Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
sziasztok. én ma kezdtem. lenne pár kérdésem. mi a helyzet a majonézzel, mustárral? lehet valamelyik nap enni? muszáj ugyan azt enni vacsorára, mint amit ebédre ettem? az ehető kajákból bármennyit lehet, vagy csak szűkre szabott adagokat?
most csak ennyi jut az eszembe. előre is köszi a választ!
Szia!
Én is csinálom, csináltam a 90 napost, egy hónap alatt kb. 5kg ment le. Az, hogy mennyi megy le, az attól is függ, hogy mennyi a felesleg!
Sziasztok!
Sokat olvastam a 90 napos diétáról. Úgy döntöttem én is belevágok.Szerda lesz a nagy nap! Igaz én nem akarok olyan sokat fogyni "csak" kb 5 kg-t:-).Remélem elérem majd az álomsúlyomat. Egyébként a bátyám 5-6 hete kezdte el ezt a diétát, és 11kg-t adott már le! Ez elég jó eredmény!
Sziasztok!Csak azt szeretném kérdezni, hogy a "húsnapon" lehet-e egyszerre húst és sajtot enni, vagy húst és tojást?mert én eddig úgy csináltam, hogy csak egy fajta kaját ettem ebédre éd vacsira is.
kérlek válaszoljatok!
köszönöm.
Sziasztok!
Most vagyok túl egy két hetes fogyikúrán.Kb 4 kg-ot fogytam tőle és nem is volt nehéz betartani.Már csináltam a 90-en napos diétát,de ma lehet újra elkezdem.Mit javasoltok?Remélem sikerül betartani és szeretnék 10 kg-ot fogyni.
1. igazad van. de bevált így is a kúra. Ha elhagyod a kenyeret, akkor hatásosabb.
2. Én 2005. nyarán fogyóztam (jobban mondva akkor tudtam igazán végig vinni), 6 kg-ot fogytam vele. Úgy, hogy 3-4 kg-nál is hatásos lehet. Az igaz, hogy akkor lassabban mennek lefelé a kg-ok.
Két kérdésem lenne...
1.nem értem, hogy protein nap hogy ehetnénk kenyeret és társait a hús mellé?
2. ha csak 3-4 kilótól szeretnék megszabadulni, akkor is hatásos és ajánlott ez a diéta?
Előre is köszi, ha válaszoltok!
Én keményítő napon krumpliból általában úgy szoktam, hogy hat szem normál méretű krumpli! Ezt megfőzöm, a saját levével összetöröm, és csinálok hozzá párolt káposztát! Ha kicsi fej káposzta, akkor az egészet, ha nagy akkor egy felet, és ezt elosztom két adagra!
Rizsből kb. 10-15dkg (egy pohárnyi) egy adag nekem, és ehhez adok párolt zöldségeket, (pld: egy egész konzerv kukoricát)!
Én január 2-án kezdtem a diétát, és azóta kb.4kg ment le!
Ha lenne kérdésed, akkor írj nyugodtan, akár privibe is és megpróbálok válaszolni!
Szia!
Azt olvastam valahol, hogy 1 normál adag ebédre és vacsorára. Én 3 éve már csináltam , de ettem amikor éhes voltam persze csak azt amit lehetett és fogytam. Mit értesz csalás alatt?
Sziasztok!
Most akkor konkrétan mondja el nekem valaki: van valamilyen mennyiség szabály a 90 naposnál, vagy nincs? Hogyan tudom én pl. a keményítő napon a főtt krumplinál kiszámolni? (ha nincs mérlegem) Van aki azt írja, úgy is működik, hogy annyit eszel, amennyit csak akarsz, van aki azt mondja, tul. képpen ugyanúgy ,,éhezel" mint a többi diétánál, annyi különbséggel, hogy itt még szét is válogatod az összetevőket. Volt már közületek olyan, aki csalást vitt a dolgokba és mégis fogyott?
Szia!
Mitől készült ki a gyomrod? Ittál eleget? Ettél elég rostot?
Visszahízás: a fogyi abbahagyása után ettél, mint előtte? vagy figyeltél továbbra is a kalóriákra?
Sziasztok!
Én ma kezdtem el újra a diétát! Igazából én nem csinálom 90 napig! 2006. nyarán, nyaralás előtt egy hónappal elkezdtem, és 30 napig csináltam, ez augusztusban volt. Ez alatt az idő alatt 5-6 kg ment le rólam! Azóta azt eszem és annyit amit és amennyit csak akarok, ráadásul most volt ugye a nagy ünnepi eszem-iszom, és ez alatt az idő alatt "csak" 2 kg jött vissza! Ez azért szerintem nem olyan rossz!
Most elkezdtem megint! Csinálom, ameddig tudom, bírom, ha nem birom 90 napig, akkor hamarabb abbahagyom, majd később megint elkezdem! Nekem ez így nagyon jó! Remélem, hogy a mostani diétával is sikerül legalább annyit leadni , mint a nyáron! Még 10kg akarok fogyni, és akkor már azt mondom, hogy OK!
Nyugodtan egyed meg a vacsit!
Egy vétkezés nem a világ vége!
Nem kell újrakezdened sem! Én ilyenkor előfordult, hogy megfordítottam.
Pl.aznap tarts fehérjenapot és másnap csináld meg a gyüminapot.
Nem az aznap esti párolt zöldségektől fogsz elhízni.
Most látom, lehet, hogy már jól is laktál!
Sziasztok!
Eleg buta kerdesem van.
Nov 30-an kezdtem a 90 napost. Mar most az elso par napon fogytam, nem nehez betartani, semmi gond vele.
Csakhogy, ma amikor eppen gyumolcsnapom lenne, vacsorara vagyok hivatalos...Eleg furan venne ki magat, ha amig a tobbiek vacsoraznak, en gyumolcsokkel szorakoznek.
En nem eszem zsiros dolgokat es sok szenhidratot amugy sem, roston sult halat rendeltem a menurol, parolt zoldsegekkel. De most mi legyen, meg kell szegnem egy napra a fogyokurat...
Ujra kell kezdenem holnap, az egeszet? Vagy tartsak egy viz- esetleg gyumolcsnapot es folytassam onnan, ahol voltam?
Sejtem a valaszt: folytassam mindenkeppen.
Azert erositsetek meg legyszi, hogy igy van.
Szia!
A 90 naposban a kalóriákat kell számolni, igaz van egy "Atkins"-es nap benne a protein nap, amikor kevés szénhidrátot kell enni.
De jó, ha a kalóriát 1000 kcal körül tartod (vagy 1200, ahogy jólesik).
Sziasztok!
Szerintem éppen az a nagyszerű ebben a diétában, hogy azonkívül hogy arra figyelsz, hogy aznap mit ehetsz semmi sem "számít"...még a mennyiség sem... egy idő után szépen lecsökkennek az adagok, és jóval kevesebb is elég. A gyümölcs nappal én is szenvedtem eleinte, de egy idő után már egész jól ment - főleg nyáron, amikor dinnye is van! - sőt nálam a banán sem volt száműzve, amikor nagyon nem ment a gyüminap az volt a "mentőőv"....de igazán a fejben dől el minden, ha megvan az elhatározás, akkor simán megy. Csak kérdés, hogy az mikor van meg?? :D
Én már most kezdem magam hangolni a "szokásos" januári kezdéshez!....remélem akkor is lesz még itt valaki!?
BZS! Határozd el, hogy holnap/hétfőn/elsején elkezdem és kész! csak az ehető ételek lebegjenek a szemed előtt, s a 4 naponta mért "sikerek"....Mindenesetre nem árt csatalakozni másokhoz, többen könnyebb!! :-)
szia,
nem kell sem szh-t sem kalóriát számolni! :)
Egyedül az adagok "nagyságára" kell odafigyelni!
Meg persze hogy a napokat ne keverd össze!
Én már ezt a fajta diétát kipróbáltam kb egy éve,de nem volt kitartásom.1 hónapig csináltam és egy 10kg-ot fogytam.De azóta...Most megint kezdtem,te is?
Nem vagyok bajnok ebben a témában, de sem a kalóriát, sem a szénhidrátot nem számoltam, csak a szétválasztás elveit vettem figyelembe! A szétválasztás nálam automatikusan eredményezte, hogy kb. 1200 kalóriát ettem, és a szénhidrátnap kivételével alig ettem szénhidrátot.
Kitartásban pedig tanácsra szorulok, mert az első igazi 90 nap után gondjaim vannak az újrakezdéssel! Mit tanácsoltok?
Sziasztok. Én nekifutottam az atkinsnak. Borzasto, kinzás. Hát gy döntöttem, jöjjön a 90 napos. Ti hogy csináljátok? Kalóriát számoljátok, vagy a szénhidrátot?
Előre is köszi a segitséget, s kitartást mindenkinek
További ajánlott fórumok:
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Állásinterjúval kapcsolatos kérdések, tapasztalatok
- Leszázalékolás, rehabilitáció, munkaképesség csökkenés.. Kérdések és válaszok ezzel kapcsolatban
- Hipofízis Mikroadenómával kapcsolatos kérdések, válaszok és tapasztalatok
- Könyveléssel kapcsolatos kérdések és válaszok.