Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Nah itt is vagyok, most megyek kajálni.Az étvágyam is megjött úgy-ahogy, szóval minden oké.:)
Csak ne lenne ilyen nagyon hideg...
Oké, csinálok magamnak.Csak az az igazság nincs étvágyam, de azért eszem egy picit.
Meleg teát kortyolgatok most is, olyan hideg van a lakásban...!Azért dúrva, hogy szeptemberben ilyen idő van!:s
ZZzzzzz..megfagyok!
Szia!
Hát ő is mondta, hogy hagyjam abba a 90naposat, és beszéljek anyukámmal, mutassam meg neki a levelét ha gondolom.MEg mesélt a lányáról, és kérte, hogy írjak neki még majd, hogy mi van velem.
Ebédre eddig ettem egy kocka medvesajtot, és ettem mellé egy fél szelet kenyér felét.Nemtudom mit egyek, de főzni nincs kedvem, nem érzem jól magam...:(
Megfázhattam..nemtudom...Hideg kaját meg nemtudom mit egyek..nem is vagyok éhes..
Talán csak egy gyümiojghurtot egyek?Nemtudom..szerinted?
Tündi!
Isteni volt a padlizsánkrémes pizza!
Nem is kellett ráképzelni a sajtot.
Most pedig főzöm a kompótomat..
Sziasztok! Ma keményitő napom van ami jóó,a rossz, hogy semmi kedvem főzni és étvágyam sincs. Szerintetek ha eszek dobozos:-) kukroca konzervet az jó?
Amugy nekem a víznap után persze visszajött pár dkg,ugyhogy eldöntöttem,hnem mérekezek minden nap mert csak felhúzom magam.Mindegy..a ruháimon már érzek némi változást aminek nagyon örülök:-)
Szia! Tök jó, hogy írt a dietetikus. :) Miket tanácsolt?
Hmmm a mai ebédbe már nem tudtam beleszólni, tegnap este nm voltam gépközelben. Mjad írd meg, milyen döntés született. :)
Sziasztok!
Loni!Válaszolt a dietetikus.Szerinte jó hogy abbahagytam a 90naposat, és megkérte, hogy írjak majd még.
Ma ugyanazt ebédeltem, mint tegnap.Uzsira nektarint ettem, vacsira meg egy jó meleg kakaót.Eléggé fáj a torkom, talán megfáztam, de azért nem olyan vészes..:P
Kérek mindenkit, hogy ha tud a 11.kerület környékén valami jó gimnáziumot az írja meg, mert fogalmam sincs, hogy hova menjek...:s
Holnap nemtudom mi lesz az ebédem, nincs főtt étel..talán főznöm kéne rízst?vagy krumplit sütni?..hm nemtudom.Loni?Szerinted?
Loni! Köszi, már ki kis írtam a mennyei receptet, 4 nap múlva meg is fogom csinálni. Kár, hogy nincs mindennap szénhidrát-nap....
Most pedig megcsinálom a remélem szintén fantasztikus padlizsános pizzát.
Ja és persze nekem is kellene tornázni, mert ma méfóg nem volt...
Szia! Ügyes vagy! Láttam a mérleges-sztorit. :(
Szerintem cipled vissza a mérleget az eredeti helyére. A súlycsökkenést ott is mutatja :))) és ez a lényeg.
De komolyan! Ne agódj ezen. Így is tök jó eredményeid vannak!
Gyümölcsnap - hát....
Délelőtt torna. Szóval ideje is lenne, ha felemelném a fenekem a gép elől és kicsit összetakarítanám a lakást. Páromnak holnapra még nem tudom, mit főzzek, szerintem dorozsmai molnár ponty lesz. Vagy paradicsomos hal. Nekem meg csak sima hal. Bár paradicsomoshalat ehetek.
Délután meg meló.
A gyönyör maga. :)
Komolyra fordítva a szót: olasz lángos-fajta. Annyiban különbözik a mi lángosunktól, hogy nem olajban sütik ki, hanem tepsiben.
A tésztája:
20 deka liszt, só, 1 evőkanál olaj, 2 -2,5 dl víz, porélesztő.
A lisztet a porélesztővel átszitálod (nem kell felfuttatni), sózod, a közepére egy kis mélyedést csinálsz, beleöntöd a víz egy részét, és szépen elkezded keverni a liszttel. Ahogy haladsz előre, úgy adagolod hozzá a vizet, majd az olajat is. A végére egy középkemény tésztát kell kapnod. Kicsit átgyúrod, és kész is. Én tenyérnyi darabokat szoktam kiszakítani belőle, kisujjnyi vastagra lapítom, és kiolajozott tepsiben kisütöm. Kb 20 perc alatt átsül.
Persze, fel lehet dobni:
Ha a tésztába beledolgozol 2 fokhagymát, és a lángoskák tetejére is beleszurkálsz 1-2 fokhagymahasábot, akkor jó kis fokhagymás lángost kapsz. (nem randibarát kaja.)
Én tegnap egy kis borsot is kevertem a tésztába, a tetejét meg póréhagymaszeletekkel gazdagítottam. Úgy is finom.
Loni!
Mi ez a focaccia?
Sziasztok!
Köszi a segítséget!
Nekem holnap lesz az első gyümi napom, s a hozzászólásaitokat olvasva egy kicsit beijedtem. Eddig is ettől féltem a legjobban, de úgy látom, hogy nem alaptalanul. Azért most már sajnálom, hogy nem a sárgabarack szezonban kezdtem el a kúrát, mert akkor jobban elviseltem volna, s ha belegondolok, hogy egyre szűkül a gyümölcsök köre...
Sziasztok! Túléltem a víznapot!:-)
Nekem"csak"-1 kg ma eggelre de ennek is örülök. Főleg miután jól felhúztam magam a mérlegesn tegnap este:-/
Szép napot mindenkinek!
Szia! Nem te vagy hisztis. :) Illetve, ha te hisztis vagy, akkor én is. Mert nekem is ez a bajom: már délutánra megunom azt az édes gyümölcsízt.
Egyébként ma nekem van gyümölcsnapom.
Ami nekem idáig bevált:
grapefruitlé - jó savanyú, vízzel felhígítom
sima grapefruit - itt a savanykás íz
2 alma + 1 répa lereszelve - a répa sokat csökkent az édes ízen
sárgadinnye összevágva hasádokra, sóval, borssal egy egy pici ketchuppal - tudom, fura, de jóóó.
Sziasztok!
Én ma átvészeltem a nem tudom hanyadik gyümölcsnapomat , de már azt hittem felfordulok!
Rám tört az ehetnék! Annyira nem bírtam, hogy azt el sem tudom mondani! És bele gondolok, hogy holnap délelőtt megint csak gyümi, akkor már előre rosszul vagyok! Egyébként semmi bajom a gyümölccsel, csak már olyan nehezen viselem a gyüminapokat, hogy már előre rettegek tőle!
Lehet, hogy csak én vagyok ilyen hisztis?
További ajánlott fórumok:
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Állásinterjúval kapcsolatos kérdések, tapasztalatok
- Leszázalékolás, rehabilitáció, munkaképesség csökkenés.. Kérdések és válaszok ezzel kapcsolatban
- Hipofízis Mikroadenómával kapcsolatos kérdések, válaszok és tapasztalatok
- Könyveléssel kapcsolatos kérdések és válaszok.