Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Gyerünk ne add fel!!
Látod én is kibírtam!
Akkor te is megtudod csinálni!!
Kivagyok ettől a gyüminaptól!!! Utálom a narancsot, a banánt, a körtét.... és az összes gyümölcsöt!
Úgy ennék valami husit most.... Jaj és még a holnap is! Hibernálni akarom magamat!!!! Nyűűűgös vagyok! Elvileg piroska is beköszönt csüti körül..,. ő is csak keresztbe tesz nekem!
Nincs kedvem dolgozni, és haza akarok menni!
...na kolléganőm most melegíti az ebédjét... tarhonyás husi... miért nem gyümit eszik??
..és még csak 1 óra van!!
Ciki ha megeszem a kutyám sétáltatás közben? esküszöm most ez jutott az eszembe. szeeeegény!
Na persze utána meg rohanhatok vele gyomor mosásra. Persze megint én, mert ha ilyeneket csinál akkor nem akarja senki sem ellopni:)
Bezzeg ha jó kisfiút játszik vinné mindenki. Grrr
De nem adom és figyelek!!!!
Mea Culpa!
Megdorgálva érzem magam..
Tudom, hogy káros a sok meló, de majd naplóban kitálalok, ha lesz időm...
Zsibinek meg DÁDÁDÁDÁ lesz ha nem tartja magát keményen ezen a két napon.
Molntak lehet cigit kéne adni a gyereknek, hogy jól elszívja, vagy kiégesse a szőnyeget, vagy az ágyat, és akkor nyugi lenne. :)))))
ehh. Gyümölcs és holnap lé... Hát nem irigyellek.
Jay tényleg még erre sem járt ma.Na majd ha megjelenik jól megdorgáljuk.:)
Halllóóó Gyerekek!
merre vagytok?
Ma gyümi nap pffffff! Holnap lé! Teljes gáz! Ha nem jártok a nyakamra a végén még.... :)
Molntak, bébi megvan még? :)
Jay, nem hallottál még róla, hogy a sok munka egészségtelen???
Nem fogjátok elhinni megint alszik. Illetve még nem aludt el, de már a kiságyban van alvás céljából:)
Jahjj de jó fiú ma. Mondjuk annak nem örülnék, ha végig aludná mindig a napot, de most ez jó volt így. Holnap pedig.... hajjahj már látom a vesztemet:(
Itt vagyok, nem vesztem el csak átalakultam, ma melomániás lettem, egy-két dolgot meg kellett/kell csinálni sos.
Azért persze a terv kidolgozása folyamatban a gyerekrablásra, nincs elfelejtve, csak komoly szervezést igényel, bevethető haverok és mobilizációs eszközök (autó) használata, stb.
Ez nem is olyan egyszerű..DDDD
De ahogy elnézem egy ilyen jó gyereket egyszerűen nem hagyhatunk nálad molntak... DDD
Figyellek ám benneteket!!!!
Jay például már nagyon gyanús mert egész nap alig járt erre...
Hihetetlen amit ma művel(bár félek hogy ennek a mai nyuginak meg lesz holnap a böjtje)
Most itt ül mellettem és játszik. Tök jól el van ma egyedül, meghát ugye átaludta a napot is. Jaaj nem ártana hetente egy ilyen nap.:)))
Külföldi állampolgár, szóval asszem számíthatok a legrosszabbra.
Ma megyek egy barátnőmhöz, akinek szintén külföldi a férje, szóval kifaggatom, hogy műxik ez az esküvő dolog. Nekem elég lenne csak egy buli... minek az a sok hülye papír? :)
szóval készüljek fel a teljes anyagi csődre! Szép!
jaj, ez a gyerek egyre jobban tetszik nekem! Nyugodtan alukál, semmi gond nincs vele. Hmmm...
Dolgozni dolgozni...
A gyerek úgy döntött, hogy ma szabadságot vehetek ki. Már 3 órája alszik. És még mindig húzza. Jah biztos lefárasztották a nagyiék. Én meg csak mozogjak mozogjak... Semmi kedvem házimunkázni, pedig volna mit. Inkább mozgok, minthogy házimunkát csináljak őrület! Ne hajtsátok agyon magatokat. Van egy csomó fabatka kérdésem, de nem írom meg amíg az elsőre nem kapom meg a választ. Szóval tessék válaszolni!!!
Sziasztok csajszik, most lett netem, ebben a mai világban. DDD
Kajailag ok., és most rohanok vissza dodozni, mert mint kiderült itt is van egy terrorista. :)))
jaja!
Polgárira 30 nappal előtte lehet bejelentkezni. Persze arról ne is álmodj hogy megúszod egynapi sorbanállás nélkül.:( És azért ehhez is kell pénztárca. Nekünk debiben 2002 ben kb 30 volt csak a polgári. Mindenért fizetni kell:
terembérlet, virágdíszítés, orgona,pezsgő,gyertya,blablabla...
Pont tegnap kérdezte, hogy elkezdtem-e már intézkedni esküvő ügyben? mire mondtam, hogy még nem :)
De úgy gondoltam, ha szeptemberben kint úgy is lesz egy weddig party, akkor itt most (pénz hiányában) elég lenne egy polgári (ami szerintem elég hamar megvan - mármint az ügyintézése), és majd jövőre, ha lóvé is több lesz (mondjuk megnyerjük addig a lottót) akkor tartanánk egy templomit (megspékelve egy bulival). Nem?
Igen én is így gondoltam tegnap, hogy valamikor muszály túllennem a lénapon.És ha már elkezdtem reggel akkor már végig csinálom. ÚÚÚÚtálom a lénapot.
Mizujs a házassággal?
húúúú de idegbeteg vagyok!!!! Befagyott reggel a kocsiajtó!! ...na várok egy fél órát, hátha lenyugszom!
De azért gratulaaaaaaa Molnatak! Nagyon ügyi voltál! ...akárcsak én :)Bár nem volt túl nehéz nem bűnözni, de majd most, a hét elején lesz mitől paráznom :I ma ch, holnap gy, szerdán pedig lézek (nőnap alkalmából :) ajaj! De muszáj már túl lennem ezen a lénapon!
Helló bébik!
Olyan de olyan jó kislány voltam....
Mindent betartottam pénteken ch szombaton gyümölcs vasárnap víz.Bár tény hogy volt amikor megfordult a fejembe, hogy bukjak 10 fabatkát, de gyorsan el is hesegettem a gondolatot mert egyből az jutott eszembe, hogy elég blama lenne, mert mióta elindult a fabatka alig bűnözik valaki. És akkor pont én csináljam? Nem. Úgyhogy nem bűnöztem:)
Hát senki nem járt erre egész hétvégén?
Csak én?
molntaknak holnapra jó reggelt!
És jó sok fabatka kérdést nekünk, persze jó "nehezeket"! :))))))
Jó kislány voltam nagyon.
2 db gyüminap után...
Holnap ch. lehet,hogy megadom magam és úgy bekajálok hogy -100 fb. egyszerre.
Nekem már tegnap sem volt kedvem dodozni, és ma sincs! És jó lenne nem egy sima, hanem egy jó hosszú hétvége, mondjuk 7 napos. DDD
jaj de jó ötlet! Küldj egy nagy csomaggal!!!!! :)
háát nem nagyon csipázom ezt a gyüminapot!!
Jó kislány voltál tegnap az étteremben?? :)
Húúú de nincs kedvem melózni.... hajtanak, mint egy málhás csacsit! Hétvégét akarok!!!
Küldjek Semtex-et?
Nem csak a terroristát, hanem az irodát is eltörölnéd a föld színéről. :))))
Ügyi voltál tegnap.
Good morning!
Szóval molntak elhúzott... na szép mondhatom! Itt hagyott minket, ééééééés ráadásul a bébit is vitte!!! ehh
Szóval nem a csokis szekrényben jártam :) hanem melóztam :( Itt van egy még nálam is szörnyebb terrorista. Pedig Oszama Zsibit túlszárnyalni...???
Tegnap nagggyon jó kislány voltam, mert ch napom volt és NEM ETTEM ÉDESSÉGET! hihi. Ez a hétfői bűnözésem böjtje volt.
Na most dobbantok dolgozni... de még jövök! :)
Jól van Drágám!
Már nem látod, de azért jó utat.
Zsibit majd lecsekkolom a csoki végett.DD
További ajánlott fórumok:
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Állásinterjúval kapcsolatos kérdések, tapasztalatok
- Leszázalékolás, rehabilitáció, munkaképesség csökkenés.. Kérdések és válaszok ezzel kapcsolatban
- Hipofízis Mikroadenómával kapcsolatos kérdések, válaszok és tapasztalatok
- Könyveléssel kapcsolatos kérdések és válaszok.