Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Lehet, hogy muter direkt éheztet, nem? :)
Dobos tortáért speckó én sem vagyok oda. De az eszterházy vagy az amerikai csokis az jöhet :)
Molntak nehogy este zabálj be!!! Mert azért már 20 fabatka mínusz jár. hehe
fúú nekem már a dobostorta is sok.
Teljesen kész vagyok lányok. Úgyhogy lehet hogy ebből nagy zaba lesz. Anyám se jött még:(
akkor úgy látszik csak én vagyok mindenevő. Na hát ezért van rajtam egy rakat plusz kiló!!!
Főnököm lehúzott, de percenként rámcsörög... kicsit sem bizalmatlan az ember! Persze ezt nem csak velem játsza el. Háát, nem lennék a helyében, bármennyi pénze is van.
Na itten vagyok tele pocival :) vettem 15 deka csirke sonknát meg 8dkg trapistát.
Most már csak aludni szeretnék :)
Na akkor menj a közértbe fehérjéért. Én meg nyammogok tovább a gyümölcsökön és repesve várom anyámat:)
Dobbantok bébit etetni.
nincs most szükségem bűnözésre :) főzelék nincs a közelben, édességet meg most nem kívánok, szóval asszem vmi párizsiféleség meg sajt lesz véve a közértből.
...elhúhott a főnököm!Yupppííí
Nincs kegyelem!
Ha bűnözöl bukta fabatka, ha fehérjét eszel azt még lehet fabatka vesztés nélkül:)
Csak akkor lőttek a lénapnak:(
Na szóval valljál színt! Mit szeretnél bűnözni vagy fehérjét enni?
tudom, de az átkozott lénapon szeretnék már túl lenni, mert már 2 hete tologatom... ráadásul ha ma kibírnám, akkor egész jól jönnének ki a napjaim is (hétvégén nem lesz gyüminapom).
Ne akarjál már fatabkát tőlem :) már így is az utcsó vagyok....
méééég 1 óra??? ajaj!!
De drágám ha te ma eszel fehérjét és csak fehérjét az nem bűn!!
Most fehérjét akarsz vagy bűnt??
Háát nem tudom mikor jön olyan 13.00 ig biztosan. Úgyhogy még egy óra.
Szóval téptem,
és igen ilyen a paprikás krumpli, meg a rakott krumpli is!
én is valami normális kajára vágyom... meg hogy a főnököm eltépjen...
mikor érkezik anyukád? tőled teszem függővé, hogy fehérjéhez nyúljak-e vagy sem :)
látom figyelsz a részletekre:)
Nem mondtam de mostanában mindig hoz. Hát bátorkodtam remélni, hogy most is.
Jól van na! Csak leírtam hogy nekem mi a legnagyobb kísértés. Azok a kaják amiket így sem ehetek mert keverednének a napok, pl. a szenyót nem ehetném meg ch-n sem. :(((
És ne bűnözzön senki, mert a maffia figyel, és szedi a védelmi pénzt!
Tépetem meló, mert ha így haladok ebből túlóra lesz!
Na mán.... Mostmeg eltüntetek????
Akkor megyek a hűtőhöz!!!!
Na jó bevallom: anyukámat várom. Ha hoz szöllöt akkor nincs bűnözés, ha nem hoz akkor lehet...
Jay, Te most szivatsz minket a szendvicseiddel? :)
Szeretnélek meghívni vendégségbe egyszer gyümi napodon... ééés olyan szendvicset gyártok neked, hogy tuti bűnözésre adod a fejed :) hehe
Molntak, szerintem HA NETÁN bűnöznék ma, az semmiképp ne csoki legyen, és ne 6 után. Na mit szóósz? :)
Én mindjárt leszédülök a székről... de nincs kajám, csak sz..r narilevem...
...de állítólag nemsokára elhúz a főnököm, és akkor LEHET, hogy meglátogatom a közértet :)
További ajánlott fórumok:
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Állásinterjúval kapcsolatos kérdések, tapasztalatok
- Leszázalékolás, rehabilitáció, munkaképesség csökkenés.. Kérdések és válaszok ezzel kapcsolatban
- Hipofízis Mikroadenómával kapcsolatos kérdések, válaszok és tapasztalatok
- Könyveléssel kapcsolatos kérdések és válaszok.