Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Ja-ja
Legyünk önzők.
Zsibit akarunk és kész!
Figyi lehet hogy nem is melózik, hanem úgy bebűnözött hogy nem mer jönni vallani. :))))
Az jó :))
Vagyis, jó mert jó sok pénze lesz, de rossz, mert nincs velünk :( Most akkor örüljek vagy szomorkodjak??? Inkább szomorkodom mert önző vagyok :DD
Hát ez a topic hogy került a második oldalra??? Kicsit nem figyelek oda és ilyenek történnek??? Dádá!!
Zsibi bébivel mi van már merre mászkál???
Sziasztok Csajszikák!
Ma nem jutottam géphez :(. De végül is volt mit csinálnom, így, ha jutottam is volna, akkor senem lett volna időm lézengeni itt... :(.
Kellemes hétvégét Mindenkinek :).
Szia Zsibi,
Köszi, de én szeretem az egyhangúságot. :) de tényleg. ráállok egy kajára, és állandóan azt enném.
csak kár, hogy nem fogyok... :(
...elíram: azt akartam, hogy NEM az elmúlt egy két napban.. mert mostanában tartom az atkinst ezerrel...
Remélem a hétvégén is :))
Hi Mindenki!
Csak jöttem beköszönni! Annyi a melóm, hogy füstöl az asztalom.
Remélem mindenkinek megy a fogyika :) Én ma álltam mérlegre, másfél kilót híztam az elmúlt két hétben (meg az elmúlt egy-két napban) :(( na de ez a ropibankban is nyomon követhető :I
Hétvégén megyek a Bükbe haverokkal... de ígérem jó kislány leszek! :)
Zsuzsi, nem túl változatos a kajcsid. Az oldalon fent van egy csomó más (fogyis) kaja is. Nehogy beund a kúrát. Na meg a szervezetnek is jobb a változatosság.
Hát ne is kínozd!
Ha így is megy akkor minden ok. :))))
Szia,
hááát, én nem nagyon számolom a kalóriákat, de általában elég hasonlóakat eszek.
Nagyjából:
reggelire mostanába 1 szelet görögdinnye.
ebéd/vacsora:
1. natúrcsirkell nyers salátával
2. párolt zöldség (1 adag)
3. kínai rizstészta (pici zöldség van benne)
4. gyümölcs
Szerintem ez nem vészes.
1. és 2. napon szoktak nyersen sárgarépát nassolni, kb. 2 darabot/per nap.
Mennyiségileg nem eszel többet?
Mármint nem több kcal-t viszel be, mint előtte?
Sziasztok,
Segítsetek, leállt a fogyásom, szerintetek miért lehet?
kb. 70 napig csináltam a 90 napost, azalatt az idő alatt lement 5 kg. 3 hétre leálltam, visszajött kb. 2 kg. Újrakezdtem, most vagyok a 25. napon. A visszajött 2 kg lement már az első héten, de azóta egyszerűen meg se mozdul.
Most 60-61 kg között mozgok, de ez alá nem megy.
Átlagban heti 2x tornázok.
Szerintetek mi lehet a gond? persze, így nehéz megállapítani, de gondoltam, hátha...
Figyu szerintem ha tartod az 1000 kcalt nem lehet semmi gond. Bár én nem használok napraforgó olajat, de szerintem ez nem egy nagy mennyiség, ha nem szereted pl. a párolt kajákat.
Aláírom hogy egy idő után uncsik, ja ugye az oliva meg nem két fillér.
Az elmúlt 30 nap alatt 6 deci napraforgó olajat fogyasztottam. Ez mennyi a ti fogyasztásotokhoz képest?
A napi ezer kalóriától nagyon féltem, de amikor egy tápanyagtáblázatból kinézegettem az értékeket, kiderült, hogy a diéta alatt átlag ezer kalóriát eszem, nem is kellett külön csökkenteni!
Jó reggelt CSajszikák!
Kellemes csütörtökök mindenkinek. Éltessen Titeket is az, hogy holnap már péntek :).
:), a korona csak annyit jelent, hogy aktív vagyok annyira, hogy sok-sok pontot gyűjtöttem, ettől függetlenül nem vagyok különb, mint bárki más itt az oldalon :).
Hát szerintem a zsír és olaj minimálisra csökkenthető a 90 napos alatt. Én általában maximum annyit teszek a kajákba, amit muszáj, és többnyire csak extraszűz olivaolajat. Vagy egyáltalán nem teszek a kajákra.
Simán el lehet fogadni az olajmentes étkezést. Egy - két zöldség, miegymás tartalmaz elegendő olajat / zsírt a zsírban oldódó vitaminok felszívódásához (szerintem).
De azért érdekelne mások véleménye is!
Rostos 90-es :)).
Hát pontosabban úgy magvak, hogy zabkorpa, búzakorpa, pirított zabpehely, pirított szezámmag, pirított lenmag, és ilyesmik. Illetve nem minden nap, mert amikor a rostfogyasztás megfelelő, akkor nem fogok külön enni.
A kefír sem lesz törvényszerű, mert mondjuk friss salátára szórva a búzakorpa is remek rost. Így gondoltam. A kefírt, ha lehet elkerülöm :))). Majd kitalálok valamit, hogy mibe lehet az ilyesmiket beletenni :).
...akkor legyen a neve "Rostos 90-es" :D
azért a magvakkal óvatosan! Legalábbis vigyázz, hogy ne egyél minden nap. Kcalt számolod továbbra is?
Szó nem volt pirítósról!!!
Pirított magvakról volt :). Egen, minden nap, mikor nincs megfelelő rost bevitel, akkor eszem. A gyümölcs marad, minden délelőtt :).
Nem volt pizza. :(((((
Pedig már.....
További ajánlott fórumok:
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Állásinterjúval kapcsolatos kérdések, tapasztalatok
- Leszázalékolás, rehabilitáció, munkaképesség csökkenés.. Kérdések és válaszok ezzel kapcsolatban
- Hipofízis Mikroadenómával kapcsolatos kérdések, válaszok és tapasztalatok
- Könyveléssel kapcsolatos kérdések és válaszok.