Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Most akkor gonosz leszek veled. De csak azért, hogy ne emészd magad. Szóval az esküvőn úgyis a menyasszony a fő-szám....
Ha nem ment le a fránya 6-8 kiló, akkor se aggódj. Legyen nyugodt a lelkiismereted, Te mindent megtettél. Betartottad a fogyókúrát, figyeltél arra, hogy mit eszel stb.
A lényeg, hogy jól érezd magad.
Hát azért nem szándékozom minden gyümi nap után:-) Az ztem is sok lenne. De érzem, hogy sok bennem a víz. S nem mozdul a súlyom:-/
Ha nagyon nem bírom iszom kifacsart nari levet.
De azért köszönöm, hogy aggósz miattam,jólesik!(ezt egybe irják vagy külön?)
Ma is víznapozol? Nem lesz ez sok? Nem beleszólás meg ilyenek, csak féltés. Nehogy nagyon legyengülj vagy ilyesmi.
Nekem ma gyümölcsnap és holnap víz.
Aham:-)Utólag én is láttam:-)
Milyen napod van?
Én víznapozok:-/
Nem tudom, milyen esküvőre mész. Ahol én eddig voltam, ott mindig volt húsleves. Azt tudsz enni. És a főételek között is mindig volt húsféle. (Bár az is igaz, hogy sokszor ránott hús vagy birkapörkölt...)
Ha nem tudod sehogyan sem összehozni, akkor se aggódj! Egy nap kilengés még nem okoz gondot.
A gyomorsavval kapcsolatban pedig érdemes lenne megnézni, milyen ételek lúgosítanak. Hátha valami összeegyetethető a fogyival. Lehet, hogy rossz ötlet, de pl keményítőnapon esetleg ehetnél a gyümihez egy kevés pattogatott kukoricát. Tudom, nem a legszabályosabb. De az egészséged is fontos. És egy gyomorfekély bizony nem a legjobb dolog.
A banánt még kipróbálom! Szomorú vagyok amúgy, mert nem is tudtam betartani úgy a diétát, ahogy akartam, és a gyomrom is beleszól...:o(
Én pedig már annira szeretnék lefogyni és minél előbb!
Ha most nem tartok víznapot, akkor fehérjenap lesz az esküvőn. Az is korlátozott. Nem tudom mi lesz...lehet, hogy akkor muszály lesz szüneteltetnem a diétát...?
És ha most elhagyod a víznapot? Az esküvő után úgy is lesz mit "levezekelned..."
Nem tudom, mit lehetne kitalálni a gyümölcs-gondra... Esetleg ha egy banánt ennél? Az nem csinál savat.
elvileg holnap tartok víznapot és így jön ki a gyüminap szombatra.
De nem tudom mi lesz velem, mert most is egy kis pogácsát majszolok, mert kezdett rosszalkodni a gyomrom. :o(
Lehet, hogy diétát kell váltanom vagy a reggelit kiváltani tényleg valamivel? Egyébként ma reggelire is párolt almát és műzlit ettem, hátha így jobb lesz, de mégis...
Elvileg gyümölcs... :'o(
Az semmiképp sem jó!!!
Milyen napodra esik az esküvő?
Ha mázlista vagy, akkor szénhidrát napra, és ehetsz sütiket.......... :)))
Semmiképp sem szeretném abbahagyni! A tegnapi nap miatt nagyon lelkiismeretfurdalásom van egyébként... :o(
Ráadásul tudom, hogy most szombaton esküvőre megyünk és ott sem tudom még, hogy mi lesz! Nem akarok többet vétkezni, de ott valószínűleg nem válogathatom majd meg, hogy mit eszem! Járt már valaki hasonló cipőben?
További ajánlott fórumok:
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Állásinterjúval kapcsolatos kérdések, tapasztalatok
- Leszázalékolás, rehabilitáció, munkaképesség csökkenés.. Kérdések és válaszok ezzel kapcsolatban
- Hipofízis Mikroadenómával kapcsolatos kérdések, válaszok és tapasztalatok
- Könyveléssel kapcsolatos kérdések és válaszok.