Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Gooood morning!
Na a kedd már sokkal jobban hangzik, mint a hétfő :)Főleg azért mert főnököm nem lesz ma-holnap. Yupppíííí!
Bár tuti felhív, hogy "mit csináltááááááál ma?" Egy barom!
Fax, ez mit jelent, hogy bármelyik napon ehetsz kefírt meg pirítóst, vagy proti napon kefír, ch-n piri?
Reggeli gyümölcsöt továbbra is tartod, vagy csak gyüminapon eszed?
Jay, pizzajelentést kérnék! :)
Sziasztok Csajszikák!
Jó reggelt mindenkinek.
Jelentem módosítottam a 90 napos diétát. A változás: sokkal több rost bevitel, hol reggeli kefíres pirított minenfélével (magvak, zabpehely stb), hol meg az étkezésbe beleépítve. Nemtom milyen nevet adjak ennek, de nyilván nem a hagyományos 90 napos ugyebár. A szabályok nagyjából megegyeznek, tehát a tiltott dolgok ugyan azok. Remélem beválik :).
Kellemes napot mindannyiunknak :).
Irigyellek a gubikáért. :)))))
Más:Szerintem sokkal jobban nézel ki sötét hajjal.
(képeket nézegettem).
Good morning ezen a katasztrófális hétfő reggelen!
Én úúúúúúúúgy utálom a hétfőt!!
Na úgy néz ki hat a magnerot (amúgy ez mint kiderült nagyobb mg dózis, mint a magneB6-ban van - patikus mondta), mert azóta nem görcsölt a lábam. Illetve egy ici-picit 1x talán...
Huu veres, nagyon irigyellek a vacsidért :)))
Jó reggelt!
Átkerültünk a második oldalra.... :((((
akkor lehet, hogy a pezsitabletta tényleg nem ért semmit és fél év alatt megint kiürült a mg raktáram.
Nah hát akkor most meglátjuk a mangerot hatását.
Akkor nincs ötletem....
Én mondjuk az mg-t mindig tablettában szedtem.
Hm, mit szólol ehhez a Wellness diétához? Még nem vágok mindent, de a rost az rendben lesz :), éppen vadászom az 1000 kcal-ba beleférő kajákat. Továbbra sem tervezek 4 után enni. Ch... aztatot nemtom, de nyilván nem szabad annak sem felszökni, de mivel rostban gazdag kajálásról van szó, így nyilván nagy mennyiségben lesz ch a rost. Nah ezt megaszontam :D.
De majd formálódik ez is :).
Tiltólistásak: cukor, fehérliszt, és ilyesmik. Nah majd megálmodom hét végén :).
Hurrá Péntek!!! És úgy néz ki főnököm leruccant vidékre! Remélem nem siet vissza!
Faw, nem is kell menüt összeállítani. Az nekem sem jön be soha. Fixáld le a kcalt, a ch-t, a tiltólistás kajákat, a vacsi idejét azt' kész! Persze csak ha akarod :) Én nem vagyok terrorista :)
Jó reggelt Mindenkinek :))!
Jóvan nyugi :), lesz majd valami elv, ami alapján majd lehet fogyizni, de nagy vonalakban, fehérje és friss zöldség többnyire, betartva a ch és kcal mennyiségeket. De nem hiszem, hogy menüt fogok összeállítani, az olyan fogyikat nem bírom :).
Jó reggelt csajszik.
Faw már én is kivi vagyok arra fogyira.
És majd tényleg lemeozzuk.
Megkérjük rá az ISO-t és akkor fix minőségi lesz. :)))))
Huh, teleírtátok a lapot :).
Ok, igyekszem. Hátha az lesz a csodafogyi :D.
Jelenleg molntak az elnök, én maximum FB tag lehetek. :)))))
Különben meg ki mondta hogy a főnökök példamutatóak? Ez egy városi legenda. :)))))
Dehogynem!
Este lehet csinálok egy kis bűnt és befalok egyet, ennyi irogatás után kit érdekel a ropi? :))))))))))
További ajánlott fórumok:
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Állásinterjúval kapcsolatos kérdések, tapasztalatok
- Leszázalékolás, rehabilitáció, munkaképesség csökkenés.. Kérdések és válaszok ezzel kapcsolatban
- Hipofízis Mikroadenómával kapcsolatos kérdések, válaszok és tapasztalatok
- Könyveléssel kapcsolatos kérdések és válaszok.