Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
fifty-fifty-be nem jó?
Úgy ennék mind a kettőt. :)))
no jól van, ez így mindjárt jobban hangzik :))
mikor indultok útnak?
Pitz merre kószál mostanság?
Nagyon sok puszi a bébikének a kezére.
Cupp-cupp-cupp
A hiba az én gépemben volt :((
Nem egészen úgy csináltam mindent ahogy kellett volna (mert gyagya vagyok). Szóval így utólagos számolások alapján meg van az 1000 kcal :)))
Milyen csoki?
Milyen chips?
Egy jó nagy méretű sonkás-gombás-sajtos pizza az már döfi, vagy egy jó nagy adag rakott krumpli sok tojással és tejföllel. Jaj mamám, még jó hogy dolgozom és nincs itt ez a sok kajcsi. :))))
szeritem ha számolod a kcal, és nem eszel 5-6 után, és nem csokiból áll a menüd, hanem sok zöldésgből, valamennyi gyümiből, netán tofuból (az nekem pl nagyon bejön!), - mert mondod, hogy hanyagolnád a húst - akkor tuti fogsz fogyni, bárhogy is nevezik a fogyit.
Szerintem határozd el, hogy milyen szabályok szerint fogsz enni, és tartsd magad ahhoz. Még nevet is adhatsz a gyereknek :)
hát nem tom. szerintem az sbd és az atkins amúgy is hasonlít egymásra. Talán annyi a különbség, hogy nincs előírva a zsír, és nem kell kicentizni a ch-t. nem?
Én azért figyelek a ch-ra, de zsírt nem eszem, illetve módjával. Néha egy-egy gyümi is becsúszik, ami végülis mindkettő második szakaszában már megengedett.
Viszont a héten már előrehoztam a vacsit 5-re.
Iszonyat mennyire tapadnak rám a kilók az esti/éjjeli zabákkal. Napról napra látványosabb volt a hízás :(
Good morning!
waooo csüti! alakulunk...
Hát tényleg nem sok a napi 600-700 kcal. Főleg ha még mozogsz is mellette. Mennyit akarsz még leadni? Ha befejezted a *t, akkor vigyázz, nehogy elkezdj hamikázni ezerrel,m ert akkor hamar visszapattannak a kilók.
Jó reggelt csajok!
Gyere Faw SBD-zni.
Társuljunk. :))))
Sziasztok Csajok!
Jó reggelt!
Van valami jó fogyi a 90 napos helyett és az Atkins helyett? Kicsit már nagyon unom a 90 naposomat (már régen túl vagyok a 3 hónapon), viszont kéne valami más... Nincs ötletetek? A * és ilyesmik szóba sem jöhetnek :(((. Valami ahol szintén lehet kajálni mégis fogy tőle az ember... Izgalmas :).
Noh jólvan, szép napot MIndenkinek! Nem tudom mennyit leszek, mert hajtás van a melóhelyen, de igyekszem :).
nápolyi vagy bolognai vagy milánói szószos tészta (hús nélkül)
vagy káposztás kocka vagy grízes tészta vagy mákos guba
További ajánlott fórumok:
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Állásinterjúval kapcsolatos kérdések, tapasztalatok
- Leszázalékolás, rehabilitáció, munkaképesség csökkenés.. Kérdések és válaszok ezzel kapcsolatban
- Hipofízis Mikroadenómával kapcsolatos kérdések, válaszok és tapasztalatok
- Könyveléssel kapcsolatos kérdések és válaszok.