Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Sziasztok!
Kezd valéaki holnap?Ha igen,kezdhetnénk együtt.:)
Szia!
Úgy tudom, hogy buborék és kalória mentes dolgokat lehet inni, de a gyümölcsös italokkal vigyázni, mivel abban van kalória.
sziasztok
víz napon csak vizet lehet inni, vagy bármilyen cukor nélküli folyadékot? (tea, édesítős szörp)
a tegnapi sulis napom nekem se sikerült túl jól, mert délelőtt nem volt időm gyümölcsöt enni, és inni se nagyon, így először délután 2-kor ettem, éhes voltam, így szerintem jóval több tésztafélét ettem, mint kellett volna.
de a mai gyümi nap, meg a holnapi víz nap majd rendbe tesz.
Hát sajnálosm, hogy így alakult :(.
A szünet pont arra jó, hogy eldöntöd, hogy most kicsit pihensz, így utána nincs bűntudat...
Hamar visszaáll, hogy nem lezel fáradt, remélem :).
Szia!
Péksüti szükségmegoldásnak nem rossz. Arra figyelj, hogy ne lépd túl a napi kcal limitet.
Protein napon mehet a felvágott, sajt, csak egyél hozzá valami friss zöldséget, mondjuk paradicsomot, egy db-ot talán :). Az 6 g ch-t tartalmaz és ez a nap ugyanolyan, mint az Atkinses napok, azaz 20 g ch az ok. Szóval mehet egy paradicsom hozzá :).
Remélem tudtam segíteni :).
segítsetek légyszi!
szombaton suliba leszek egész nap, és oda nem tudok magammal vinni főtt kaját. szénhidrát napom lesz. hogyan oldjam meg az ebédet? tészta helyett ehetek valami péksütit? pl valami rozsos, magos valamit? ha igen, akkor kb mennyit? és akkor vacsira is azt?
jövő héten meg a fehérje nap esik suli napra, azt pl sajttal, felvágottal megoldhatom?
Ha Te csinálod és betartod a szabályokat, akkor nincs gond, tehát a levesbe nem kerül tészta, liszt, tejföl, tojás és ami nem keményítő, tehát csak zöldség és fűszerek mehetnek bele.
A főzelékekre is ez vonatkozik. Sűríteni keményítővel lehet, vagy pépesített zöldséggel. Nem tudom így ízleni fog-e... nekem nem jött be sem a leves ilyen módon, sem a főzelék... úgyhogy én csak simán párolva eszem a zöldségeket natúr vagy fűszerrel.
Szia!
A hüvelyesek keményítők. Amúgy tudni kell, hogy a keményítők családjába tartozó dolgok szintén szénhidrátok, de úgymond nem üresek, mert rostot tartalmaznak :). Ami meg élettanilag nagyon fontos az ember számára.
Ide tartoznak a bab félék, kukorica, borsó, lencse, krumpli (bár ez rostot nem sokat tartalmaz sajnos :( ).
Szia!
Én úgy tudom, hogy csak nyers gyümölcsöt lehet enni, mézet,vajat tuti, hogy nem lehet hozzá enni!
Milyen bablevesre gondolsz? Zöldbab vagy szárazbab?
Holnap akarom elkezdeni ezt a fogyit, remélem bírni fogom és remélem sikerül és remélem hogy nem csábulok el!
Szerintem lesz egy csomó kérdésem majd még.. úgyhogy előre is bocsánat, ha idiótákat kérdezek vagymár elhangzott.. igyekszem olvasni a fórumon a hozzászólásokat és sok infot beinputolni :D
Ahaammm! Köszönöm!!
Vissza olvastam a hozászólikat és láttam, hogy egyik kolléga beírta, hogy banánt nem nagyon lehet enni gyümi napra..! Miért? Csak mert a többi gyümesztől kicsit begörcsölök.. :S a banántól nem annyira.. ez tűrhető!
Hát igen! Felfelé könnyebb, mint lefelé! Ezért is irtam, hogy azért valamilyen szinten az egészséges kereteken belül maradva, és a tartós fogyás érdekében, nem biztos hogy nagyon jó a nagyon gyors fogyás!
Tudod ez egy közhely: Türelem rózsát terem!
szia
végülis ma volt a 14.napom. ez alatt lement 4 kiló. vagyis heti 2 kiló. ez annyira nem is rossz, szóval talán nincs olyan nagy gond, mint gondoltam.
szerintem azért voltam kissé csalódott, mert eddig atkinsoztam, és ott naponta fél kiló lement.
csak ez ember annyira türelmetlen. felfelé olyan könnyen jön ez a fránya kiló.
Szerintem nem kell elkeserednek! Ha végiggondolod, hogy négy nap alatt leadtál fél kilót, és ha minden négy nap alatt fél kiló lemenne, akkor egy hónap alatt kb.4kg lemegy! A tartós fogyás érdekében szerintem az azért nem olyan rossz!
Mondjuk én is el szoktam keseredni, ha nincs hamar látszat! Dehát egy hónap alatt nem lehet mindenki modell alkatú?!:)
További ajánlott fórumok:
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Állásinterjúval kapcsolatos kérdések, tapasztalatok
- Leszázalékolás, rehabilitáció, munkaképesség csökkenés.. Kérdések és válaszok ezzel kapcsolatban
- Hipofízis Mikroadenómával kapcsolatos kérdések, válaszok és tapasztalatok
- Könyveléssel kapcsolatos kérdések és válaszok.