Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Akor holnap gyüminapozol? Nekem édességehenékem szokott ilyenkor lenni,de próbálom nem elszúrni:-/
Na mindegy,akkor majd a víznapot meglátjuk a jöv.7-en,de nekem angyon kéne mert ha sokáig fog állni a fogyás türelmetlen leszek:-)
Szia!
Nekem is meg kéne, hogy jöjjön és ilyenkor nagyon szenvedek az ehetnéktől, úgyhogy ma nem tartom meg a gyüminapot. Majd holnap! Ma már ettem joghurtot meg perecet, meg zabpelyhet... :o(
Sajnos nagon szenvedős a mai napom
Pokocska,itt vagy? Hogy birod a gyümi napot? Én eddig egész jól,reggel kifacsartam 3 narilevét és azt ittam,délben meg málnát kb. 20 dkg-t. Vacsi sztem ua.+ talán egy mangó.
Ha holnap nem is jövő héten nem volna kedved bevállalni víz napot? Egy dekát se csökken a súlyom:-( Igaz nemsokára meg fog jönni,ugyhogy inkább nem is mérem magam.
Lenne mod, mert egy hotelben dolgozom, es ott a sefek kulon foznek a szemelyzetnek is, viszont olyan nagy a munkatempo, hogy akkor ha ennek en azt nem birnam teljesiteni! Lehet, hogy kesobb mar mas lesz a helyzet, de most ez jobb nekem, minthogy rosszul legyek!
Estere is csak egy adagot eszek, szoval nem potlom be az egesz naposat :) Nem is vagyok ehes igazan!
WOW!!!! Nagyon ügyes vagy!!!
Jó az, ha napközben nem eszel? Nincs lehetőséged arra, hogy napközben egyél egy kis sajtot vagy egy joghurtot? Csak, hogy az esti kaját ne úgy fogadja a szervezet, hogy hamm, most az egészet bekebelezem. (Nem kioktatás, csak velem mindig ez van, ha csak vacsorához jutok hozzá.)
Szia! Sok sikert!
Hát, ide is tettünk már fel recepteket. Ajánlom Shephard által említett oldalt is.
Sziasztok!
Egyszer nem vagyok itt, mert van munkam, es milyen nagy elet folyik itt :)
www.90naposdieta.uw.hu
Ezen rengeteg recept van, es mind nagyon finom, nagyon sokat leteszteltem mar!
PALACSINTA: En az elso hetemen azt ettem szenhidrat napon, de csak lekvarosat es kakaosat, szerintem is hagyd ki meg most a turot, majd legfeljebb kesobb, ha mar mondjuk 30 napja csinalod, vagy hasonlo!
Tul vagyok a 11. gyumolcsnapomon, es ezzel egyutt a 2. szakaszba leptem, ma van a 46. napom :) Eddig 7,3 kg minusz :)
Ma feherje napom van, porkoltet csinaltam salataval, igaz ma csak egyszer eszem, este, mert a munkaido alatt nincs etvagyam, viszont siman megiszok 2-2,5 l vizet, szoval nem vagyok ehes, es a folyadekbevitel is megvan :)
Szerintem, aki a túrós palacsintát ajánlotta CH napra, az elrontotta, mert a túró egyértelműen magas fehérjeforrás.
Viszont szójalisztből, tojásból, édesítőszerből készült palacsintatésztába töltött édesítőszeres túró az simán beillik elvileg fehérjenapra :P
Szerintem nyugodtan kérdezz. Bár én pont most hagyom itt a gépet.....
Nem tudom, nézted-e, de a mindmegette.hu oldalon is sok-sok recept és kérdés-válasz van. Meg Shephard tud egy jó recept oldalt. Én már elfelejtettem a címét... :(
Mikor kezdted a 90 napost?
Csak azért kérdezem, mert ha mostanság, akkor próbáld ki, hogy nem kényezteted magad túrótortával. Pont amiatt, amit pokocska írt, a túró miatt.
És amikor már nehezebben bírod, esetleg kicsit stagnál a fogyás, akkor lepd meg magad vele.
(De ha most kívánod, akkor egy szelet biztos nem okoz túl nagy gondot.)
Ühüm.Szerintem én most elkezdem a vacsi előkészületeit, akkor kb. 6-kor eszek.Meg már úgy érzem túl sokat gépeztem.Fáj is a fejem.:(
Tehát SZIASZTOK!:)
SOk sikert mindenkinek!!!:D
További ajánlott fórumok:
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Állásinterjúval kapcsolatos kérdések, tapasztalatok
- Leszázalékolás, rehabilitáció, munkaképesség csökkenés.. Kérdések és válaszok ezzel kapcsolatban
- Hipofízis Mikroadenómával kapcsolatos kérdések, válaszok és tapasztalatok
- Könyveléssel kapcsolatos kérdések és válaszok.