Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
én meg most jövök rá, hogy pont 8-ra terveztem a lénapom, azaz nőnapra. Hááát ez nem lesz jó asszem.
Majd megmondom az illetékeseknek, hogy a csokikat már 2 nappal korábban odaadhatják :) ...ha egyátalán lesz illetékes.. :)
Igen tolásban vagyok.
Csüt vacsora a barátosnőmmel, és megint cézár sali a menü, és ugye az fehérje. Mindig megszívom a vacsi kedvét, mindig tolnom kell miatta.
Ha tudnád, hogy milyen fincsiségek vannak még otthon a szekrényben....
Kekszek, sütik, csokik, ropi......jobb ha ki sem nyitom.DDD
Na tessék! Lassan már megismerem a szekrény teljes tartalmát.. ha minden igaz még két doboz csokika is ott figyel :)
Miért tartassz 2 gyümit? tolni akarod a napokat?
gyerek visszaaludt nem etetem meg:))
De mégiscsak dobbantok megyek zuhizni mert mindjárt jön keresztanyu és megyünk a dokihoz:(
Ez a főnököm hibája, hogy alul semmi. Épp megérkezett, nekem meg fel kellett függesztenem az irományt, és úgy kellett csinálnom, mintha szorgalmasan dolgoznék... aztán elvesztettem a fonalat egy kicsit :)
Ne legyél biztos benne, hogy házhoz megyünk! hehe
Na szép molntak alul semmi... És tényleg:)
Megyek gyereket etetni csak előbb elrejtem az alul semmit
Zsibi nekem holnap is gyümi. Brühühü
És most hogy írod otthon van 4 zacsi almachips, és 2 zacsi banánchips, én meg elfelejtettem!
Fönt is bajok vannak nálam azt hiszem. :)))
Nagy testvér meg figyel minket! De résen leszünk!
Ezenkívül azt mondta a Drágám, mivel Ő is látta a babát, hogy segít a rablásban mert cuki-muki a babus!
Na ti csak rettegjetek!
Apa majd ellátja a bajotokat csak merjetek a ház közelébe jönni!
Hellóóóó Mindenkinek!
Sikeresen teljesítettem a gyüminapot tegnap, már egy kis zacsi banánchips lecsúszott du. :) De 1020 kcal volt össze-vissza.
Jó gyüminapot nektek :P hehe
Emagdi, szerintem jó ez a 90 napos, mert nem egyhangó a kaja. Gyüminapon belefér egy kevés konzerv gyümi is, meg fincsi banánchips, meg almachips, meg tudsz almás-fahéjas-édesítős reszelt-párolt egyveleget csinálni, meg lehet banán összeturmixolni egy kis eperrel (vagy bármivel) szóval a gyüminap sem egyhangú. Ja és 10deka mogyit/pisztáciát/gesztenyét is lehet enni, ha ég a gyomrod. Szóval kibírható!
Tényleg Fogyika hová tűnt??????
Don Corleone, teázz ezerrel. C vitaminból nem lesz ma hiányod :) Nehogy beteg legyél! (...mégjobban).
Tegnap elmeséltem Távkapcsimnak, hogy milyen gyermekrablásra készül Don Jay és Oszama Zsibi. Jókat nevetett. Pedig ez nem is volt vicc!!! :)
Molntak
na igen, de hétvégén ha rosszul vagyok, itt van a gyerekkel az apukája!
Aki egyébként üzeni a két gyerekrabló jelöltnek,hogy vigyázzanak mert figyeli őket!!!
Gyümi napom van.
Meg barátnői csütörtöki randi miatt holnap is. :(((
És beteg vagyok, tiszta takony.
Amíg Atkins-eztem semmi bajom nem volt, pedig most gyümit is eszem. :((((
hát, nem tudom... azt hiszem első körben utánaolvasok hogy akkor miket is lehet enni (mármint a tortán és fagyin kívül, a többi napokon:)))
attól tartok hogy a gyümölcsnapokat nem bírnám, főleg ilyenkor amikor rettentő gyér a gyümölcs-felhozatal. el nem bírom képzelni hogy mit lehet enni egy egész álló napon keresztül csak gyümölcsből:))
(igazából azt hiszem hogy csak a szénhidrátnapokat irigylem:)))
ch napon.
A tortába vagy sütibe is van tejes krém.
De fagyit is lehet! DDDD
A gyümi meg a víz tényleg szar, bár nekem a gyümi a negatívum csúcsa, mindig tiszta sav leszek, még a banántól is! Nem tudom, hogy hogyan csinálom. :)))
milyen klassz ez a 90 napos! még tortát is lehet enni!!! (bár fagyit biztos nem, ugye?)
mondjuk azt hiszem én a gyümölcsnapokat nem bírnám, meg a víznapot sem...
(bocs hogy beleszóltam, csak megakadt a szemem a torta kifejezésen:))))
Hát köszi hogy most szóltok...
Már nincs torkom. Egy nagy üres lyuk tátong a helyén. Kikukáztam. Tasakos császármorzsa lesz:)
Nyami
molntak a szecsuáni szutyi csíp mint az állat!
Egyél tortát, helyettem is mert én teljeskiörlésű kenyérkét nyammogtam.
Szólhattatok volna, hogy ez a szecsuáni szutyi csíp mint az állat!
Hát basszus kimarja a nyelőcsövemet. Mondjuk annyi előnye van, hogy minden falat után inni kell. Tehát ma tuti meglesz a víz fogyasztásom.:(
ÚÚhhh de csíp. Hát lehet hogy ebből inkább 4 süti lesz mára. Vagy valami más, mert ezt én nem birom megenni. Ez a páromnak való kaja. Nála akkor jó egy kaja, ha folyik a könnye annyira csíp. Csinálhatok bármit nem érzi a különbséget mindegyneki csak borsos legyen.
Hát le akarom venni a válladról a gyermeknevelés összeg gondját-baját!
Mi ez ha nem segítség?
Az már mellékes, hogy ellopom a gyereket. :)))))
Mentem mert keresnek a skype-on.
Te gyagyás vagy:)))(napló)
Azért lettél Don mert ingyen csináltad a bevallást! Tudod Corleone is ezt csinálta kértél tőle valamit és cserébe tartozott neki az ember egy szivességgel.
Miben akartál segíteni amit nem hagytam?
Bocsáss meg szegény ostoba gyereknek kedves Don!
Persze csak ha meggyógyult. Na szép mondhatom! Amíg beteg addig bajlódjak vele én.
Tegnap ment a porszívós szekrényhez és ütögette és mondta, hogy posz. Hát kellett egy kis idő és kreatívság a részünkről, míg megértettük, hogy a porszavót akarja. Megkapta. Akkora öröm volt, mintha valami nagyon nagy kincset kapott volna.
További ajánlott fórumok:
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Állásinterjúval kapcsolatos kérdések, tapasztalatok
- Leszázalékolás, rehabilitáció, munkaképesség csökkenés.. Kérdések és válaszok ezzel kapcsolatban
- Hipofízis Mikroadenómával kapcsolatos kérdések, válaszok és tapasztalatok
- Könyveléssel kapcsolatos kérdések és válaszok.