Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Loni,láttam eredményes volt a víz nap!:-) Gratula hozzá!
Ja egyébként kipróbáltam a hasizom gyakolratokat,brutál volt de ezek szt hatásos is remélem.
Köszi!
Akkor szénhidrát? Na, majd agyalok rajta.
Én meg azt olvastam, hogy a kaja megemésztése is kalóriát von el. Ezért kell alacsony kalóriatartalmú ételeket enni, de abból nagyobb mennyiséget. Pl. zöldségek, sovány húsok stb.
Sziasztok!
Szerintem nálam is így működik,ha keveset eszem azonnal megáll a fogyás,ha úgy mértékkel akkor beindul,ezt az utóbbi napokban én is megfigyeltem!
Loni: Neked meg találtam egy ilyen táblázatot!
Spárgatök Sütőtök
Energia (KJ/kcal) 130/31 336/80
Fehérje (g) 1,1 1,5
Zsír (g) 0,1 0,6
Szénhidrát (g) 6,1 16,5
Karotin (mg) 0,3 4,0
B1 (žg) 50,0 50,0
B2 (žg) 50,0 100,0
C-vitamin (mg) 8,0 25,0
Sziasztok!
Egy kérdés: a sütőtököt (sütve vagy főzve és pürésítve) mikor, melyik napon lehet enni?
Keményítő? VAgy inkább gyümi? Esetleg szénhidrát?
Megfogadom tanácsod mindenképpen!
Vacsit még mindig nem tudom,de azt valami jó kis light-est kellene keresnem,hogy egy kicsit megindúljon!
Egyébként Te nagyon haladsz,ne panaszkodj,ügyi vagy!
Ígérem nem tűnök el ennyire,csak semmi kedvem nem volt írni sem!
Dundika most mondja a tv-ben,hogy sokat eszik aranyom,gondolom salátákat majszol egész nap!:(
Végül is meguntam a harcot a madárral. Nagyjából megpuhult. És különben is, el kellett jönnöm melózni.
Házügyben meg gondolj ara, hogy nem élet-halál kérdés, hiszen jelenleg is van lakásotok.
Menj,mert én mostanában mindent leégetek,és állítom Neked nem nagyon finom úgy égetten!
Magadnak sütöd holnapra?
Hát hallod fárasztó,még a hátam is kipurcant a nagy keresésben!De lenne olyan ami nem 20millió fölött,és jól néz ki akkor én sem aggódnék azt hiszem!Ja,akkor meg biztos nem aggódnék,ha a 20 milla a számlámon lenne!
:)
Nyammm. Összefutott a nyál a számban.
Én egészen jól elvagyok a vízzel, illetve üres teával. Nem érek rá éhes lenni, mert volt egy - állítólag - csirke a mélyhűtőben. De gyanús, hogy inkább tyúk az. És most sütöm, már lassan egy órája. És nem akar puhulni. A dög. Lassan el kell mennem melóba (már kések), de ez nem puhul. A dög.
Egyébként hogy megy a víz nap Loni,nem is kérdeztem,(én bunkó)!!!!!
Ma teljesen elvagyok foglalva magammal,a sajgó derekammal,és a házkereséssel.
Sziasztok!
Bocs,Loni,Te a fogyitársam vagy,bár most elhagytál egy kicsit!
Nekem ma húsi napom van,párolt hal volt az ebéd kínai zöldségekkel!
Vacsi még nem tudom!
Abból lehet csinálni egy k paprikasalátát.
Én úgy csoktam, hogy felcíkozom, és kicsit leforrázom, hogy ne legyen olyan "ress" - vagy mi. Azután egy kis ecetes-sós-édesítőszeres lével és egy micuri olajjal megöntözöm. Ne várj nagyon nagy csodát, de ehető. Majd koncentrálj a húsra! :)
Passzolom a kérdést...... Csak anyi tanácsom van, hoyg ne sokat, csak pár szemet....
Nem tárkonyos húst akartál csinálni?
Ezt kikérem magamnak, én hiányoltalak!!! :D
Én az elmúlt két hétben fogytam 20 dekát. Hurrá. De most úgy tűnik, beindul.
Ne add fel, biztos, hogy a betegség is visszavesz valamennyit.
Szia! Igen sajnos igy van, hogy az elején megy aztán hozzászokik a szervezet és belassul a fogyás. Remélem Te is hamar átesel ezen a holtponton. Örülök, hogy újra egészségesen és fogyásra készen:-)
Milyen napod van ma?
Sziasztok!
Én is vagyok ám,igaz senki nem hiányolt,de azért leírom,hogy nem haladok,az elejében olyan szépen olvadtak a kilók,de most megállt,bár elég beteg is voltam,de már jól vagyok,és belevetettem újra magam keményen!
Koszi :) Egyszer talan elarulom, lehet, hogy ha mar atleptem rajta? :) En sosem leszek 60 alatt, mert akkor tuti anorexiasnak neznenek, eleg magas vagyok, de 70 korul szivesen lennek, bar most a 80-nak is orulnek :) De ezek meg mind odebb vannak :) De nem adom fel, es egyszer talan elerem :)
Jo a hozzaallasod, en is mindig csak a kovetekezo merlegelos napra koncentralok :) Eddig bejott!
Gratulálok,ez szuper eredmény!
Banán-turmix..nyamm de megkivántam!
Lehet tudni mennyi a bűvös szám?:-)
Én már ugy szeretnék 60 alatt lenni,ma már csak 70 dkg választott el tőle. Remélem a köv.gyümi nap után teljesül! (de ha nem,akkor azután :-))
További ajánlott fórumok:
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Állásinterjúval kapcsolatos kérdések, tapasztalatok
- Leszázalékolás, rehabilitáció, munkaképesség csökkenés.. Kérdések és válaszok ezzel kapcsolatban
- Hipofízis Mikroadenómával kapcsolatos kérdések, válaszok és tapasztalatok
- Könyveléssel kapcsolatos kérdések és válaszok.