Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban fórum

Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban (beszélgetés)

A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.

❮❮ ... 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 ... ❯❯
3965. Shephard (válaszként erre: 3963. - Estella)
2007. júl. 30. 15:40

Ok, bocsi, gyere sokat :)

Én nem iszok kávét, szóval még ez a kis engedékenység sincs meg nálam! És mégsem fogytam, na mindegy, majd túllépek rajta :)

3964. igynogy
2007. júl. 30. 14:10
Kb 2 hétre megyünk! A múltkor is ennyi időre mentünk, aztán 1 hónap lett belőle.:) De most jönni kell haza mert a lányom szeptembertől oviba megy ám! Most elmentem szopiztatni majd jövök! :)
3963. estella
2007. júl. 30. 13:31

Sziasztok!

Na, azért én is vagyogatok, majd igyekszem gyakrabban :)

Ma már a második gyüminapot tartom, mert a prószafesztiválon mégsem sikerült ellenállnom sajna.....Így egy nap alatt "letudtam" a keményítő és a szénhidrát napot vasárnap meg ma gyüminapot tartok. Igyekszem. Hát nem egy ideális megoldás ez így, de mit tegyek. Ha egyszer bűnöztem, most viseljem a következményeit :) Szerencsére a "nagy zabálás" csak 10 dgk-ot emelt a súlyomon, úgyhogy nagy baj nincs, csak épp nem fogytam. :(

Ja, kávét azt én is iszok, gyüminapon is, az a "nasim", ha már végképp úgy megveszek valami normális dologért. :)

3962. Shephard (válaszként erre: 3961. - Igynogy)
2007. júl. 30. 12:43

Nem adom fel, elérem a célom, ha beledöglök akkor is :)

A sztapacska nagyon fincsi, bár én mindig tojással eszem, mert bár szeretem a túrót is meg a tejfölt is, de csak külön-külön, együtt brrrr. A családom mind a mai napig nem érti miért nem szeretem, mikor nálunk mindenki imádja, hát én vagyok a kivétel, a túrós tésztát is rühellem, valahogy nem csípem a kettőt egyszerre :)

Fogsz ám hiányozni, mert mint látható más nemigen jár erre, most majd egyedül fogok beszélgetni :) És meddig maradtok anyukádnál? Kell a kikapcsolódás, meg a hetedikről való kiszabadulás :)

3961. igynogy
2007. júl. 30. 12:00

Én már régóta sokszor tartok víznapot, számomra kibírhatóbb, mint a gyümölcsnap. A súlyod ingadozhat, nálam rengetegszer volt, jobban visszatartod a vizet, vagy esetleg olyan ételt ettél, ami jobban hízlal, hiába fogyókúrás. Én például ha tojást eszek, nemhogy fogyok, hanem 1-2 kiló felcsúszik. Ne add fel semmiképpen. A víznap szerintem jó, igaz én ilyenkor is megiszom a kávémat, nem bírom ki nélküle. :) Gyüminap után amúgy is összeszűkűl egy kicsit a gyomor, jobban lehet bírni.

Igen lehet pihizni a nagy nélkül, csak probléma, hogy hiányzik :) Pedig még csak most ment el. Mindig csacsog mellettem, és ez bizony hiányzik :( Ráadául csak pénteken jön haza, és az bizony rengeteg idő. :( Szombaton meg megyünk anyumhoz, úgyhogy addig vagyok, aztán csak nagyon ritkán, mert anyumnak nincs net, csak nővéreméknek. :( De azért próbálok majd sűrűbben jelentkezni. Ha sikerül :) De anyumnál ott a nagy kert, lesz mit csinálni. Na most megyek, mert főzöm az ebédet, tejfölös tarhonyaleves lesz és túrós-tejfölös sztrapacska párom kérésére :)

Majd du. ha alszik a babóm leszek :)

3960. Shephard (válaszként erre: 3959. - Igynogy)
2007. júl. 30. 11:13

Köszönöm szépen :)

Én még sosem csináltam víznapot, mennyire kibírhatatlan? Mi van ha az ember nem bírja a nap folyamán?

Na ma megvolt a méricskélés, hát csoda az nem történt :) csípő -1, comb -2 (ami nem árt), vádli -2, ennyi. A hasamból is ment le szemmel látható, de centiben meg nem :( Viszont a súlyom fölugrott +1 kg-t :( Nem tudom miért, de nem idegesítem magam miatta, mert akkor tuti feladom a diétát :) És azt nem akarom, legalábbis most még nem :)

El tudom képzelni, hogy mennyire pihentető, ha csak 1 gyerek van, néha kell a lazítás :)

3959. igynogy
2007. júl. 30. 11:02

Shephard: Isten életessen sokáig, míg a Tisza ki nem szárad bokáig. :)

Nekem ma gyüminapom van, úgyhogy ki fogok ma szenvedni. :( A lift még mindig nem jó, be leszek ma is zárva. Én kibírom, de a kicsi. A nagy meg lelépett itthonról elment a nagyanyjáékhoz. Egy kis pihike. A pici most kellt fel, este 9 órától, tényleg jól bírta. Mivel nincs itthon gyümim, ezért bizony lehet víz nap lesz belőle :( 2 banán van, az meg kell a gyereknek :) De nem gond!

3958. Shephard (válaszként erre: 3956. - Kavicska)
2007. júl. 30. 10:10
Köszi, Judit nap van ma :) Nekem holnap gyümölcsnapom lesz, szóval nem főzök :) Bár lehet hogy kezdek valamit a gyümikkel, de ez még képlékeny :) HOsszabb ideje élsz már kinnt? Véglegesen ott maradsz?
3957. kavicska
2007. júl. 30. 09:49

Igen, Magyarorszaggal 8 ora es Irorszaggal (Angliaval 9 ora az elteres) Igy aztan Ti meg csak a napotok lejen vagytok most is! En mar "kiszenvedtem" a magamet mara! De holnap olyan finomat csinalok magamnak, vmi majat es husit is! Mar nagyon rakeszultem! Ti, mit csinaltok???

Sok erot Lanyok!

3956. kavicska (válaszként erre: 3955. - Shephard)
2007. júl. 30. 09:37
Igen azt tudom, mert Angliban el egy baratnom es vele is mindig nehez osszehozni a skypet! Bar az otthoniak mar egesz belejottek!Sajnos itt nincs magyar nevnaptaram es nem tudom fejobol milyen nevnap lesz holnap! De Isten eltessen! Nekem ma gyumi napom van, de lassan vege! Haaaat, nem bunoztem, de nem volt ma vmi konnyu! Holnap lehet, hogy megis en is megmerem magam!
3955. Shephard (válaszként erre: 3953. - Kavicska)
2007. júl. 30. 00:03

Nálam még csak 11, Írország, 1 órával korábban :)

Én is ma megsütöttem a muffinokat, szép színes mázt is tettem rájuk, bár ezt nem szoktam, de mivel holnap lesz a névnapom, meg szénhidrát napom is ennyit megérdemlek :) De nem esek túlzásba ám :)

Nekem holnap nagy nap lesz: most fogom magam először megmérni centiméterrel, jó lenne ha valami csoda folytán klassz eredmények jönnének ki :) Az feldobná a napom, és az lenne csak az igazi ajándék!

3954. Shephard (válaszként erre: 3952. - Igynogy)
2007. júl. 29. 23:58

Én mondtam, hogy eteti magát, a piszok :)

Gellért is már inkább a WC választja, mert a biliről állandóan felugrál :) Vettünk neki rá egy ülőke szűkítőt, nagyon klassz puha anyagú vidám mintákkal, meg ugyanolyan mintázatú fellépőt, hogy a dizájn is stimmeljen :)

3953. kavicska
2007. júl. 29. 23:47
Sziasztok Lanyok! Annyit mondogattatok ezta muffin dolgot, higy tegnap ugy ereztem, ha nem esze egyet akkor belehalok! Felpattantam a biciklire es elmentem a mekibe es vettem egy kakos muffint de igy gondoltam kesobb is kellhet majd meg a nap folyaman igy vettem meg egy msik sutit is! Na mondanom sem kell az egyiket is alig birtam megenni! De nem baj, mert lefagyasztottam! Szoval csak utolga tudom visszaolvasni amiket irtatok, de nagyon jo mert sok erot ad! (8 oraval vagyok elorebb mint TI) Nekem konnyu, mert nincs itthon merleg, igy a drogeriaban merem magam! De most nem fogom, mert meg fog jonni, es ilyenkor stagnalok! Majd ha elmulik! De sokkal jobban erzem amgam lelkileg amiota csinalom, ma van a 12. napom! GYumolcs nap! Nektek szep almokat, mert otthon lassan ejfel!
3952. igynogy (válaszként erre: 3951. - Shephard)
2007. júl. 29. 22:21

Nekem is csak a hálókban van szőnyeg, hála istennek. Bár hamar el lehet tüntetni onnan is :) Tapasztalat :) Akkor pont annyi idősen volt ez neki, mint Lacusnak :) Hát igen nehéz, és most még ez a bili úúúúútálat is :( Nem tudom mi lesz! Néztem már zenélőset, de most azt gondoltam, mivel a wc-n nem sír, így veszek lépcsős fellépőt! Na jó ez nem idevág! :)

Estére csak 20 dekát híztam az egész du-táni sütievésben, mert bizony eteti magát :) Köszi mégegyszer a receptet!

3951. Shephard (válaszként erre: 3950. - Igynogy)
2007. júl. 29. 22:05
Tudom milyen az, bár még nincs gyerekem :) Egy barátnőmmel, a férjével és a 17 hónapos fiával lakok együtt Írországban. Gellértnek (kisfiú) is kb 2 hónapja kiütéses lett a popsija, na nem volt egyszerű, mindig kéznél volt a felmosó, mert itt szőnyeg nincs csak a hálókban :) Mit ne mondjak jó hogy vége :)
3950. igynogy
2007. júl. 29. 19:47

:) Mondtam én hogy valami kimaradt. Hiába gyúrogattam csak nem akart összeállni :) De azért nagyon fini.

Hát igen nem egyszerű a közlekedés, bár amióta itt lakunk, azóta csak kétszer volt rossz a lift, de ebből egyszer 2 hétig, mert csinálták. Na az gáz volt. :( Dehát én ne is panaszkodjam, barátnőm 4 emeletesben lakik, és ott nincs lift, két pici babája van :) na előtte le a kalappal, a negyediken lakik :) Kivagyok! A fiamnak még mindig nem lehet pelust adni, mert kiütéses a popsija, és most nem hajlandó bilire ülni :( Mindenhol folt van már :(((

3949. Shephard (válaszként erre: 3948. - Igynogy)
2007. júl. 29. 19:11

Köszi, én mondtam :)

Egyébként tényleg kihagytam belőle 1 dl tejet, bocsi! Csak ez nincs nekem benne a receptfüzetemben, de tudom, hogy kell bele, nem értem most miért felejtettem el?

Hát nem lehet egyszerű a hetedikről való le és fel közlekedés, elismerésem :)

3948. igynogy
2007. júl. 29. 18:49
A süti nekem nagyon bejött :) Azt hiszem többször meg fogom sütni :)
3947. igynogy
2007. júl. 29. 18:47
Mégsem mentünk :(( Nem jó a lift. Még lecipelni lecipelem a hetedikről, nade fel :(((
3946. Shephard (válaszként erre: 3945. - Igynogy)
2007. júl. 29. 17:44

Csak van, aki nem szeret lapokat sütni :)

Gratulálok a 20 kg mínuszhoz :) Bárcsak én is ott tartanék, jó lenne már, vagy legalább egy 10-es :)

Jó játszizást, én is itt leszek este :) Reméljük mások is felbukkannak :)

3945. igynogy (válaszként erre: 3943. - Shephard)
2007. júl. 29. 16:57

A lányom szerint finom, csak édes :) 4 szelet vágott be. A fiam is mind egy takaró szálig megette. :) Pedig ő nem egy édes szájú inkább a pogit szereti, meg a ropit. :)

Ja elfelejtettem. Még 80 deka és megvan a -20 kiló :)

ANNYIRA BOLDOG VAGYOK!

Csak még legalább 10 le kellene adni, de jó volna még 20 :) Na jó 15. Év végére szeretném elérni a -10 et, aztán 1 hó pihi, és ismét nekivágni a fogyónak :) A kitartás most megvan :) . Este leszek már csak mert megyünk le a játszira a gyerkőcökkel :) sziasztok

3944. igynogy
2007. júl. 29. 16:31
Egy pici tejjel :) Tényleg nagyon kevéssel, mert nem állt össze :( De így is jó lett. Az ízét még nem tudom, majd 6-kor lesz a vacsi. :) Amúgy nem is bonyolult! :)
3943. Shephard (válaszként erre: 3942. - Igynogy)
2007. júl. 29. 15:50
Bocsi, nem voltam a közelben, nem írtam el semmit, nem értem :( Végül, hogy oldottad meg?
3942. igynogy
2007. júl. 29. 13:59
Megoldottam! Kíváncsi vagyok nagyon :)
3941. igynogy
2007. júl. 29. 13:20

Shephard itt vagy??

Nem írtál el valamit?? Nekem nem akar összeállni a tészta :( LÉgyszi légyszi!!

3940. Shephard (válaszként erre: 3939. - Igynogy)
2007. júl. 29. 13:17
Aztán majd véleményt kérek :) Nálunk a családban nagy kedvenc :)
3939. igynogy
2007. júl. 29. 13:05
Köszi! Semmi baj! Majd megnézem :) Most állok neki megsütni a sütit, mert a gyerkőcöknek fél 2 kettő fele enni kell :) Ez majd az uzsi lesz :)))
3938. Shephard (válaszként erre: 3937. - Shephard)
2007. júl. 29. 12:34

mindmegette.hu

Bocsiiiii :)

3937. Shephard (válaszként erre: 3934. - Igynogy)
2007. júl. 29. 12:32

Szia!

Ezt a nevet még nem hallottam, hogy full jó muffin, de ki tudja, a Csodás csokis muffint ezzel a névvel megtalálod a mindmegett.hu-n!

Én is ma sütök, igaz csak holnap lesz szénhidrát napom, de ez a muffin például szerintem sokkal finomabb másnaposan, nem esik annyira szét :)

3936. Shephard (válaszként erre: 3932. - Kavicska)
2007. júl. 29. 12:29
Na ezt kihagytam: én minden gyümölcsnap után mérem magam mérleggel, és 2 hetente centiméterrel (holnap lesz az első ilyen)! Ma vagyok 2 hetes, ami ha azt nézzünk egy fél hónap :)
❮❮ ... 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook