam csinálni, cukorkákkal a tetején) :) Bár most a mázt elhagyom, hogy azért mégse legyen olyan szénhidrát bomba :)
3929. Shephard (válaszként erre: 3928. - Igynogy)
2007. júl. 28. 22:57

Szalagóriás

Hozzávalók:

Tészta: 35 dkg liszt, 5 dkg vaj, 5 dkg cukor, 2 tojássárgája, 1 sutopor

Krém: 20 dkg cukor, 6 dl tej, 3 ek liszt, 10 dkg vaj, 1 vaníliás cukor

Elkészítés: A tészta hozzávalóit osszedolgozzuk és 3 lapot sutunk belole.

A krémhez a cukrot megpirítjuk, felengedjuk 3 dl tejjel. Másik 3 dl tejben elkeverjuk a lisztet és lassan a karamellhez ontjuk, surure fozzuk. Ha kihult hozzákeverjuk a vajat és a vaníliás cukrot, majd a kremmel megtoltjuk a lapokat, a tetejét porcukorral meghintjuk, hosszúkás szeletekre vagjuk.

Nagyon finom omlós suti, szinte eteti magát :)

3928. igynogy
2007. júl. 28. 22:38
Köszi! azt hiszem én is muffint csinálok, feltéve ha nem lesz nagyon meleg. Mi az a Szalgóriás?? Még nem hallottam róla, bár lehet hogy igen, csak máshogy hívom :) Muffinok közül nálunk a sztracsis jön be, na a gyerekek tudják olyankor tömni a buksijukat :)
3927. Shephard (válaszként erre: 3926. - Igynogy)
2007. júl. 28. 21:56
Én csináltam már Csokis muffint (gyors és mindenki imádja), Szalagóriást (kozepesen gyors és mindenki imádja), illetve egyszer vettem Chocolate brownie-t :) Még az elején vagyok, azért nincs tobb otletem :)
3926. igynogy
2007. júl. 28. 21:47
Az nekem nincs meg, de majd megkérem páromat. :) Igaz én örülök, ha 40 percem van tornázni egyben :) A gyerekek max 1 órát alszanak, és azért edzés után jól esik letusolni. Holnap tésztanapom lesz, de nem tudom mit kellene sütni vacsira :( Ötlet??
3925. Shephard (válaszként erre: 3924. - Igynogy)
2007. júl. 28. 20:59
Nálam most a Norbi 3. (Foldon, vízen, levegoben) a nyero :) 1,5 óra, de mindent megmozgat :) Én is csináltam régebben Rékát, de egy ido után nem bírta a térdem, ugyhogy visszatértem a jól beválthoz :)
3924. igynogy
2007. júl. 28. 19:49
:) Ha szabad érdeklődnöm mire tornázol??? Én az elején Norbi duci tréningeztem, sok is volt a súlyom, most a Rékát nyomom, hol az egyiket, hol a másikat. :)
3923. Shephard (válaszként erre: 3922. - Igynogy)
2007. júl. 28. 19:21

Én jobban szeretem az ugri-bugrikat, mert akkor legalább úgy érzem, hogy tettem valamit :) Bár tegnap tartottam egy torna nélkuli napot, mert az elotte lévo két hétben napi 1,5 órát tornáztam és egy kicsit besokalltam, de ma nagyon jól esett ismét :)

Kipróbáltam 3 nem ugralósat is a múlt héten, de nem tetszettek, túl gyengék voltak, nem éreztem utána azt, hogy na ez klassz volt mindjárt meghalok :)

3922. igynogy (válaszként erre: 3921. - Shephard)
2007. júl. 28. 19:07

Igazán nincs mit! :) A tornáról meg annyit, hogy én sem bírom végigcsinálni az ugri-bugri tornákat :)

A reggeli felkelésről meg nem is beszélve :)))

3921. Shephard (válaszként erre: 3920. - Igynogy)
2007. júl. 28. 18:48
Ó koszi, pedig néha vagy 100 évesnek érzem magam :) Foleg ha nem bírom végigcsinálni a tornát :)
3920. igynogy
2007. júl. 28. 16:23
Ugyan ugyan! Még fiatal vagy :) Én is még csak a 25. életévemet taposom :)
3919. Shephard (válaszként erre: 3918. - Igynogy)
2007. júl. 28. 15:25
Én is így voltam vele régebben, de mostanában eléggé turelmes tudok lenni :) Lehet, hogy oregszem? :)
3918. igynogy (válaszként erre: 3917. - Shephard)
2007. júl. 28. 15:21
Alapjáraton sajnos nem vagyok egy türelmes egyén :( Bár mostanában mintha kicsit visszafogtam volna magam. :)
3917. Shephard (válaszként erre: 3916. - Igynogy)
2007. júl. 28. 14:08
Na látod :) Turelem rózsát terem :)
3916. igynogy
2007. júl. 28. 13:43
Na már ide is ért! :)
3915. Shephard
2007. júl. 28. 11:17
Várj egy kicsit mindjárt odaér, vegulis nem a szomszédban vagyok :)
3914. igynogy
2007. júl. 28. 11:14
Köszi :)))) Egyenlőre még nem érzem!
3913. Shephard (válaszként erre: 3912. - Igynogy)
2007. júl. 28. 11:08
Ok, koszi, épp most kuldtem egy kis hideget :)
3912. igynogy
2007. júl. 28. 07:46
Jó reggelt! Estella köszi, már gyógyulok :) A kicsim sem volt fennt egyszer sem :) A lázam elmúlt, bár a közérzetem nem a legjobb, de remélem lassan már még jobban leszek. Shephard ha azon múlik, én küldök meleget ezerrel küld, küld küld :)) Nekem meg hideg kellene :)
3911. Shephard (válaszként erre: 3910. - Estella)
2007. júl. 27. 22:42
Igen, onnan úgy tunik :) Idén nyáron még nem volt 20 fok felett a homérséklet, jól jonne egy kis meleg otthonról :)
3910. estella (válaszként erre: 3909. - Shephard)
2007. júl. 27. 22:06

Hát, ott nem vagyok képben víz ügyben, de biztos van pár nemzetközi márka,ami itt is, ott is van

Jó lehet ott élni, legalábbis innen úgy tűnhet :)

3909. Shephard (válaszként erre: 3908. - Estella)
2007. júl. 27. 21:58
Koszi a tippet, ma ha szerencsém lesz meglesz a 2,5 liter, de csak azért mert ma gyumi napom van és ittam gyumolcslevet is (100%-osat). Egyébként ebben a lecsúszós vízben van valami, nekem sem jon be mindegyik :( Most is teszt alatt van általam 1-2 fajta, mert az itteni vizeket még nem ismerem, Írországban lakom!
3908. estella (válaszként erre: 3907. - Shephard)
2007. júl. 27. 21:17

:)

Olvastam, hogy gondod van a vízivással. Hát, nekem is volt, 2-3 decin simán ellennék egy nap, ha nem figyelek oda. Én úgy oldottam ezt meg, hogy vettem egy 2 literes mentes vizet és azt mindenhova hordozgattam magammal, kitűztem, hogy az ma el kell fogyjon. Betettem a táskámba, és ittam autóban, munkahelyen, mindenütt. Aztán így lassan rászoktam az ivásra, :) na jó, a vízivásra. Egyébként az a tapasztalatom, hogy az sem mindegy, milyen az az ásványvíz, mert van, ami olyan "kemény",vagy nem tudom milyen, hogy alig csúszik le. Viszont vannak olyan vizek, amik szinte észrevétlenül lecsúsznak. Csak óvatosan írom, mert hogy reklám, de a Sztkiralyi, a Vera és most ami nekem nagyon bejött a babáknak forralás nélkül is adható Jana.Na, az nekem is nagyon bejön :)) Ráadásul egy literes a palack, praktikus és könnyen fogy :)

Talán neked is bejön.

3907. Shephard (válaszként erre: 3906. - Estella)
2007. júl. 27. 20:56
Gyere gyakrabban, és írj mindig ilyen sokat :)
3906. estella
2007. júl. 27. 20:53

Sziasztok!

Üdv az újaknak, na és persze a régieknek is. :)

Már napok óta készülök írni, de valahogy nem jött össze. Hol siránkozósban voltam, hol kapkodósban.

Ma van a 46. napom. Hát, a tíz kilós fogyást még nem értem el, de azért apadok. Most - keddig - megint két hétig stagnáltam, aztán hopp lement másfél kiló. Úgy, hogy a szerda éjszaka kimaradt alvásilag, mert olyan későn feküdtem volna le, hogy már nem volt értelme, mert hajnalban kellett kelnem. Aztán mikor hazaértem, napközben ráálltam a mérlegre, és azt hittem, annyira álmos vagyok, hogy rosszul látok :)) De kiderült, hogy nem, valóban lement a súlyom és azóta is így van. Ma fehérje napom van, picit többet ettem, mint szoktam, meg is nyomta a gyomrom. Tegnap a gyüminapot sem bírtam bűn nélkül, szégyellem, de ez van. Érdekes, hogy azt hittem, a melegben alig kívánok majd enni, de valahogy pont fordítva, annyit izzadok, hogy a sok víz mellé kifejezetten kívánom az energiát adó ételeket. De azért még mindig nem jellemző a bűnözés, ha rendezvényre megyek, vagy sütivel kínálnak - ami a munkám kapcsán gyakran előfordul - akkor sem csábulok el. Elmondom, hogy diétázom és ha mindenképpen szeretnének megkínálni, vagy kedveskedni a finomsággal, akkor inkább elviszek egy szeletet és megeszem, amikor lehet. Ezt megértik, a hűtőben meg simán kibír pár napot egy süti. Holnap például prószafesztiválra megyek, gyanítom, ott is ez lesz :))

Szóval az elkeseredés már nem tör rám a stagnálás miatt, kitartóan csinálom. Legfeljebb, ha nem fogyok annyit, amennyit szeretnék a 90 nap végére, akkor majd tovább csinálom. Vettem egy kis lépcsőzőgépet is, minden nap egy perccel többet küzdök rajta. Az is biztos segít majd.

Kitartást mindenkinek! Bocs, hogy ilyen sokat írtam....

Igynogy, jobbulást!!!!

E

❮❮ ... 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook