Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban fórum

Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban (beszélgetés)

A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.

❮❮ ... 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 ... ❯❯
4715. RLindi (válaszként erre: 4714. - Loni)
2007. szept. 5. 20:19
Dehogy harizok:-) Már én is ki fogom próbálni ezt a focacciát,végülis a pizzát imádom foghagymát szintén,ez csak jó lehet. Hát igen,bizom bene én is lesz eredménye a "szenvedésnek". Majd reggel beszámolok:-)
4714. Loni (válaszként erre: 4713. - RLindi)
2007. szept. 5. 20:15
Jajj, ne haragudj! Nem is gondoltam rá hirtelen, hogy te víznapozol. De már lassan vége! És holnap biztosan meglátszik az eredménye a mérlegen is. :))))
4713. RLindi (válaszként erre: 4711. - Loni)
2007. szept. 5. 20:12

:-( Kár volt olvasgatnom...Na de mindjárt vége víz napnak. Annyira nem volt szörnyű de azért jó,h.holnap már ehetek:-)

Csak 1 tejeskávé,2 zöld tea és ásványvizet ittam. Bekészitettem 100%os gyümilét is ha nagyon szenvednék de nem szenvedtem nagyon szerencsére.

A vacsihoz jó étvágyat mindenkinek(aki vacsizik):-)

4712. Loni
2007. szept. 5. 20:08
Nekem most sült ki a focacciam - nagyon rákattantam. Paradicsomsalátával mindjárt befalom.
4711. Loni (válaszként erre: 4708. - Dindin19)
2007. szept. 5. 20:08

Én a hagymára szavazok - minden mennyiségben. :)

No meg paradicsom persze. Esetleg próbáld ki a szárított paradicsomot is. Isteni.

A sajtot meg csak gondold hozzá....

4710. Shephard (válaszként erre: 4708. - Dindin19)
2007. szept. 5. 19:44
Sonka, sajt kilove, csatlakozom az elottem szolohoz. En paradicsomos-hagymas-gombas feltetet szoktam ra tenni, isteni.
4709. eed85eff72 (válaszként erre: 4708. - Dindin19)
2007. szept. 5. 19:41
Szia!Hát,sonkának és sajtnak nincs helye CH napon a pizzán.Tegyél inkább rá gombát.Vagy oliva olajon párolt fokhagymás cukkinit.Isteni-én imádom.Ha szereted a padlizsánt írj abból is tudok finom és gyorsan elkészíthető feltétet.
4708. dindin19
2007. szept. 5. 18:22

sziasztok!

Szénhidrátnapra mindenhol írják a pizzát. Az nem baj, ha van rajta egy kis fehérje? (sonka, sajt)

Igaz, ha nagyon elemezzük a sütiben is lehet tej, tojás....

4707. Shephard
2007. szept. 5. 18:05

Sziasztok (jelenleg eltunt a felkialtojel)

Ma szenhidrat napom van, paradicsomos teszta volt az ebed, aztan csinaltam almapuffancsot, az lesz a vacsi, meg esetleg egy kis jegkrem, mert bar faj a torkom, de hatha segit, volt mar ilyen.

A viznapot en is ugy veszeltem at, hogy elobb mentem aludni, egy kis becsapas a testnek es fejnek.

4706. Loni (válaszként erre: 4702. - Hiyono)
2007. szept. 5. 16:41
Szerintem nagyon jó uzsi a gyümölcsjoghurt! Ha megnézed, az az étrendminta is töbször ír joghurtokat uzsonnára - ha jól emlékszem.
4705. RLindi (válaszként erre: 4704. - Hiyono)
2007. szept. 5. 16:39

Köszi,aranyos vagy:-) Most már kihúzom valahogy.

Ne legyen lelkiismeret furdalásod egy kis nasi miatt,majd legfeljebb a köv. napon kevesebbet eszel.

4704. Hiyono
2007. szept. 5. 16:37

Köszi, RLindi!:)

Amúgy jobbulást a fejednek, sok sikert a víznaphoz!!:)

4703. RLindi (válaszként erre: 4702. - Hiyono)
2007. szept. 5. 16:34
Szia! Szerintem a gyümijoghurt okés. Az új 90 napos szerint egyébként is mehet minden nap a tejtermék de most már nem 90 napozol és a joghurtban igazán nincs sok kcal.
4702. Hiyono
2007. szept. 5. 16:33

Sziasztok!

Eléggé kivagyok, nagyon megáztam...:S

Bűntudatom is van, mert nasiztam ebéd után.Pedig nem volt olyan sok, de mégis borzasztóan nyomja a lelkem...

Loni!Szerinted gyümijoghurt okés uzsira?Ma gabonanap lenne.

4701. RLindi
2007. szept. 5. 14:50
Háát eléggé szenvedek ezzel a víz-nappal. Fáj a fjem,pedig sokat iszom és ugy érzem türelmetlen is vagyok. Asszem ma hamar lefekszem hogy rövidebb legyen ez a nap:-)
4700. Loni (válaszként erre: 4699. - RLindi)
2007. szept. 5. 10:51

Nem gondolom, hogy egy tea ízesítése plusz kalórát jelentene. :) Hiszen csak aroma. De angyon jól hangzik. Itt is borús idő vn. Ráadásul reggel el kellett mennem néhány helyre és úgy átfáztam. Most nekem is jólesne egy ilyen vaníliás tea. A vaníliáról mindig az otthon, a meleg, a bársonyos puhaság jut eszembe. :)

Tegnap vettem ásványvizet. Olyan hideg volt, hogy szinte már jegesmacik úsztak a tetején. Kérdeztem az eladót, hogy nincs esetleg melegebb. Az volt a válasz, hogy mindenki a hideg vizet keresi. Hm... Ezek szerint senki vagyok. :)

4699. RLindi
2007. szept. 5. 10:32
Oké,köszi. A reggeli kávén már túl vagyok. Jó a zöld teát én is szeretem. Van is itthon vaniliás. Az nem baj ugye ha nem sima. Nem raknék bele semmit. Meg tisztitó teát szándékoztam inni. Elég hideg van,annyira nm kivánom az ásványvizet, a teával esélyesebb,h.kihúzom.
4698. Loni (válaszként erre: 4697. - RLindi)
2007. szept. 5. 10:27

Szia! Én ittam kávét tejjel. Anéálkül nem megy nekem a nap. Szerintem idd meg a reggeli kávét. Lehet, anélkül csak szédelegnél, és pl délután már annyira nehéz lenne, hogy feladnád.

Napközben, amikor kábának éreztem magam víznapon, egy zöldteát ittam. Azt ugyanis meg tudom inni ízesítés (cukor, citrom) nélkül.

4697. RLindi
2007. szept. 5. 09:20
Sziasztok! Aki már víznapozott..Ittatok kávét? Én minden reggelt ezzel kezdek kávé+ tej. Lehet ma is? Vagy ittatok akár többet is? Kicsit tartok azért ettől a naptól,ráadásul kislányom már most eszméletlenül pörög de remélem azért túlélem és akkor majd beszámolok az eredményekről:-)
4696. dindin19
2007. szept. 5. 08:51
köszi a válaszokat
4695. Shephard (válaszként erre: 4687. - Dindin19)
2007. szept. 4. 20:58

Udv a csapatban, es egy jo adag kitartast kivanok :)

Ha engem kerdezel, akkor a paradicsom zoldseg, vagyis gyumolcsnap kivetelevel mindig eheto, a gombat szinten zoldsegkent kezelem, vagyis mehet minden nap, kiveve a gyuminapot!

4694. Shephard (válaszként erre: 4667. - Andreamano)
2007. szept. 4. 20:50

Neked is jobbulast!

Es mindenkinek koszonom a szulinapi jokivansagokat :)

4693. Hiyono (válaszként erre: 4686. - Loni)
2007. szept. 4. 19:58

Bocsi hogy csak most írok, csak eddig más internetezett a gépen.

A cukkiniról nem tudok nyilatkozni..az az igazság, hogy még nem ettem...:)

Majd megkóstolom, remélem ízlik majd!:)

Akkor holnap már tudom mit eszek!Előre várom!;):P

Jóccakát mindenkinek!

Én mostmár lekapcsolom a gépet, átnézem a holnapi lecót, aztán lefekszem aludni.Nagyon fáradt vagyok, későn feküdtem,korán keltem.

Tehát jóéjt, én elteszem magam holnapra!;)

4692. Loni (válaszként erre: 4691. - Loni)
2007. szept. 4. 19:30
Talán annyi, hogy keményítőnapon tejföl helyett rizstejet kellene hozzákeverni....
4691. Loni (válaszként erre: 4688. - RLindi)
2007. szept. 4. 19:29

Most látom, hogy a cukkinileves receptet már kiírtam. Most csak ide kell másolni:

Hozzávalók: 30 dkg cukkini

1 tejföl

1 leveskocka

félfej vöröshagyma

só, bors

pirított zsemlekocka vagy levesgyöngy

konzervkukorica (nem feltétlenül szükséges)

Elkészítés: A cukkinit hámozd meg és vágd ujjnyi karikákra. A hagymát vágd fel kockára. A hagymát és a cukkinit tedd fel főni annyi vízben, amennyi ellepi. Ízesítsd a leveskockával/vegetával vagy sóval borssal. Amikor megpuhult a zöldség, botmixerrel keverd el. Add hozzá a tejföld, ezzel is keverd el. Majd egy rottyantás elrejéig tedd vissza a tűzre. Ha gondolod, keverj bele egy fél doboz csemegekukoricát. Szórd meg a levesgyönggyel (nem muszáj), és tálald.

Tanácsok: Hidegen is kitűnő, bár egy kicsit besűrűsödik.

Reszelt sajttal is megszórható.

4690. Loni (válaszként erre: 4687. - Dindin19)
2007. szept. 4. 19:26
A paradicsom "semleges". VAgyis mindig eheted. A gomba szerintem fehérje, de itt írták már, hogy a laskagomba pl keményítő.
4689. Loni (válaszként erre: 4688. - RLindi)
2007. szept. 4. 19:24

Oké. :)

Engem innen tanított egy lány online barackos gombócot főzni. MAjdnem sikerült.... Ízre jó volt, nagyságra is - majdnem. CSak én nem tudtam olyan tésztát csinálni, amit nyújtani lehetett volna.

Örülök, hogy a pizza bevált. :)

4688. RLindi
2007. szept. 4. 19:20
Online főzés tanitás-ez tetszik.Én ugyan elvileg tudok főzni de még azért közel sem mindent. Pl. ez a cukkini leves szimpi. majd ha eljön az ideje a recept -leirásnak én is kipróbálom. A pizza tészta már bevált:-)
4687. dindin19
2007. szept. 4. 19:20

szaiszok!

ma elkezdtem a 90napost. 2 homályos dolog van, amit nem értek, illetve a különböző cikkek nem egyértelműen írják. A paradicsomot a diéta szempontjából minek tekintsük? Csak akkor gyümi, ha paradicsomlét fogyasztok, s egyébként zöldség? A másik: a gomba. Egyik helyen zöldség, a másik helyen fehérjének számít. Mikor egyem?

4686. Loni (válaszként erre: 4685. - Hiyono)
2007. szept. 4. 19:17

Dehogy bonyolult az ügy! Csirekpöri, tészta és saláta (zöldség) szerintem szupi ebéd lesz! Több husi, kevesebb tészta és több saláta. ÉS máris jó vagy egészséges táplálkozás szempontjából.

Amikor salátát írok, azt ne úgy értsd, hogy salátalevél. Szuper az, ami otthon van: sajt és paprika és pari meg uborka. Királyi szendó lesz belőle. Egyébként amit most lehet kapni salátát a piacon, az nem is mindig friss és zsenge. Most a paprikának és a paradicsomnak van szezonja! (Még...) Majd ha lecseng ez is, és jön a cékla meg a káposzta, akkor isteni káposztasaláta - recepteket küldök majd. :) De az még később lesz.

Ha a főzés "nagy-nagy tudományának" elsajátításához van kedved, és suli mellett időd is lesz egy kicsi, mondjuk hétvégén, akkor majd online segítünk. Pl. ha tudsz venni, vagy mamáddal vásároltatni cukkinit, akorr sitty-sutty megtanítalak egy isteni cukkinilevesre. Na, az lesz egy ízorgia, ha szereted a cukkinit. :)

❮❮ ... 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook