Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Ok, bocsi, gyere sokat :)
Én nem iszok kávét, szóval még ez a kis engedékenység sincs meg nálam! És mégsem fogytam, na mindegy, majd túllépek rajta :)
Sziasztok!
Na, azért én is vagyogatok, majd igyekszem gyakrabban :)
Ma már a második gyüminapot tartom, mert a prószafesztiválon mégsem sikerült ellenállnom sajna.....Így egy nap alatt "letudtam" a keményítő és a szénhidrát napot vasárnap meg ma gyüminapot tartok. Igyekszem. Hát nem egy ideális megoldás ez így, de mit tegyek. Ha egyszer bűnöztem, most viseljem a következményeit :) Szerencsére a "nagy zabálás" csak 10 dgk-ot emelt a súlyomon, úgyhogy nagy baj nincs, csak épp nem fogytam. :(
Ja, kávét azt én is iszok, gyüminapon is, az a "nasim", ha már végképp úgy megveszek valami normális dologért. :)
Nem adom fel, elérem a célom, ha beledöglök akkor is :)
A sztapacska nagyon fincsi, bár én mindig tojással eszem, mert bár szeretem a túrót is meg a tejfölt is, de csak külön-külön, együtt brrrr. A családom mind a mai napig nem érti miért nem szeretem, mikor nálunk mindenki imádja, hát én vagyok a kivétel, a túrós tésztát is rühellem, valahogy nem csípem a kettőt egyszerre :)
Fogsz ám hiányozni, mert mint látható más nemigen jár erre, most majd egyedül fogok beszélgetni :) És meddig maradtok anyukádnál? Kell a kikapcsolódás, meg a hetedikről való kiszabadulás :)
Én már régóta sokszor tartok víznapot, számomra kibírhatóbb, mint a gyümölcsnap. A súlyod ingadozhat, nálam rengetegszer volt, jobban visszatartod a vizet, vagy esetleg olyan ételt ettél, ami jobban hízlal, hiába fogyókúrás. Én például ha tojást eszek, nemhogy fogyok, hanem 1-2 kiló felcsúszik. Ne add fel semmiképpen. A víznap szerintem jó, igaz én ilyenkor is megiszom a kávémat, nem bírom ki nélküle. :) Gyüminap után amúgy is összeszűkűl egy kicsit a gyomor, jobban lehet bírni.
Igen lehet pihizni a nagy nélkül, csak probléma, hogy hiányzik :) Pedig még csak most ment el. Mindig csacsog mellettem, és ez bizony hiányzik :( Ráadául csak pénteken jön haza, és az bizony rengeteg idő. :( Szombaton meg megyünk anyumhoz, úgyhogy addig vagyok, aztán csak nagyon ritkán, mert anyumnak nincs net, csak nővéreméknek. :( De azért próbálok majd sűrűbben jelentkezni. Ha sikerül :) De anyumnál ott a nagy kert, lesz mit csinálni. Na most megyek, mert főzöm az ebédet, tejfölös tarhonyaleves lesz és túrós-tejfölös sztrapacska párom kérésére :)
Majd du. ha alszik a babóm leszek :)
Köszönöm szépen :)
Én még sosem csináltam víznapot, mennyire kibírhatatlan? Mi van ha az ember nem bírja a nap folyamán?
Na ma megvolt a méricskélés, hát csoda az nem történt :) csípő -1, comb -2 (ami nem árt), vádli -2, ennyi. A hasamból is ment le szemmel látható, de centiben meg nem :( Viszont a súlyom fölugrott +1 kg-t :( Nem tudom miért, de nem idegesítem magam miatta, mert akkor tuti feladom a diétát :) És azt nem akarom, legalábbis most még nem :)
El tudom képzelni, hogy mennyire pihentető, ha csak 1 gyerek van, néha kell a lazítás :)
Shephard: Isten életessen sokáig, míg a Tisza ki nem szárad bokáig. :)
Nekem ma gyüminapom van, úgyhogy ki fogok ma szenvedni. :( A lift még mindig nem jó, be leszek ma is zárva. Én kibírom, de a kicsi. A nagy meg lelépett itthonról elment a nagyanyjáékhoz. Egy kis pihike. A pici most kellt fel, este 9 órától, tényleg jól bírta. Mivel nincs itthon gyümim, ezért bizony lehet víz nap lesz belőle :( 2 banán van, az meg kell a gyereknek :) De nem gond!
Igen, Magyarorszaggal 8 ora es Irorszaggal (Angliaval 9 ora az elteres) Igy aztan Ti meg csak a napotok lejen vagytok most is! En mar "kiszenvedtem" a magamet mara! De holnap olyan finomat csinalok magamnak, vmi majat es husit is! Mar nagyon rakeszultem! Ti, mit csinaltok???
Sok erot Lanyok!
Nálam még csak 11, Írország, 1 órával korábban :)
Én is ma megsütöttem a muffinokat, szép színes mázt is tettem rájuk, bár ezt nem szoktam, de mivel holnap lesz a névnapom, meg szénhidrát napom is ennyit megérdemlek :) De nem esek túlzásba ám :)
Nekem holnap nagy nap lesz: most fogom magam először megmérni centiméterrel, jó lenne ha valami csoda folytán klassz eredmények jönnének ki :) Az feldobná a napom, és az lenne csak az igazi ajándék!
Én mondtam, hogy eteti magát, a piszok :)
Gellért is már inkább a WC választja, mert a biliről állandóan felugrál :) Vettünk neki rá egy ülőke szűkítőt, nagyon klassz puha anyagú vidám mintákkal, meg ugyanolyan mintázatú fellépőt, hogy a dizájn is stimmeljen :)
Nekem is csak a hálókban van szőnyeg, hála istennek. Bár hamar el lehet tüntetni onnan is :) Tapasztalat :) Akkor pont annyi idősen volt ez neki, mint Lacusnak :) Hát igen nehéz, és most még ez a bili úúúúútálat is :( Nem tudom mi lesz! Néztem már zenélőset, de most azt gondoltam, mivel a wc-n nem sír, így veszek lépcsős fellépőt! Na jó ez nem idevág! :)
Estére csak 20 dekát híztam az egész du-táni sütievésben, mert bizony eteti magát :) Köszi mégegyszer a receptet!
:) Mondtam én hogy valami kimaradt. Hiába gyúrogattam csak nem akart összeállni :) De azért nagyon fini.
Hát igen nem egyszerű a közlekedés, bár amióta itt lakunk, azóta csak kétszer volt rossz a lift, de ebből egyszer 2 hétig, mert csinálták. Na az gáz volt. :( Dehát én ne is panaszkodjam, barátnőm 4 emeletesben lakik, és ott nincs lift, két pici babája van :) na előtte le a kalappal, a negyediken lakik :) Kivagyok! A fiamnak még mindig nem lehet pelust adni, mert kiütéses a popsija, és most nem hajlandó bilire ülni :( Mindenhol folt van már :(((
Köszi, én mondtam :)
Egyébként tényleg kihagytam belőle 1 dl tejet, bocsi! Csak ez nincs nekem benne a receptfüzetemben, de tudom, hogy kell bele, nem értem most miért felejtettem el?
Hát nem lehet egyszerű a hetedikről való le és fel közlekedés, elismerésem :)
Csak van, aki nem szeret lapokat sütni :)
Gratulálok a 20 kg mínuszhoz :) Bárcsak én is ott tartanék, jó lenne már, vagy legalább egy 10-es :)
Jó játszizást, én is itt leszek este :) Reméljük mások is felbukkannak :)
A lányom szerint finom, csak édes :) 4 szelet vágott be. A fiam is mind egy takaró szálig megette. :) Pedig ő nem egy édes szájú inkább a pogit szereti, meg a ropit. :)
Ja elfelejtettem. Még 80 deka és megvan a -20 kiló :)
ANNYIRA BOLDOG VAGYOK!
Csak még legalább 10 le kellene adni, de jó volna még 20 :) Na jó 15. Év végére szeretném elérni a -10 et, aztán 1 hó pihi, és ismét nekivágni a fogyónak :) A kitartás most megvan :) . Este leszek már csak mert megyünk le a játszira a gyerkőcökkel :) sziasztok
Shephard itt vagy??
Nem írtál el valamit?? Nekem nem akar összeállni a tészta :( LÉgyszi légyszi!!
mindmegette.hu
Bocsiiiii :)
Szia!
Ezt a nevet még nem hallottam, hogy full jó muffin, de ki tudja, a Csodás csokis muffint ezzel a névvel megtalálod a mindmegett.hu-n!
Én is ma sütök, igaz csak holnap lesz szénhidrát napom, de ez a muffin például szerintem sokkal finomabb másnaposan, nem esik annyira szét :)
További ajánlott fórumok:
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Állásinterjúval kapcsolatos kérdések, tapasztalatok
- Leszázalékolás, rehabilitáció, munkaképesség csökkenés.. Kérdések és válaszok ezzel kapcsolatban
- Hipofízis Mikroadenómával kapcsolatos kérdések, válaszok és tapasztalatok
- Könyveléssel kapcsolatos kérdések és válaszok.