Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
1116 Budapest, Albertfalva u. 3.
Ha jól tudom.50 vagy 100forintot kell bedobni, nem tudom pontosan.És azt majd te is látod, ki kell választani, hogy milyen méréseket kérsz.
Én minden fehérjenap mérem magam.Legalábbis mostanában, mert 1-2hete még mérlegem sem volt..:(
Akkor nagy ritkán lementem a patikába mérni magam.Mondjuk ott az a jó, hogy kiír mindenféle adatot, ami segíthet.Tehát pl. tudod, hogy azért gyarapodott-e a súlyod, mert az izmod nőtt, vagy mert híztál.Mert testzsírt is mutat.Ez nekem is újdonság volt..:D
Tök jó, nem is vagyok éhes, az ebéd jól sikerült!Máskor már tuti szenvednék a nasi vágytól....:P
Hát lehet ritkábban kéne de én gyüminap után mindig megmérem magam:-)
Amugy ez engem is érdekel!
Hát végül 40perc lett belőle!:)Nagyon jól esett, friss idő van kint, végre nem az a nyomott meleg.
Köszi a tanácsot pokocska, ki fogom próbálni!!;)
Ti hány naponta méritek magatokat??
Hát saját szavaimmal én sem tudom leírni..:P
Itt van a cikkből kimásolva:
Pihentető nap
A pihentető nap a drasztikusabb víznap kiváltására szolgál. A nap folyamán alig terheljük szervezetünket az emésztéssel, ugyanakkor lehetőséget adunk testünknek arra, hogy kiválassza a felhalmozódott salakanyagokat. Könnyen rendelkezésre álló energiát szolgáltat számunkra a méz. Ahhoz, hogy a zsírégetés a mozgással együtt hatékonyabb legyen, érdemes több C-vitamint is juttatni a szervezetünkbe - például citromlé és csipketea fogyasztásával. A változatosság érdekében alkalmazhatók még különböző gyümölcsteák és zöld tea is. A kielégítő rostbevitelt zabkorpa és lenmag segítségével oldjuk meg. A legnehezebb napon minden esetben magas folyadékbevitel ajánlott, méz (esetleg növényi szirup, mint például a csicsóka surítmény, juharszirup stb. ...) és rost (búzakorpa, rostkomplexek, stb.) kiegészítéssel. Ha legszívesebben teaféléket, limonádét iszol, lehetőség szerint mindig frissen készítsd és fogyaszd azonnal!
Na én az ilyen búzakorpa, lenmag ezekkel állok hadilábon.:(
Röstellem is, hogy sose tudom normálisan megcsinálni ezt a napot.Szerintem komplett víznapot fogok tartani a köv. pihentetőnapon.
Hát úgy szoktam, hogy délelőtt gyümit eszek, és délután meg egy kis gabonát.Ez az egy nap amit ki nem álhatok, sosem tudom normálisan betartani, mert a búzacsíra, zabkorpa nagyon nem jönnek be....:S
De majd most erőt veszek magamon...mondjuk végre van méz is, az is kelléke ennek a pihentető napnak.
Igazából nekem nem igazán a fogyás a célom, hanem a súlyom megtartása.Emellett pedig főleg az, hogy visszaszokjak a normális evésre.Mert a leadott kg-ok nagyrészér koplalással, és igen erős edzésekkel adtam le.És attól féltem, ha rögtön ellezdek enni normálisan (amit nem is lettem volna képes megtenni, mert már teljesen összeszűkült a gyomrom), akkor visszahíztam volna mindent.
AZ utolsó 3-4kg-ot adtam le a 90napossal.
De nagyon tetszik, mert tényleg könnyen betartható, és már egész sokat eszem!;)
Igaz, néha nem tartom be olyan keményen, de igyekszem.:P
Akkor megnyugodtam!:D
Te is csinálod a 90naposat?
Sziasztok!!Ma zöldségnapom volt, és nagyon finom kaját csináltam!:P
Főztem egy kis rízst, ahhoz pedig mexikói zöldségkeverék konzervet összekevertem paprikával, ubival (mást is tettem volna hozzá, de csak ezek voltak itthon :P), és pároltam 15-20percig.Sütöttem mellé egy kis krumplit is.
SZerintetek ez jó volt zöldségnapra?Azt tervezem este is ezt eszem, persze csak ha marad.A nővérem rávetette magát, úgylátszik tényleg fini lett!!:D
Szerintem érdemes lenne kikérni a háziorvos vagy egy dietetikus tanácsát is. Lehet, hogy egy fejlődésben lévő szervezetnek (most alakul ki, változik a hormonháztartása) nem túl jó. És az is lehet, hogy neki több kalciumot kelle fogyasztania (ami ugye a tejtermékekben van), mint amennyi megengedett a 90 naposban.
De ez csak egy csont laikus véleménye.
További ajánlott fórumok:
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Állásinterjúval kapcsolatos kérdések, tapasztalatok
- Leszázalékolás, rehabilitáció, munkaképesség csökkenés.. Kérdések és válaszok ezzel kapcsolatban
- Hipofízis Mikroadenómával kapcsolatos kérdések, válaszok és tapasztalatok
- Könyveléssel kapcsolatos kérdések és válaszok.