Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Rossz hírem van... a napi mozgásodon felül kellene beiktatni a gyaloglászást.
Én is napjában többször leviszem a kutyát sétálni, de ezen felül oldom meg a mozgást. Persze gyakran inkább a kutyával vagyok lent többet, ő meg még örül is, hogy nem messze kullogok mögötte, hanem nagyjából tartom az ütemet vele :).
köszi a bíztatást. úgy tűnik fél kiló csak lement, szóval talán ismét elindul a fogyás.
én is ilyenkor szoktam feladni, de most megpróbálom nem elveszíteni a kedvem.
a gyaloglás az megvan, hiszen mindenhova gyalog megyek, és mivel mindig késésben vagyok, hát igencsak sietősre fogom. emellett elkezdtem a lépcsőzőgépet használni újra, ne porosodjon már itt a szoba közepén :-)
Nem, dehogy csinálsz rosszul akármint is.
Csak a szervezet tiltakozik. Normális az is, ha egy hónapig nem megy le semmi :(((((, nekem ilyenkor elmegy a kedvem az egésztől :(((. De normális, az a lényeg.
Próbálj meg ilyenkor többet mozogni, mondjuk ha sétálsz minden nap fél órát (azaz gyorsan gyalogolsz), emeld az időt, és akkor megmoccan lefele a mérleg nyelve :).
:-( megállt a fogyás, már napok óta meg se mozdul a mérleg mutatója. ma gyümi napom volt, merem remélni holnap reggel már kevesebbet fog mutatni. nagyon mérges leszek, ha nem.
valamit rosszul csinálok?
Jah, még valami... a sütit kerüld el :).
Meg erre elfelejtettem írni... persze néha kiruccanok 90 napból :). Igazán nem csinálom már végig a 90 napot... :-O. MOst is szabadot vettem ki, majd a hét végén ismét elkezdem :).
Utazás az más. Vagy viszel konzervet, vagy keresel éttermet, ahol kapsz párolt zöldséget.
A többi kajával mi lesz? Mármint a hús napon, meg a tésztás napon? Csak kíváncsiskodom :)
Sziasztok! Kérdezném, hogy főzeléket (ami rántással készült) szabad e enni? És pl. a babkonzervet? Jövőhéten elutazunk és nem tudom, hogy ott milyen lehetőségeim lesznek, ezért gondoltam a konzervet esetleg.
Előre is köszi a választ.
Szisztok, köszi a válaszokat.
így akkkor én is belekezdek, már holnap
Én úgy tudom hogy a gyümölcsök kb. 20-30perc alatt ürülnek a gyomorból, a dinnye 15perc a banán kb45-60perc. legalábbis a testkontroll szerint így van
Ténleg jó gyümölcsnap utáni reggel mérlegelni, mert nekem 2 kilóval kevesebb volt mint előző nap. Sajnos most értem el a karácsony előtti súlyom, úgyhogy még nem örülhetek.
Szerintem se árthat a reggeli kávéba a tej, ha eltelik egy bizonyos idő.
A jégsaláta okos ötlet, nekem eszembe se jutott pedig az ténleg sokáig eláll.
De ez így ok :).
Mivel 2 órának kell eltelnie két különböző típusú ételfajta fogyasztása között.
Nekem is kávéval indul a nap, aztán két óra múlva gyümölcs (ha éppen hajlandó vagyok enni, ha nem, akkor kimarad) aztán két óra múlva ebéd. Gyakran ugye elmarad a gyümölcs, így a kávémba ivott tej nem befojásol.
Hello csajok!:)
Valaki meg tudja mondani, hogy puffasztott rizs és köles melyik napon ehető?
Ez itt a reklám helye, de jégsalátát a Metróban szokott lenni, nagy ritkán az Auchanban is. Illetve én piacokon is láttam, Bosnyák térin és a Tolbuhin kőrútin is (a 47-49-es villamos vonalán a hídnál).
Jobban jársz, ha nem a szeleteltet veszed, hanem egyben. Nagyon sokáig eláll hűtőben, nálunk ott tart a "fertőzés", hogy már mindenki eszi mindenhez, így álandóan harcolnom kell a saját adagomért :).
sziasztok!
reggel én se kívánok már semmit, nekem is 10 óra körül jön az első gyümi. Most alma kompótot ettem vacsira, mert már nehezem bírtam a mai gyümölcsnapot. Éljen holnap husi. Ugye a disznósajt is hús????? :))))))Vicc volt. Érdekes hogy egyáltalán nem voltam húsos eddig, most meg tökre kívánom. Reggel mérlegelek én is. Kicsi lement a hasamból deréktájon, ennek nagyon örülök. Mostmár nem szorít egész nap az öv.
További ajánlott fórumok:
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Állásinterjúval kapcsolatos kérdések, tapasztalatok
- Leszázalékolás, rehabilitáció, munkaképesség csökkenés.. Kérdések és válaszok ezzel kapcsolatban
- Hipofízis Mikroadenómával kapcsolatos kérdések, válaszok és tapasztalatok
- Könyveléssel kapcsolatos kérdések és válaszok.