Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban fórum

Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban (beszélgetés)

A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.

575. Zsibi (válaszként erre: 574. - Jay)
2006. febr. 28. 11:17

én meg most jövök rá, hogy pont 8-ra terveztem a lénapom, azaz nőnapra. Hááát ez nem lesz jó asszem.

Majd megmondom az illetékeseknek, hogy a csokikat már 2 nappal korábban odaadhatják :) ...ha egyátalán lesz illetékes.. :)

574. Jay (válaszként erre: 573. - Zsibi)
2006. febr. 28. 08:57

Igen tolásban vagyok.

Csüt vacsora a barátosnőmmel, és megint cézár sali a menü, és ugye az fehérje. Mindig megszívom a vacsi kedvét, mindig tolnom kell miatta.

Ha tudnád, hogy milyen fincsiségek vannak még otthon a szekrényben....

Kekszek, sütik, csokik, ropi......jobb ha ki sem nyitom.DDD

573. Zsibi (válaszként erre: 569. - Jay)
2006. febr. 28. 08:53

Na tessék! Lassan már megismerem a szekrény teljes tartalmát.. ha minden igaz még két doboz csokika is ott figyel :)

Miért tartassz 2 gyümit? tolni akarod a napokat?

572. molntak
2006. febr. 28. 08:52

gyerek visszaaludt nem etetem meg:))

De mégiscsak dobbantok megyek zuhizni mert mindjárt jön keresztanyu és megyünk a dokihoz:(

571. Zsibi (válaszként erre: 570. - Molntak)
2006. febr. 28. 08:52

Ez a főnököm hibája, hogy alul semmi. Épp megérkezett, nekem meg fel kellett függesztenem az irományt, és úgy kellett csinálnom, mintha szorgalmasan dolgoznék... aztán elvesztettem a fonalat egy kicsit :)

Ne legyél biztos benne, hogy házhoz megyünk! hehe

570. molntak (válaszként erre: 567. - Zsibi)
2006. febr. 28. 08:49

Na szép molntak alul semmi... És tényleg:)

Megyek gyereket etetni csak előbb elrejtem az alul semmit

569. Jay (válaszként erre: 566. - Zsibi)
2006. febr. 28. 08:47

Zsibi nekem holnap is gyümi. Brühühü

És most hogy írod otthon van 4 zacsi almachips, és 2 zacsi banánchips, én meg elfelejtettem!

Fönt is bajok vannak nálam azt hiszem. :)))

Nagy testvér meg figyel minket! De résen leszünk!

Ezenkívül azt mondta a Drágám, mivel Ő is látta a babát, hogy segít a rablásban mert cuki-muki a babus!

568. molntak (válaszként erre: 566. - Zsibi)
2006. febr. 28. 08:46

Na ti csak rettegjetek!

Apa majd ellátja a bajotokat csak merjetek a ház közelébe jönni!

567. Zsibi (válaszként erre: 566. - Zsibi)
2006. febr. 28. 08:45
ja az a molntak alul az semmi :) és nem egyhangó hanem egyhangúúúú :) ..még korán van...
566. Zsibi
2006. febr. 28. 08:43

Hellóóóó Mindenkinek!

Sikeresen teljesítettem a gyüminapot tegnap, már egy kis zacsi banánchips lecsúszott du. :) De 1020 kcal volt össze-vissza.

Jó gyüminapot nektek :P hehe

Emagdi, szerintem jó ez a 90 napos, mert nem egyhangó a kaja. Gyüminapon belefér egy kevés konzerv gyümi is, meg fincsi banánchips, meg almachips, meg tudsz almás-fahéjas-édesítős reszelt-párolt egyveleget csinálni, meg lehet banán összeturmixolni egy kis eperrel (vagy bármivel) szóval a gyüminap sem egyhangú. Ja és 10deka mogyit/pisztáciát/gesztenyét is lehet enni, ha ég a gyomrod. Szóval kibírható!

Tényleg Fogyika hová tűnt??????

Don Corleone, teázz ezerrel. C vitaminból nem lesz ma hiányod :) Nehogy beteg legyél! (...mégjobban).

Tegnap elmeséltem Távkapcsimnak, hogy milyen gyermekrablásra készül Don Jay és Oszama Zsibi. Jókat nevetett. Pedig ez nem is volt vicc!!! :)

Molntak

565. molntak (válaszként erre: 564. - Jay)
2006. febr. 28. 08:25

na igen, de hétvégén ha rosszul vagyok, itt van a gyerekkel az apukája!

Aki egyébként üzeni a két gyerekrabló jelöltnek,hogy vigyázzanak mert figyeli őket!!!

564. Jay (válaszként erre: 563. - Molntak)
2006. febr. 28. 07:58
Én hétvégére nem merem bevállalni a víznapot, tudom hogy bukom és kész, mert az ember, az a galád olyan jó ízűen tud kajálni. :)))))
563. molntak (válaszként erre: 562. - Jay)
2006. febr. 28. 07:53
Nekem is gyümi és kacérkodom a gondolattal, hogy inkább holnap tartok víznapot és nem vasárnap de majd még meglátom hosszú nap ez a mai és a víz is az lesz.
562. Jay
2006. febr. 28. 07:49

Gyümi napom van.

Meg barátnői csütörtöki randi miatt holnap is. :(((

És beteg vagyok, tiszta takony.

Amíg Atkins-eztem semmi bajom nem volt, pedig most gyümit is eszem. :((((

561. emagdi (válaszként erre: 560. - Jay)
2006. febr. 27. 17:01

hát, nem tudom... azt hiszem első körben utánaolvasok hogy akkor miket is lehet enni (mármint a tortán és fagyin kívül, a többi napokon:)))

attól tartok hogy a gyümölcsnapokat nem bírnám, főleg ilyenkor amikor rettentő gyér a gyümölcs-felhozatal. el nem bírom képzelni hogy mit lehet enni egy egész álló napon keresztül csak gyümölcsből:))

(igazából azt hiszem hogy csak a szénhidrátnapokat irigylem:)))

560. Jay (válaszként erre: 559. - Emagdi)
2006. febr. 27. 16:17
Nem szállsz be negyediknek?
559. emagdi (válaszként erre: 558. - Molntak)
2006. febr. 27. 16:05
irigyellek benneteket nagyon:))
558. molntak (válaszként erre: 557. - Emagdi)
2006. febr. 27. 14:59

ch napon.

A tortába vagy sütibe is van tejes krém.

557. emagdi (válaszként erre: 556. - Jay)
2006. febr. 27. 14:21
hogyhogy lehet fagyit enni? dehát annak egyik fele tej (ami fehérje) másik fele cukor, ami szénhidrát. ezt melyik napon eszitek?
556. Jay (válaszként erre: 555. - Emagdi)
2006. febr. 27. 14:19

De fagyit is lehet! DDDD

A gyümi meg a víz tényleg szar, bár nekem a gyümi a negatívum csúcsa, mindig tiszta sav leszek, még a banántól is! Nem tudom, hogy hogyan csinálom. :)))

555. emagdi
2006. febr. 27. 14:16

milyen klassz ez a 90 napos! még tortát is lehet enni!!! (bár fagyit biztos nem, ugye?)

mondjuk azt hiszem én a gyümölcsnapokat nem bírnám, meg a víznapot sem...

(bocs hogy beleszóltam, csak megakadt a szemem a torta kifejezésen:))))

554. molntak
2006. febr. 27. 14:01

Hát köszi hogy most szóltok...

Már nincs torkom. Egy nagy üres lyuk tátong a helyén. Kikukáztam. Tasakos császármorzsa lesz:)

Nyami

553. Zsibi (válaszként erre: 551. - Jay)
2006. febr. 27. 13:56
bizony bizony, csíp, mint állat! ...de a csípős dolgok jót tesznek a fogyinak! :)
552. Jay (válaszként erre: 551. - Jay)
2006. febr. 27. 13:56
:))))))))))))))))))
551. Jay (válaszként erre: 550. - Molntak)
2006. febr. 27. 13:55

molntak a szecsuáni szutyi csíp mint az állat!

Egyél tortát, helyettem is mert én teljeskiörlésű kenyérkét nyammogtam.

550. molntak
2006. febr. 27. 13:46

Szólhattatok volna, hogy ez a szecsuáni szutyi csíp mint az állat!

Hát basszus kimarja a nyelőcsövemet. Mondjuk annyi előnye van, hogy minden falat után inni kell. Tehát ma tuti meglesz a víz fogyasztásom.:(

ÚÚhhh de csíp. Hát lehet hogy ebből inkább 4 süti lesz mára. Vagy valami más, mert ezt én nem birom megenni. Ez a páromnak való kaja. Nála akkor jó egy kaja, ha folyik a könnye annyira csíp. Csinálhatok bármit nem érzi a különbséget mindegyneki csak borsos legyen.

549. Jay (válaszként erre: 548. - Molntak)
2006. febr. 27. 13:42

Hát le akarom venni a válladról a gyermeknevelés összeg gondját-baját!

Mi ez ha nem segítség?

Az már mellékes, hogy ellopom a gyereket. :)))))

Mentem mert keresnek a skype-on.

548. molntak (válaszként erre: 545. - Jay)
2006. febr. 27. 13:37

Te gyagyás vagy:)))(napló)

Azért lettél Don mert ingyen csináltad a bevallást! Tudod Corleone is ezt csinálta kértél tőle valamit és cserébe tartozott neki az ember egy szivességgel.

Miben akartál segíteni amit nem hagytam?

547. molntak (válaszként erre: 545. - Jay)
2006. febr. 27. 13:31
multkor kapott a milánóis (húsnélküli volt) tésztámból. Ette mint a cukrot. Szerintem meg tök rossz volt.
546. molntak (válaszként erre: 544. - Jay)
2006. febr. 27. 13:30

Bocsáss meg szegény ostoba gyereknek kedves Don!

Persze csak ha meggyógyult. Na szép mondhatom! Amíg beteg addig bajlódjak vele én.

Tegnap ment a porszívós szekrényhez és ütögette és mondta, hogy posz. Hát kellett egy kis idő és kreatívság a részünkről, míg megértettük, hogy a porszavót akarja. Megkapta. Akkora öröm volt, mintha valami nagyon nagy kincset kapott volna.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook