Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Csak beköszönök drágáim!
Zsibi!
Mássz elő a csokis szekrényből:)))
Szóval megyek nem hiszem hogy betudok még ugrani ma. Úgyhogy hétfőn találkozunk. Addig s vigyázzatok magatokra!
Pusssz
(és nehogy azt higyjétek, hogy egy pillanatra is leveszem a szemem a gyerekről)
Próbálok segíteni azoknak, akik még tanácstalanok bizonyos kérdésekben a 90 napos diétával kapcsolatban és felvittem egy csomó 90 napos diétás kérdést a tudásbázisba. Azt szeretném kérni tőletek, mint tapasztalt öreg rókáktól, hogy segítsetek a megválaszolásukban.
Imhol a link:
Katt ide
Minden segítő kéznek előre is köszi!
Hoxa
Olyan lekerültünk hogy csak na!
Mindenki azonnal jöjjön fórumozni!
Zsibi tényleg gyanús, lehet hogy most van titkosan az esküvő? :))))
Háj bébi!
Mi van veled manapság? Mindig eltünsz... Ennyire dolgozol?
...kéne menni.
Pulykakakast kéne venni....
Sziasztok Csajszik!
Miről is beszéltek?? :)
Hová mész hétvégén molntak? tudnom kell ...a bébi érdekében :)
Mindenhol akadnak haverok...
És amennyiben haza mentek ott elég magas számban találhatók meg. DDDD
Hát igen az évek folyamán azt gondoltam (én balga) hogy ez a kettő nem egy és ugyanaz, de már látom hogy a terroristák és a maffia között nem sok különbség van, már ami az eszközeiket illeti:(
Sasolok ám ezerrel, de sajna el kell áruljam, hogy holnap megint elutazunk és nem leszünk itthon egész hétvégén tehát biztonságban lesz a bébi:)Hehehe
Ugye te sem gondolod, hogy a tuti terveinket az orrodra kötjük? Hogy jól megfúrjátok apával! Na azt már nem.
Elárulom, hogy a szakirodalmat tanulmányozom, pl. a Lindberg bébi elrablása meg hasonlók. Azért mert:
0. A gyereknek ne legyen semmi baja
1. ne vegyétek észre
2. semmi esetre se derüljön ki, hogy mi voltunk
3. Mikor jön el a megfelelő pillanat.
Na a pillanatról sem fogunk ám szólni, uh. legyél résen, és védd a baby-t, majd a legváratlanabb pillanatban lecsapnak a szövetséges erők! (Szövetség: terroristák + maffiózók)
Gyerekek!
Mi volt itt tegnap kéremszépen??
Sehol semmi nemtörtént? Vagy csak suttyomban privizgetve tervezitek a gyerekrablást??
akkor elvileg a növényitejszinnel és étkezési keményítővel behabart főzeléket is meg lehet enni? Minden gond nélkül?
Talán 2 nap a szavijuk felbontás után.
állítólag növényi tejszínt lehet enni más napokon is. (mármint kaja alkotáshoz felhasználhatod)
Én vettem is pár hete, de csak nagy kiszerelésben volt (500ml), de parázok kinyitni, mert csak egy pici része kellene, a többi meg akkor kuka?? nem tom nyitott állapotukban ezek meddig éldegélnek.
hát az a bibi, hogy mindig nálam vannak a bulik (haverokkal), és hozzák a sok csokit, chipset, és a maradék ott figyel a szekrényemben :(
Abból ettem csokis-mézes kekszet, aztán megettem 3 norbirudit, 2 pudingot... a többire nem emlékszem :) jaaaa és basszus még a bountyt is. Atya ég! még leírni is rossz! Ezt úgy 5 és 10 között.
Az almaszirom is ott van persze, de az kinek kell?? :)
Na végre mostmár....
Nem. még mindig nekem van a legkevesebb fabatkám:(
Nem baj fel a buksival! Folytasd tovább(mármint a diétát)
Milyen támadás?
Mik vannak abban a szekrényben?
Mi az a nagyon nagy?
Különben meg tisztázzuk, hogy mi is van abban a szekrényben, mert ugye az enyémet tudjuk, hogy két doboz bonbon, meg almaszirom, meg banánchips, meg minden jó.
Na de hogy támadás....
.... Zsibi megérkezett laposkúszásban...
mert, hogy tegnap este(!) oszama zsibi támadást indított a csokis szekrény ellen, és nyert, sajnos nagyon nagy győzelmet aratott :(
ja és persze veszített is, pontosan 10 fabatkát... (most jön Don Jay sírás)brühühü
Na, hát az ujjamat én is lengettem egész nap. De sajna nem sokra mentem vele.:(
Kitartás a második gyümi naphoz!!!
Esküszöm molntak elmehetsz szugeráló művésznek.
Azt mondtad szombaton, hogy gyümi napon nem tudsz inni, hát bm, ma én sem tudtam. Úgy eröltetem a piát.
dokiknak meg innen küldök a babuci(m) miatt egy szép nagy középső ujjat lengetve.
További ajánlott fórumok:
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Állásinterjúval kapcsolatos kérdések, tapasztalatok
- Leszázalékolás, rehabilitáció, munkaképesség csökkenés.. Kérdések és válaszok ezzel kapcsolatban
- Hipofízis Mikroadenómával kapcsolatos kérdések, válaszok és tapasztalatok
- Könyveléssel kapcsolatos kérdések és válaszok.